Af teknologiMobiltelefoner

"Nokia X6": specifikationer, instruktioner, fotos

Bor i dagens verden, er det vanskeligt at forestille dig selv uden sådanne ting allerede banale dag, såsom mobiltelefon. Vi har brug for det for at arbejde, studere, kommunikere med deres kære, eller bare at slappe af. Hvem, for eksempel, kan ikke lide at sidde i sociale netværk? Hvad telefon til at vælge, for at holde trit med udviklingen? Efter alt, alle har forskellig smag. Prøv at forstå en af de "Nokia" firmagadgets.

Udseende telefon

"Nokia X6" ligner en tynd rektangulær blok. Han passer godt i hånden og giver indtryk af et dyrt stykke legetøj. Det vigtigste materiale, som det er X6, - plast. Det er faktisk ganske god. Ifølge producenten har en metalindsats. Ja, de er også til stede. Lavet af metal sidepaneler.

Det største problem for hver enkelt sensor enheder - Mark frontpanelet. I vores gennemgang af smartphone er det, desværre, er den samme. Men her er de bageste overflade behager. Den er lavet af blødt fløjlsagtig plast, meget behagelig at røre ved.
Producenten har udgivet enheden i to farver: hvid og sort. Smartphone dimensioner forblev næsten den samme som for den "Nokia 5800", bortset fra at en lidt for at reducere tykkelsen. Men det er næppe mærkes. Dimensioner i "Nokia X6" udgør 111,2 x 51,05 x 14,3, dens vægt - 124 gram.

udstilling

Display at X6 overtrukket beskyttelsesglas. Det betyder ikke slå farverne og pålideligt beskytter skærmen. I virkeligheden er det ikke glas, og et kompositmateriale - plast. Dette lag kan forekomme ridser, men de er sjældne. På grund af den lille hul under displayet proppet støv, som kan være meget nedslående. Rengøring er kun mulig i servicecentret, ellers er det umuligt at slippe af med snavs.

Direkte TFT-skærm i "Nokia" har et areal på 3,2 inches, standard palet - 16 millioner farver. Under displayet er der en knap / hænge op tasten og "Menu". Ved første øjekast er det måske ikke synes praktisk, de er alle placeret på samme sted, men i virkeligheden alt er simpelt - klik på hver knap får hurtig respons. Det er godt, at de er mekanisk og ikke røre ved, hvilket er ret problematisk at bruge. Der i "Nokia X6" -tasten og kalder hurtig menu. Hun sensor og placeret over skærmen.

kamera X6

Under skærmen kan du se "øje" VGA kamera. Den smartphone anvender et megapixel kamera. Optik er installeret Carl Zeiss. Samme som i N97. Den eneste forskel - manglen på gardiner, øjets linse ridser. Kameraet har en to-sektion LED-blitz, men andre i en afstand af 2 meter. Applikationen startes hurtigt - på bare 4 sekunder.

Billedstørrelsen kan sættes på hans skøn: 5, 2 eller 0,3 megapixel. Fremstillet ved hjælp af "Nokia X6" foto på kvaliteten ganske god.

kamerafunktioner

Kameraets linse har følgende parametre:

 • Optik fra Carl Zeiss;
 • brændvidde - 10 cm;
 • Fokusering - 5,45 mm;
 • i makrofunktion fotografi - fra 10 til 50 cm;
 • mulighed for tyve gange digital zoom;
 • valg af forskellige scener: auto, portræt, nat, landskab, sport og andre;
 • mulighed for at deaktivere geokodning (så vil de ikke blive tilføjet til foto koordinaterne for det sted, hvor det er lavet).

Housing "Nokia X6"

Alle indstik og paneler er temmelig god pasform, på bekostning af nowhere ingen knirker eller leg. SIM-kortet er til venstre, det er omfattet af en klap. Vi kan antage, at det er et slot til hukommelseskort, men ikke her. Intern hukommelse enhed er 32 GB. SIM-kort, kan du endda trække ud af telefonen, mens du betjener, men så brug en pincet. Hvis du gør alt efter reglerne, og træk batteriet ud først, og derefter ved at trække håndtaget selv har SIM-kortet. Det er svært at sige, hvorfor producenterne har brugt en sådan struktur, fordi det er ubehageligt.

