SundhedMental sundhed

Maniac "Orsky" er stadig i stort?

Seriemordnere er som vilde dyr: Når de har smagt blod, er de ikke længere i stand til at stoppe. I dette tilfælde fører mange sådanne kriminelle i årevis et dobbeltliv, resterende eksemplariske familiemedlemmer og gode medarbejdere i en af sine dele og bliver til virkelige monstre i den anden. Det er derfor, at en anden galning udviser den civile befolkning og puslespil politimyndigheder. Det er vigtigt at forstå, at mange seriemordere på trods af åbenlyse mentale problemer er utroligt hektiske og ressourcefulde, så de klarer at undgå retfærdighed i flere og nogle gange mange år. Ikke en undtagelse til denne regel er maniac Orskiy.

Historien om morderen fra Orsk

I 2012 forsvandt en ung pige i Orsk. I løbet af de operative søgningsaktiviteter var der vidner, der hævdede at have set de forsvundne kommer ind i et sjældent mærkes bil for en lille by og farve. I løbet af inspektionen viste det sig, at denne bil tilhører Valery Andreev, det var han, der senere med journalistens lette hånd bliver kendt som "Orsky maniac". Undersøgelsen lykkedes at finde ud af, at en solid mand i år, der arbejdede som trucker, dræbte sine ofre i en personlig garage og en lastbil, der blev brugt til arbejde. Morderen handlede forsigtigt - vaskede bilen regelmæssigt med desinfektionsmidler. Også kriminelle rengjort garagen og ofte hvidkalkede sine vægge. Men på trods af de indsamlede beviser for at tilbageholde maniacet lykkedes det ikke. Som fornemmelsen af de retshåndhævende agenturers interesse, forsvandt han i en ukendt retning.

Hvor mange ofre er der på morderenes konto?

I enhver lokalitet forsvinder folk fra tid til anden. Nogle forlade simpelthen huset, kidnappe nogen, andre bliver ofre for ulykker eller forbrydelser. Derfor er det næsten umuligt at holde nøjagtige statistikker over ofrene for seriemorderen til hans ærlige anerkendelse . Der er tegn på, at hans blodige karrieremaniac Orsk begyndte tilbage i 2006. Hvor mange forbrydelser har Andreev begået? Ifølge forskellige kilder fremgår der 7-8 mord i kriminalsagerets materiale, det engagement, som denne mistænkte er bekræftet af fysiske beviser og vidnesbyrd om vidner. Der er også en uofficiel version, ifølge hvilken Orsk-maniacet dræbte mindst hundrede piger.

Criminal glory

Morderen fra Orsk er blevet berømt over hele Rusland takket være medierne. Andreevs navn lød i det populære tv-show "Battle of Psychics". Dens deltagere, besiddere af overnaturlige evner, måtte sige, hvor dyrekrigen Orsk gemmer sig og hvor mange mennesker han faktisk dræbte. Programmet gav også generel information om Andreev, især det faktum at han arbejdede som lastbil før sin flugt, og antagelsen om, at den kriminelle i dag kan være i enhver by i Rusland. Senere blev artikler om galaksen fra Orsk trykt i mange trykte og online publikationer. Reaktionen fra offentligheden var stormig. Fra alle dele af landet begyndte rapporter at komme, at nogen havde set "en meget lignende person på gaden" og de mest iøjnefaldende kvinder selv "lykkedes at tale med ham personligt og på en eller anden måde flygte." De foretagne inspektioner gav imidlertid negative resultater. Alle mistænkte har simpelthen en overfladisk lighed med den kriminelle.

Orsk maniac fanget? Hvor skjuler morderen?

Hidtil er Valery Andreev blevet erklæret en all-russisk ønskede liste. For pålidelige oplysninger om hans opholdssted lover regeringen en belønning på 500 tusind rubler. Orienteringer med et foto og en beskrivelse af de særlige tegn på gerningsmanden er tilgængelige på alle politistationer. Repræsentanter for retshåndhævende myndigheder advarer om, at morderen grundlæggende kan ændre udseendet, være repræsenteret ved et andet navn eller endog forfalske identitetsdokumenter. Informationer om placeringen af Valery Andreev er ikke tilgængelig i dag, vær opmærksom!

Orsk maniak Andreev ønskede

De retshåndhævende embedsmænd siger, at fanger en morder fra Orsk er et spørgsmål om tid. Efter at have fået populær berømmelse, er galningen skræmt og gemmer sig. Men tiden vil passere, og det vil nødvendigvis falde i politiets eller offentligheden. Det er umuligt at skjule for evigt. Desuden er der en sikkerhed for, at den ønskede person er på Den Russiske Føderations område, og det er ikke muligt for ham at forlade landet. Det er ikke nødvendigt at tro, at søgningen ophører, så snart manierne Orsk forsvinder fra siderne i trykte publikationer. Der er mange eksempler i historien, hvor mistænkte i særligt alvorlige forbrydelser blev tilbageholdt fem eller endog 10 år efter ophør af deres kriminelle aktiviteter. Så måske en dag vil aviserne dekorere overskrifterne: "Orsk maniac er fanget," "Politiet formåede at tilbageholde en galning fra Orsk."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.