InternetForum

Hvad er en avatar og hvad den spiser?

I dag er internettet mange nye og til tider helt uforståeligt for os ord som skype, spam, oversvømmelse, Userpic og mere. I denne artikel vil vi tale om, hvad der er en avatar. Tro mig, hvis du kommer til at blive en bruger af sociale netværk og en række fora, kan du ikke undvære det.

Hvad er det?

Så hvad er en avatar og hvad den spiser? Hvis du tror, at vi nu kommer til den berømte film Dzheymsa Kemerona box office, ville du være forkert.

Dette ord har mange betydninger. Men i dette tilfælde en avatar - en lille billede, foto, med hjælp af hvilken brugeren af sociale netværk eller forum show andre deres udseende, essensen, karakter eller hobbyer. Det er en slags "elektronisk sjæl" bruger.

Hvad er en avatar? Dette er dit ansigt i det globale netværk internettet. Takket være et bestemt billede, at en person steder på et forum eller et socialt netværk, andre brugere få en idé om det. Det er derfor meget vigtigt at gøre en avatar ret til det så meget som muligt til at passe dig. I dette tilfælde, kan du nemt finde et fælles sprog med dem, der du er interesseret i det globale netværk.

Hvor til at bruge avatars

Avatar - et billede, der erstatter dit ansigt online. Hvis du ønsker at deltage i livet i forskellige fora, kommunikere på sociale netværk eller finde din soulmate på et dating site, uden avatar kan simpelthen ikke gøre.

Det er placeret under navnet (kaldenavn) bruger. Det kan ses på din personlige side, og det vises, hver gang du har noget at kommentere eller sende dine noter, besvare nogen spørgsmål eller spørge dem selv. Takket være dette billede de andre brugere "se" foran den person, med hvem de kommunikerer, eller rettere hvem du ønsker at vise dem. Så uden avatar folk simpelthen ansigtsløse og ikke interessante for nogen. Derfor er det ikke engang værd at tale om dens betydning - her og så alt er klar.

Hvad betyder ordet "avatar"

Historien om fremkomsten og skabelsen af en avatar - et mysterium. Det er stadig ukendt, der opfandt udtrykket og som først begyndte at bruge det. Men vi ved, at dette ord bærer en guddommelig betydning.

I en bog med titlen "Myter of the World" er fortolkningen af værdien af konceptet. Det er en sanskrit ord (avatar betyder "afstamning"). Ifølge optegnelser, avataren - det handler om den hinduistiske øverste gud (Vishnu eller Shiva). Nemlig - hans anledning til jord og omdannelse til et dødeligt væsen (fysisk form) at genoprette lov, orden og godhed i denne verden.

Hvad er en avatar

Ja, hvordan du ønsker. Det kunne være dit billede eller ikke din. Forskellige billeder af naturen, billeder fra film eller computerspil, billeder af berømte skuespillere og musikere, billeder af biler, motorcykler, dyr og meget mere.

Der er flere typer af billeder på internettet. Den mest almindelige todimensionale model af avatar. Denne form for "ikonet", som det kaldes brugere. Mindst - tredimensionel model, som præsenteres i massivt multiplayer online spil. Du kan finde den avatar, der udelukkende består af tekst.

Således avatar er statisk eller animeret. alle bare her. Statiske - midler fast. Det vil sige, at billedet bevæger sig ikke. Med animeret - hele vejen rundt. Her er der en vis bevægelse, blinkende, glødende, og andre sorter af effekter. Disse avatarer tiltrækker øget opmærksomhed fra andre brugere.

Sådan opretter en avatar

De vigtigste ting - at vælge selve billedet, som vil tale om dig på internettet. I sociale netværk eller dating sites er bedst at bruge som din avatar en rigtig foto. Hvis du sikkert ønsker at gøre din bekendtskab blev en virkelige liv. Det er ikke nødvendigt at indføre deres Celebrity Photos billeder, ikke at indføre andre mennesker på afveje. Nogle sociale netværk og dating sites ikke tage billeder eller billeder, som det er umuligt at skelne en persons ansigt.

De fora til avatar billede er ikke så krævende. Hvor du kan sætte noget, du ønsker. Oftest på de steder allerede har en liste med billeder, hvorfra du kan vælge din egen avatar. Men hvis ikke, så er du nødt til at uploade et billede fra din computer. Valg mellem statisk og animeret billede, skal man huske, at der er en vigtig rolle ved internetforbindelsen spillet. Størrelsen af "flytte" avatar meget mere statisk. Derfor, hvis din Internet hastighed er lav (mindre end 128 kb / s), siderne med animerede billeder vil blive indlæst langsomt.

Så lad os opsummere. Hvad er en avatar? I den moderne verden, på internettet, ordet betyder en grafisk repræsentation af den faktiske bruger. Lille billede, som fortæller om en mand samtalepartnere og generelt, alle dem, der er online.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.