LovStat og lov

Gyldighed kørekort, hvad man skal gøre?

Bilen har længe været solidt forankret i det moderne liv, og kørefærdigheder er ikke kun nøglen til at være i stand til komfortabelt bevæge sig rundt i byen, men også en af de vigtigste forudsætninger for et let liv og nøglen til en succesfuld karriere i byen i dag.

Flere og flere arbejdsgivere kræver deres ansatte tilgængeligheden af personlige bil og kørekort, for ikke at nævne de daglige ture, med hvem er ikke fremmed hver byboerne. Derfor særligt vigtigt er det nødvendigt nøje at overvåge handlinger deres dokumenter, hvilket gør det muligt at køre hjulet. Og i tilfælde gyldigheden af kørekort, ansøge på forhånd til staten Traffic Safety inspektorat.

Når du har brug for at ændre loven, og hvorfor gøre det?

Der serveres Anmodning om at erstatte et dokument i færdselspolitiet afdeling på et hvilket som helst tidspunkt efter den udløbne kørekort eller forhånd - i dette tilfælde, hvis ansøgningen er lig med alle accepterede, selvom licensen er stadig gyldig. Det er værd at overveje, at den anden mulighed er altid at foretrække, hvis det kun fordi, for at undgå unødvendige forstyrrelser og betydelig administrativ straf for forvaltningen af motorkøretøjer med en udløbet førerens dokument. Mange er bekymrede over problemet: hvis udløbet kørekort, hvis du kan ride? Svaret er entydigt: nej.

Sådan ændrer rettighederne?

Når udløber kørekort, som nævnt ovenfor, skal du søge om en licens fornyelse til den lokale trafik politiet. Formularer er normalt udstedt af personalet på stedet og kræver ikke præ-påfyldning. Erklæring på to ark A4. Der er behov for at angive pasoplysninger, faktor udskiftning rettigheder og data kørekort. For et gebyr for at få råd, og rigtigheden af det dokument, kan du se en specialist.

Når udløber kørekort, registrere for indsendelse af ansøgningen til inspektionen er det bedst at gå videre. Dette kan gøres gennem de offentlige tjenester i tilstedeværelse af portalen konto. Denne metode synes at være en af de mest bekvemme, men er stigende popularitet blandt bilister. Når du vælger denne mulighed være forpligtet til at indsende to billeder 3x4 cm elektronisk form, samt en prøve underskrift af den person, der indgiver ansøgningen.

Udløbet kørekort: hvilke dokumenter der er brug for?

Ved at indsende en ansøgning, skal en borger have:

  • nationalt pas og en fotokopi af den første side;
  • den oprindelige kørekort (udløbet eller udløber);
  • skat identifikationsnummer
  • dokument, der bekræfter staten registrering ved bopæl eller midlertidigt ophold, og en kopi af (den relevante side i passet eller et registreringsbevis på opholdsstedet);
  • et dokument, der bekræfter passagen af uddannelse (førerkort, til at give sig selv ikke kræver personer til at gennemgå uddannelse i 2013);
  • dokument, der bekræfter betaling statens pligt i ordinerede mængde (normalt kvittering);
  • certifikat fra færdselspolitiet, der bekræfter, at personen ikke tidligere har frataget rettigheder;
  • lægeerklæring formular nummer 083 / I-89;
  • Tre fotografier af standardstørrelse (3x4 cm).

Udtømmende liste over dokumenter skal forelægges sammen med ansøgningen. Alle papirer skal være i god stand.

regeringen pligt

I 2016 mængden af statsafgifter betales for erhvervelse af kørekort, er 2000 rubler for dokumentet på grundlag af plast, dvs. plastikkort med en stregkode, eller 500 rubler til et papirdokument.

Det anbefales også at huske på, at staten gebyret ikke er forpligtet til at betale på forhånd. Denne viden kan være nyttigt, hvis der er nogen spørgsmål om dens størrelse eller mest dokument udskiftning procedure i det tilfælde, hvor den udløbne licens. Til dato, at langt størstedelen af de trafikale politiet findes automatiske terminaler, giver ansøgeren mulighed for at betale en tilstand gebyr på stedet. Det bør dog være opmærksom på, at funktionen af byttepenge i disse maskiner ikke er tilgængelige, så det anbefales at udveksle store regninger på forhånd.