På den side af kroppen (højre) er koblet nøgle regulering volumenkammeret og en skyder låseknap skærm. Sidste sunket direkte ind i kroppen af din smartphone, hvilket gør det mere pålidelig, da den udelukker muligheden for jamming. Mere på siderne af "Nokia X6" ingenting. Og her er det øverste stik micro USB-stik, en dedikeret afbryderknappen og hullet til SLM og hovedtelefonstikket. De er uden tvivl fortjener ros. Inkluderet med din smartphone Nokia afsendt flest høj kvalitet hovedtelefoner - WH-500. Deres separat omkostninger er 5000 rubler. Ud over det komplette sæt er der et års abonnement til download uden licensbegrænsninger melodier fra Ovi Music Store. Højttalere, klatring metalgitter, er på venstre side X6. De er meget højt og god kvalitet.

Det, kombineret med hovedtelefoner kapacitiv skærm forklare den oppustede prisen på X6. Producenterne har besluttet at gøre denne enhed musikken og udstyre det for det fulde program. Derfor den bruger, der har købt den X6 får en maksimal kapacitet, selv om en masse penge.

Funktioner X6

I smartphone "Nokia X6" egenskaber er som følger:

 • Byggeår - 2009;
 • OS - Symbian OS 9.4 S60 5th Edition;
 • processor - ARM 11 434 MHz;
 • Hukommelse - 32 GB 128 MB ROM og RAM;
 • batterikapacitet - 1320 mAh;
 • Kamera Opløsning - 5,0 megapixel;
 • VGA-opløsning kamera - 0,3 megapixel;
 • GPS.

Ganske god er en smartphone "Nokia X6" egenskaber. Bemærk, at gadget og er udstyret med standard funktioner: lydafspiller, diktafon, videoafspiller, stemmestyret opkald, GPRS dataoverførsel system med en version af klasse 32. Transmission hastighed - 3,6 Mb / s.

Den X6 er ingen radio. For enheden, der er placeret som flagskibet musik, det er et stort minus. Men musikafspiller kan bruges sammen med et ubegrænset antal brugerdefinerede indstillinger. Til dette formål otte-bånds equalizer. På grund af de indstillinger kan du vælge den lyd, der passer bedst til dig. Afspil musik både via telefon og via Home Media (hjemmenetværk).

Ifølge producenten, det batteri, der følger med X6, kan arbejde op til 11 timers standby-tid - mere end 420, med spilleren - til 35, i videooptagelsen tilstand - mere end 200, og når man spiller video - op til 4 timer.

På trods af alle de mangler, berettigelsen af enheden er klart mere, så du trygt kan sige, at telefonen "Nokia X6" værd at købe.

Medfølgende enhed

Smartphone "Nokia X6" kommer i følgende sæt:

 • Jeg ejer en smartphone;
 • batteri mærke BL-5J;
 • USB-kabel;
 • AC oplader;
 • kabelforbundne hovedtelefoner (WH-500);
 • til smartphone "Nokia X6" instruktion i russisk;
 • mini dvd.

samlede oplevelse

Din smartphone er blevet et stort antal mennesker. Derfor kundeanmeldelser delt. Kvaliteten i "Nokia X6" er der ingen problemer, alt er fint. Ringestyrken er høj nok. Men nogle melodier kan afspilles på enheden er ikke meget højt. Vibrer svag, knap mærkbar.

Med hensyn til musik har enheden er helt rå, jeg formoder, at udviklerne sikkert korrekte i senere versioner af firmware fejl og mangler. Ingen kan sige, hvor lang tid det vil tage. Men for den køber, der vil bruge din smartphone til at foretage opkald og lytte til musik nogle gange, har disse problemer ikke synes signifikant. Det hele afhænger af, hvordan enheden betjenes. Knæk nødder - ikke nødvendigvis udøve, fordi reparation "Nokia X6" ret dyrt.

Telefon er perfekt for folk at gøre forretninger, og for de unge, der sætter pris på god kvalitet og udstyr. Derfor bør du helt sikkert købe telefonen "Nokia X6". Det karakteristiske ved denne gadget glade moderne brugere. Vellykket du shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.