SundhedMedicin

Hvor hurtigt helbrede majs og undgå dens forekomst i fremtiden?

Nye sko eller en lang tur - og her på hans ben allerede vises en smertefuld majs. Denne tætning er forårsaget af friktion eller tryk på huden. Atleter eller guitarister i områder med konstant belastning vises ligtorne og blød opstå, hvis fødder ikke kun gnides, men sveden. Break en gnides ømme kan være meget smertefuldt, så vide, hvordan du hurtigt helbrede majs, er det nødvendigt for alle. Så ubehagelige sko er ikke så farlig som før.

Hvor hurtigt helbrede majs?

Den metode til behandling afhænger af typen af skader. Hvis majs er våd, i nogle tilfælde er det nødvendigt at konsultere en læge for at undgå betændt, sandsynligvis er beskadiget majs boble. Hvis han bare dukkede op, så prøv at forsigtigt desinficere huden og anvende en steril forbinding på det, så man undgår sin brud. Sådan helbredelse en tør majs? Prøv at blødgøre det i badet med bagepulver eller sal ammoniak, og derefter rense huden med en pimpsten. Med ældgamle ligtorne har en hårdere, især hvis det er resultatet af en svampeinfektion eller en fodvorte. I dette tilfælde er det bedre ikke at se på mulighederne for , hvordan du fjerner majs, og at bede om særbehandling. Klinikken for fjernelse af vorter og hård hud anvendes særlige enheder, skære ru hud kuttere. Efter det beskadigede område behandles med flydende nitrogen. Moderne metoder gør det muligt at sikre forebyggelse af ligtorne i fremtiden, og den effektive fjernelse af eksisterende læsioner.

Hvor hurtigt helbrede majs folkemusik måder

En af de enkleste måder at huden en blødgørende olie. Vask dine fødder inden jeg går i seng, skal du blot smøre dem med olie og blidt massage. Få dage efter denne procedure, og huden vil være meget bedre. Du kan også bruge propolis - bare blande det med fedt og lagt på majs som et kompres. En anden effektiv middel mod dem, der er på udkig efter så hurtigt helbrede majs, indebærer anvendelse af løg skræl. Fyld den med eddike og insistere i en forseglet beholder i to uger. Fjern skallerne, lufttørre og lagt på majs. For at sund hud fra en sådan behandling ikke opstår irritation, smøre det med vaseline eller en nærende creme. Den kompres kan stå på hele natten og om morgenen til damp benene og gnide huden med en pimpsten.

Blødgjort majs kan også citronskal, der skal være bundet til foden af dampet i tre nætter. For at opnå større effektivitet kan være til damp huden i bade af lægemidler sammenblandede. I allergiske reaktioner kan citron erstatte det med rasp gennemvædet med eddike. Hvor hurtigt helbrede majs på en anden måde? Mere alvorlig bod - hvidløg eller revet kartofler, som også skal bruges som komprimerer.

Forebyggelse af hudskader

Til hård hud forekommer mindre hyppigt, daglig gå barfodet i et par timer, for fødderne kan hvile. Når du vælger sko forsøger at trimme modellen præcist i benet, og det er ønskeligt at erhverve sko eller støvler særlige indlægssåler til at hjælpe fordele trykket jævnt på foden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.