Når du får en ny identitet?

Ifølge resultaterne af undersøgelsen af dokumenter, som er leveret, når gyldigheden af et kørekort ender, pligt inspektør er normalt på samme dag udarbejder en beslutning om at udstede et nyt certifikat til at erstatte den gamle. Hele processen under normale omstændigheder, ofte ikke overstige tre timer.

Ny id vil ligne et plastikkort med en stregkode. De gamle regler kan også stå, hvis der er et ønske, men under alle omstændigheder vil de blive annulleret af trafik politifolk, selv om de stadig kunne være gyldig i en vis periode.

Hvordan man får en lægeerklæring?

Udløb af kørekort giver lægeundersøgelser. For at hjælpe med at opstille prøven person skal enten gælde for enhver offentlig sundhed facilitet, eller at passere en betalt undersøgelse i en privat klinik dedikeret til kortlægning af chauffører, og som har den rette licens. Hjælp vil blive udstedt efter selv-bypass alle de læger, der er anført på skemaet.

Et must er et besøg i en terapeut, kirurg, neurolog, øjenlæge, otolaryngologist, psykiateren og psykiateren. Det skal erindres, at forudsætningen for en vellykket lægeundersøgelse er at besøge de to sidste specialister i klinikken eller andre offentlige sundhed agenturer.

Når du kontakter institutionen er også forpligtet til at have et pas, kørekort, hvis nogen, på hænderne, og et fotografi. For visse kategorier af personer er påkrævet, ud over disse dokumenter, at præsentere militær ID.

Normalt problemer med lægeundersøgelsen ikke forekommer, men processen med omregistrering bliver langt mere kompliceret, hvis en person, for eksempel, er registreret i narcological klinik eller en psykiater. Forudsætning få hjælp og, som en konsekvens, de nye regler er fjernelse fra en sådan registrering. Normalt sker det automatisk ved udgangen af tre år fra oprettelsen af dagen, men for folk, der lider af stofmisbrug, denne periode forlænges til fem år.

Det skal bemærkes, at udsteder certifikater har også sin egen udløbsdato. Personer under 55 år det er udstedt i tre år; ældre borgere - i to år. Periode på et år er sat for dem, der har nogen begrænsning af helbredsmæssige årsager. Selvom handlinger udstedt certifikater tiden synes væsentlig nok til ikke at søge om en lægeundersøgelse igen, er det bedre i hvert fald til at tage sig af arkivering dokumenter i færdselspolitiet på det tidspunkt.

Hvad hvis der var en pause i bilkørsel?

Sæt dokumentet, når gyldigheden af kørekort, er det muligt, og i tilfælde af, at det sidste tidspunkt, hvor ansøgeren havde siddet bag rattet, det tog en vis tid. Selvfølgelig er det meget lettere at forestille sig færdselspolitiet bevis, der bekræfter eksistensen af den nødvendige viden og køreoplevelse. Disse kan betragtes som dokumenter af forskellig art, der spænder fra et bevis for ejerskab af køretøjet, afsluttende arbejder bog med en rekord for at leje en chauffør. Hvis en sådan ikke er mulig, og gyldigheden af kørekort, der tidligere har bestået en praktisk eksamen på kørsel og teoretisk test på viden om færdselsregler. Succesfulde resultater af begge undersøgelser bekræfter retten til at modtage et nyt dokument.

Hvad er gyldigheden af internationalt kørekort?

Dokument om tilladelse til at køre bil i udlandet udstedes i tre år. Men denne periode må ikke overstige virkningerne af den russiske lov. Udskiftning svarer til proceduren for deres forberedelse. Derfor, når fristen for driften af internationalt kørekort, skal du søge på færdselspolitiet afdeling med de nødvendige dokumenter og ansøgningen om erstatning.

konklusion

Opsummering, skal det bemærkes, at selv om listen over de dokumenter, som du ønsker at samle en bilist til udskiftning rettigheder udløbet eller nærmer til slutningen af gyldighedsperioden, er bred nok, den procedure, selv synes ikke alt for kompliceret. Men under alle omstændigheder anbefales det at deltage i sagen på forhånd og aldrig komme bag rattet med en gyldigt kørekort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.