Af teknologiMobiltelefoner

Sådan lytte til telefon hans kone - afslører hemmelighederne

Selvfølgelig, få mennesker vover at benægte det faktum, at de fleste af de stærkere køn er iboende i en sådan kvalitet som jalousi. Særligt alarmerende situation for mænd, når deres koner går ind i et andet rum for at tale på en mobiltelefon eller nulstille opkaldet i deres tilstedeværelse. Hvilket kan betyde en sådan adfærd? I dette tilfælde er spørgsmålet om, hvordan man kan lytte til telefon hans kone, antyder selv. Ikke ansætte den private investigator, da det ikke er billigt. Hvordan til at lytte til hans kones telefon gratis og er det muligt?

Afvej alle de "professionelle" og "ulemper"

Inden vi går videre til behandlingen af disse spørgsmål, er det nødvendigt at advare jaloux, fordi der er en hemmelig telefonopkald, så det faktum, at adgangen til dem er ulovligt karakter.

I sidste ende, kan du blive bragt til strafansvar. Desuden kan man ikke se bort fra den moralske aspekt i sagen. Kan du holde ud at se ind i øjnene på sin kone, da hun finder ud af, hvad du ved om indholdet af hendes telefonsamtaler? Det er meget sandsynligt, at din ægteskab så vil knække, fordi din frue vil antage, at du ikke har tillid hende overhovedet.

Men hvis det moralske aspekt af problemet for dig er mindre, og spørgsmålet om, hvordan man kan lytte til telefon hans kone - det vigtigste, så stop dine intentioner giver ikke mening. Desværre, følelsen af jalousi, en mand klar til eventuelle hensynsløse handlinger.

midler

Så hvad er de måder at beslutte, hvordan man lytter til sin kones mobiltelefon? Flere af dem.

juridiske

Den første af disse er af fortrolige karakter, da det henviser til den kategori af officielle. Han foreslår en direkte appel til tjenesteudbyderen.

Imidlertid er en sådan tjeneste, der leveres kun til retshåndhævende myndigheder, forudsat at de har tilladelse fra de relevante myndigheder. Eksportøren forelægger alle statistikkerne for indgående og udgående opkald samt indholdet af alle sendte SMS-beskeder. Vi lægger vægt på endnu engang, at bruge denne metode, kan almindelige borgere ikke.

ulovligt

Du ved ikke, hvordan man kan lytte til ringe til din kone? Du kan bruge den ulovlige måde, hvis du ikke er bange for konsekvenserne skitseret ovenfor. Betydningen i dette tilfælde aflytning er at opfange signalet, der kommer fra mobiltelefonen til basestationen og operatøren tilbage. Husk, at ud fra et finansielt synspunkt, er denne metode anses for at være ganske dyrt, da det vil være nødvendigt at købe særligt udstyr. Ikke desto mindre, at beslutte, hvordan at lytte til telefonen, en masse mennesker bruger det. Hvorfor?

For det første er der ingen direkte kontakt med mobiloperatør, og for det andet, sandsynligheden for, at konen erfarer, at hendes kontrollere denne sofistikerede metode minimeres.

Dog skal det siges om manglerne ved den ovenfor beskrevne fremgangsmåde. Den omstændighed, at radius for sit søgsmål er begrænset - kun 300 meter væk fra at lytte til telefonen. Hertil kommer, huske på, at en mobiloperatør kan ændre kodningen af de udsendte signaler, og i dette tilfælde effektiviteten af din aflytning udstyr vil være nul.

spyware

Men der er en anden løsning på problemet med at lytte til sin kones mobiltelefon. Du skal bruge en såkaldt "spyware" software, der usynligt installeret i den mobile enhed. Virker sådan knowhow på grundlag af konferencen. Under samtalen er det problemfrit beskæftiger sig med kommunikative proces tredjepart og duplikerer den til et andet nummer, som du angiver på forhånd.

Ulemperne ved denne metode til aflytning kan tilskrives det faktum, at under hver model af mobil enhed bør skabe en tilpasset algoritme handlingsprogram. Desuden en obligatorisk behov etablere direkte kontakt med en lytter enhed.

Internet Hjælp

I dag, mange mennesker er interesseret i, hvordan du kan lytte til ringe sin kone, uden at betale en krone. Desværre kan den frie ost kun i en musefælde. I dette tilfælde kan du finde en gratis version og spyware, men være forberedt på det faktum, at det vil have funktionelle begrænsninger. Hvordan til at lytte til ringe til din kone? Det er meget simpelt. Brug internettet.

World Wide Web er nu bare vrimler med programmer, der er i stand til at operere inkognito at aflytte telefonen, sende og gemme indholdet af telefonsamtaler og sms-beskeder, samt at bestemme den geografiske placering af anlægget og endda billeder af ham under tilstedeværelse af kameraet. Visse software gør det muligt for enheden at arbejde på en "bug": du ringer og høre alt hvad der sker i den "anden ende".

Sådan finder du ud, at telefonen er aflyttet

Så vi besluttede på, hvordan man kan lytte til hans kones telefon.

Det er nyttigt at overveje og tegn, der kan indikere, at dine samtaler bliver aflyttet.

Batteriet i den mobile enhed sidder hurtigt

Hvis du begynder at lægge mærke til, at batteriet på din mobiltelefon er altid varmt og hurtigt sætter sig, så er det muligt, at du lytter. Sørg for at tjekke denne kendsgerning fra eksperterne.

Funktionsfejl

Når din telefon er ikke rettidigt reagere på lukning mode eller tilfældigt genstarter, kan det også indikere, at indholdet af dine forhandlinger det er kendt til tredjepart.

Ukarakteristiske lyde i maskinen

Hvis kommunikationen mellem samtalepartner du hører andre lyde, lyde eller ukendte stemmer, så kan det være et tegn på, at din enhed er spyware.

interferens

Sandsynligheden for aflytning kan være høj i det tilfælde, når du bemærker, at den mobile enhed er placeret i nærheden af "tomgang" søjler, skaber interferens.

Det er et klart tegn på, at et spyware-program er intensiveret, og det oversætter opkaldet til tredjepart.

Kommunikation med højttalersæt alt for længe

Nogle gange er der tilfælde, hvor, ved at klikke på knappen videoopkald for lang tid at vente, når en forbindelse til samtalepartneren, samt adskillelse periode trækker urimeligt i langdrag. Ovennævnte symptomer kan også bekræfte det faktum af ulovlig adgang til telefonsamtaler. I dette tilfælde den software kræver en vis periode for at overføre indholdet af samtalen i telefonen.

Hvad hvis du lytter

Hvis du er sikker på, at indholdet af dine telefonsamtaler bliver kendt til tredjemand, - det er en anledning til at tage fat på politiet. Politiet ved hjælp af særligt udstyr vil teste din mistanke.

Generelt, hvis du ikke er sikker på, at din ægtefælle holder din loyalitet, så ty til at lytte til hendes telefonsamtaler bør være en sidste udvej. Bedre til at sortere tingene ansigt til ansigt. Også, prøv ikke at forlade din mobile enhed uden opsyn i en længere periode, og anvende forskellige adgangskoder, når den er låst op.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.