Af teknologiMobiltelefoner

Wileyfox Swift: et overblik over din smartphone

I dag taler vi om smartphone Wileyfox Swift. Oversigt over anordningen er præsenteret nedenfor. Firma navn kan oversættes som "listige ræv." enhedsomkostninger - 5600 rubler.

oversigt

Så vi telefonmodel Wileyfox Swift. Overblik start med sine særlige kendetegn. Den smartphone kører Cyanogenchlorid OS, udstyret med en 5-tommer IPS-skærm, som har en HD-opløsning. Også det har en Qualcomm chip understøtter LTE, et par kameraer - 13 og 5 M, RAM - 2 GB. Designet til to SIM-kort.

design

Her mødte vi med nogle funktioner smartphone Wileyfox Swift. Overblik fortsætte beskrivelse af sit udseende. Den smartphone har et klassisk design Android-enheder. Frontpanelet af enheden - mørk. Skærm fusionerer med rammen. Hjørner er afrundede. I dette tilfælde er enderne let faldende. Der er en flad bagdæksel. På kanterne af det passerer jævnt på sin side. Langs omkredsen af den forreste del strækker tynd plast rand. Den beskytter glasskærm Gorilla Glass 3 på Corning selskab. Dækker oleofobe overfladelag af fremragende kvalitet. Fingeraftryk er næsten umærkelig. Let slettet. Finger glider. Bagpanelet er fremstillet af en soft-touch-plast mørkegrå. Det er kendetegnet ved virkningen af grafit krummer. Der er en variant med hvide elementer. I hånden smartphone er komfortable takket være sin lille størrelse - 141x71x9.37 mm, skrånende kanter, blød plast. Swift vejer 130 gram. Den ørestykket er placeret øverst i midten. Det er lukket mørk cirkulær metalnet. Volumenet er høj. Ret til højttaleren er sensorer og belysning. Den forreste kamera er placeret i nærheden. Venstre - LED signalering af ubesvarede hændelser. Han er i stand til at blinke forskellige farver. Nederst til venstre - mikrofonen. MicroUSB-stik - i midten. En højttaler til håndfri - ret. Til højre er afbryderknappen og volumen kontrol. Disse kontrolelementer er lavet af plastik. De er let konveks. Lyd udsendes. Forløbet af et minimum af nøgler. Lydudgang til hovedtelefoner på 3,5 mm er placeret på toppen. Der er også en anden mikrofon, som giver støjreduktion og stereo lydoptagelse. Kameraet Modulet er placeret på den anden side. Det er indrammet af en metalring, som har en orange farve. Her er en inskription rød farve WILEYFOX, samt en mærkbar logo. anodiseret zink anvendt til fremstillingen. Glem ikke de udviklere og dual LED-blitz. Bagside - flytbar. Demonteres nemt. Over batteriet nedenunder - microSIM 1 og 2, samt et stik til microSD.

udstilling

Her beskriver vi udseendet Wileyfox Swift smartphone. Display egenskaber vil blive givet i det følgende. Diagonal det er fem inches. Fysiske størrelse er 62h110 mm. Der er tilstrækkelig effektiv antirefleksbehandling. Display opløsning - HD standard, 720x1280 pixels, i forholdet 16: 9. Tætheden af pixels er - 293 per tomme. IPS standard matrix har ikke et luftlag. Touch lag understøtter ti samtidige berøringer. Følsomheden af gennemsnittet. Den maksimale lysstyrke - 485 cd / m2. Gamma har en gennemsnitlig værdi på 2,26. De maksimale betragtningsvinkler.

andre funktioner

Den smartphone har et aftageligt Wileyfox Swift lithiumionbatteri. Dens kapacitet - 2500 mAh. Model - SWB0115. Maksimal tid skærm aktivitet - fra 3,5 til 4 timer. Indretningen er i stand til at operere autonomt op til 3 dage. Under belastning smartphone modstå omkring 5 timer. Enheden understøtter 2G kommunikationsstandarder, 3G og 4G. Der er to SIM-kort. Begge er i stand til at arbejde i den fjerde generation af net. Understøtter: Wi-Fi, Bluetooth, USB. GPS virker fint. Langsomt defineret satellitter, men positionering er nøjagtige. SAR sats er 0,107 / 0,250 W / kg. RAM smartphone 2GB standard LP-DDR3. Kapacitet - 19200 MB / s. Der er 16 GB intern flash-hukommelse. Omkring 10 gigabyte til rådighed til lagring af data og installation af programmer. Der er et slot til hukommelseskort. Det maksimale beløb - 32 GB. Der er to kameraer. Main, 13 MP, suppleret med baggrundsbelysning, F2.0 blænde. Front - 5 MP. Der er to blink - varmt og koldt lys. Kameraet modul er fremragende. Softwaren, der er ansvarlig for behandling af billeder, også i stor højde. Fokus er hurtig og præcis. WB gør indsigelse. Skarphed er god. Støj er minimal. Video - FullHD fjernet med en hastighed på 30 billeder i sekundet. Lyd - Stereo. Foran kameraet med en vidvinkel, nøjagtig hvidbalance, skarphed er fremragende, billeder med lav støj selv om natten.

udsigt

Så vi regnet ud de grundlæggende funktioner i din smartphone Wileyfox Swift. Anmeldelser af enheden er helt anderledes, og nu vil vi se, hvad de mener om strukturen af sine ejere. Medlemmerne erkender, at kvaliteten af maskinen godt stykke over sin pris. De stærke bl.a. processor resultatindikatorer i de vigtigste kammer, displayet, LTE støtte. Der er også en række negative funktioner. Blandt de få ulemper ofte nævnt i en bedømmelse, udseendet af fingeraftryk på bagsiden, den manglende autofokus foran kameraet. Batteri genkende mediet. Nu ved du alt om din smartphone Wileyfox Swift. Oversigt over apparatet, vi har gjort i stor detalje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.