InternetForum

Sådan kører en velrenommeret virksomhed anmeldelser på internettet: 5 tips til Executives

Internettet er det mest effektive redskab til at tiltrække kunder og fremme produkter og tjenester på markedet. Men ligesom det effektivt kan ødelægge forretningen omdømme enhver virksomhed, bare overlade det på en sten. Overraskende er mange russiske forretningsfolk ikke er engageret i alvorlig omdømme forvaltning online, undervurderer graden af indflydelse af den moderne "ord i munden" på hovedet. Og forgæves: resultaterne af forskning udført af udenlandske marketingfolk, 80% af de adspurgte jævnligt læse bedømmelser af virksomheder og produkter, før de træffer en beslutning. Og mere end 70% af de adspurgte rapporterede, at de positive og negative feedback af kunder, medarbejdere og forbrugere har indflydelse på deres eget valg. Russisk undersøgelser bekræfter disse statistikker. På samme tid unge, der er den mest aktive og solvens af befolkningen er langt mere tillid til anmeldelser på nettet, end den ældre generation.

Har du brug for at bekymre sig om din virksomheds online omdømme? Ja, er det vigtigt, hvis du har succes og rentable. At lade stå til - så risikabel forretning. Investeringer i reklamer og "afvikling" af brandet vil aldrig blive tilbagebetalt, hvis de fora og websteder Bedømmelser dig, de siger, "pesochat" alle og enhver - en oprigtig og livlig anmeldelser af kunder og medarbejdere se folk altid stole meget mere end reklame, som a priori kan ikke være objektiv. "Du skal ikke være doven" er som regel dem, der har dannet et negativt indtryk. Hvad skal man skrive, når alt er fint? Tja, det fortørnet medarbejder eller utilfredse kunde ikke afse tid til at besøge stedet og skrive en anmeldelse. Heldigvis internettet i dag har nok sites med anmeldelser som pålidelige, og ikke så: én, brugere har tillid den anden ikke. En af de mest autoritative russiske sites, som har et godt ry blandt brugerne - sitet "Skriv en anmeldelse". I dette tilfælde et godt omdømme er nødvendigt at skabe i årevis, og den negative spredes som en løbeild: et øjeblik - og brød. For effektivt at modvirke sort PR på internettet, skal du bruge rådgivning fra fagfolk.

Udfør regelmæssig overvågning af situationen

Vær sikker på at holde styr på negativ omtaler af din virksomhed. Det kan være så impulsiv og tilfældige negative anmeldelser og bevidst punkt negativ eller instrueret "sorte" PR firma. Hvis du er i den tilstand er der en marketingmedarbejder, overlader denne opgave til ham. For at finde anmeldelser og referencer, kan du bruge de sædvanlige søgemaskiner, men det er langt mere effektiv professionel service, der udfører dyb overvågning.

Hurtigt reagere på enhver feedback til din adresse

I mange henseender, virksomhedens omdømme afhænger af, hvordan den indbyggede kommunikation med kunder. Folk elsker at få svar på deres spørgsmål og svar. Og svaret må være rettidig - næppe nogen vil kunne lide, hvis virksomheden vil svare inden for et par måneder eller år. På de negative anmeldelser har brug for at være sikker på at reagere så hurtigt som muligt for at undgå en lavine af negativitet. Hvis den dårlige revision blev opnået fortjent, tænke over, hvordan du kan løse det problem, at kunden var tilfreds. Forsøg ikke at skjule eller benægte problemet - det kan forårsage mere skade på os end den åbenhjertige indrømmelse og oprigtigt ønske om at rette op på situationen. Når det kommer til bagvaskelse og bevidst forsøg på at forårsage skade på omdømme, kontakte ejeren af webstedet - ressourcerne er også interesseret i, at virksomheden anmeldelser er objektive og præcise.

Pas på negativt svar

På beskyldningerne mod ham, især de uretfærdige, jeg ønsker at svare på drillerier. Bare dette og søger fjenden: at få dig ud af balance, og fremprovokere en aggressiv reaktion irriteret. Dine svar bør under alle omstændigheder være neutral og begrundet - hvis anklagerne er falske, vil det sætte din modstander i et dårligt lys, og selskabet vil tilføje et "plus". Hvis negativ feedback modtages velfortjent - kunden vil forstå, at lytte til hans mening. Når problemet er løst, bede ham om at re-skrive en anmeldelse om virksomheden, men en positiv.

Beskyt dit omdømme

Du kan gøre dette ved at arbejde med målgruppen, at reagere på kommentarer i tide på netværket, hvilket eliminerer falske negative reaktioner og sprede positive oplysninger. Placer det ønskede indhold til den autoritative ressource. Selskabet er involveret i handel? En af de mest populære steder, tillid, som brugere Runet - her. Afstå fra umådeholden ros i sin tale - sådanne kommentarer er ikke troværdig i læseren. Moderne brugere er ikke dumme, og ikke har tendens til blindt at stole på, hvad der er skrevet på internettet. Derfor er alle de positive svar skal være sandt - spørg loyale kunder til at skrive et par gode ord i din adresse.

Der henvises til eksperterne

Hvis vi taler om et fuldgyldigt "sorte" PR-firma, skal du kontakte en SERM-agentur, der er professionelt involveret i neutralisering af brugerdefinerede negativitet. Agenturet vil dybe oplysninger om overvågning rum, med hosting kontakt vil udsætte falske negative stillinger og fortrængning information at fjerne proplachennyh materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.