InternetForum

Du skal kende disse 10 punkter om, hvordan man påvirker dine sociale netværk

Computer teknologier er uden tvivl et nyttigt redskab, men mange mennesker ikke ved, hvordan man bruger dem, så de ikke bliver ødelæggende for dem. Så meget som du kan elske din side på Twitter, hvis du mener, at passionen for det du skal betale din egen sundhed? Du vil nyde godt af at læse følgende 10 punkter vedrørende sociale medier, eller snarere, hvordan de negativt påvirke dit liv.

1. Sotsseti grænse menneskelig interaktion

Ikke nok med at du bruger mindre tid med mennesker, der er fysisk til stede i dit liv, men de er begyndt at irritere dig. Men du også er generet af det faktum, at de er mere opmærksomme på elektronisk udstyr, end de.

2. Øg værdien af andre folks opmærksomhed

Statusser og stillinger, spørgsmål og svar, slædehunde og andre små ting på Facebook eller andre netværk bliver urimeligt vigtigt for dig. Ønsket om at tiltrække sig opmærksomhed fra andre kan nemt blive en dårlig vane for folk, der ofte bruger sociale netværk. for sympati og meddelelser konkurrence kan forbruge dig.

3. distrahere fra livsmål

Det er så nemt - at fordybe sig i de virtuelle handlinger, der opstår i de sociale netværk, at nogle mennesker er begyndt at glemme alt om deres virkelige mål. I stedet for at søge at drømme, interessant arbejde, at få nyttige færdigheder, mange mennesker, især unge, er tilbøjelige til at søge berømmelse på internettet.

4. Risikoen for depression

Ifølge de seneste undersøgelser, flere og flere mennesker, der bruger sociale netværk, mere tilbøjelige til at opleve negative følelser, op til psykiske lidelser, herunder depression. Dette kan især være farligt for folk, der tidligere har været diagnosticeret med depression. Hvis du begynder at mærke en nedgang i deres mentale styrke og følelser - måske er det tid til at slappe af og koble fra alle de stress, især på golde sociale netværk.


5. Relationer er mere tilbøjelige til at mislykkes


Der er ikke noget nemmere end jalousi og shadowing hinanden online. Det kan virke useriøst for virtuel kommunikation, men når det kommer til reelle relationer, kan oplysninger om sociale netværk gøre mere skade end gavn. Faktisk viser undersøgelser, at jo flere mennesker bruger Facebook, jo mere sandsynligt, at det vil styre deres partner. På grund af denne holdning, og smuldrende.

6. Overdreven brug af sociale netværk er skadeligt for kreativitet

Jeg kan tale fra personlig erfaring, at sociale netværk - det er den nemmeste måde at forstyrre eller dræbe den kreative proces. Permanente surfing sociale netværkssider har en lammende effekt på sindet. Det er ligesom at hele dagen mindlessly ser TV. Hvis du ønsker at være produktiv i sit arbejde - i dag deaktivere disse programmer!

7. Cyber uhøflighed er i live og godt

Folk føler sig meget tryg på internettet og sige ting, som de normalt ikke sige i det virkelige liv. Selv ikke hvis i dine regler for brug bandeord, og bare en grov form for kommunikation, vil du stadig være bundet til ansigt det. Eller måske du allerede er en af de mennesker, der taler og skriver grimme ting på nettet? Stop med det samme! Du er ikke så anonym som du tror. Med omsiggribende cyber-uhøflighed på internettet folk også uforvarende blevet grovere.

8. fra self går ned

Konstant sammenligne dig selv til andre online-netværk, du føler elendigt. Og ikke engang tænke på det faktum, at folk er oplysninger som de har bragt den samme
Facebook, ofte meget forskellige fra, hvad der rent faktisk sker i deres liv. Efter nogen tid, kan du endda se ud som om du kender dine online venner bedre end dem selv, foruden de er meget bedre og mere vellykket end du er. Derved dig med deres hænder til at skabe illusionen af sociale brud. Prøv at huske, at alle dem - de samme almindelige mennesker, som dig, og de har de samme livsmål og udfordringer.

9. Tab af søvn

Og lysbølger udsendes af elektroniske enheder, skadeligt for din hjerne. Desuden er hjernen ikke er indstillet til at sove, opfatter han lys som et signal til vågenhed. Sund søvn varighed er nødvendigt - det er svært for dig. Måske ville det være bedre, hvis din bærbare computer er slukket, og telefonen vil ikke være der for dig selv om natten.

10. Manglende Privacy

De hjemmesider af sociale medier er gemt (og sælge) dine personlige data. Tro ikke de forsikringer af moderatorerne er, at du er garanteret privatliv og dine oplysninger ikke videregives til tredjemand, og staterne. Vid, at næsten åben adgang alle dine data, herunder e-mail, Skype-opkald og meget mere. Det er indlysende, at der er ingen personlige oplysninger på internettet er ikke, ikke bedrage os selv på denne konto. Hvis du placerer i netværket, alt, hvad der behager - det kan nemt komme tilbage for at hjemsøge dig i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.