Hjem og familieBørn

Hvad at give børn fra diarré? Medicin og folkemusik retsmidler

Toddler diarré er meget farligere end for en voksen. Så vente på, at sarte organisme af barnet selv vil tilpasse deres arbejde, ikke - kan tages behov ved passende foranstaltninger hurtigt.

Oftest diarré opstår på grund af det faktum, at fordøjelsessystemet er endnu ikke i stand til at klare eventuelle nye produkter introduceret i kosten. Hvad at give børn fra diarré i dette tilfælde? Du kan henvise til traditionel medicin, som er testet i århundreder og er helt sikkert for sundhed babyer.

Blåbær. Blåbær har længe været betragtet som en af de mest effektive anti-diarré. Du kan bruge dem i tørret, dåse eller lave mad blåbær te. Hvis du giver dit barn frugt, skal det gøres i små portioner, omkring 6-7 gange om dagen. De bør være omhyggeligt og tygge før indtagelse, lidt fat i munden. En yngre kiddies kan klemmes for at give (om nødvendigt med fortynding vand) saft.

Hindbær teblade. Dette er en mere gammel middel, der ofte omtales, siger, at for at give børn af diarré. Spiseskefuld tsk tørret rå hæld en kop kogende vand og derefter insistere på i fem minutter. Derefter bør det te dræne og give barnet til at drikke i små slurke i løbet af dagen.

Solbær. Disse bær er kendt for at indeholde store mængder af C-vitamin, hvilket i høj grad forøger den intestinale immunsystem. Desuden, når sammensætningen af solbær præsentere nok tannin med et sort pigment, som trænger ind i tarmen, beroligende irriterede sin væg. Hele dagen, du har brug for 6-7 gange for at give dit barn saft, og afstå fra brugen af en fødevare - diarré hurtigt trækker sig tilbage.

Gulerødder. Mange ord, der giver børn fra diarré, kaldet yderst effektiv gulerod kost. Rig på vitamin A, kostfibre og pektin, gulerod stand til at eliminere overskydende væske i tarmen og til at normalisere driften som helhed. Hver 2 timer, skal barnet have lidt peretortyh kogte grøntsager. Du kan blande gulerødder med kogte kartofler på samme måde - smagen af en sådan blanding er ikke så stærk, og mange børn spiser det lettere end en gulerod puré.

Jeg er sikker på, mange har hørt, at egebark til diarré børn er meget nyttigt. Dog kan babyer gives kun i små mængder og kun i ekstreme tilfælde, med en pre-bedre at konsultere en børnelæge. Med ham skal det høres om den medicin, der kan hjælpe beskæftige sig med problemet. Spørg om egnede midler kan være på apoteket, men det ville være bedre, hvis den rette behandling ordineret af en læge, som ure dit barn ved de særlige forhold i hans krop, det tager hensyn til tilstedeværelsen af allergi over for visse stoffer, og så videre.

Hvis vi vender os mod den børnelæge er ikke muligt (for eksempel, du er på ferie), kan du købe stoffer "Baktisubtil" (fra 3 år), "Bifidumbacterin" pulver (fra 0 måneder.) "Tour" (1 år) eller "diosmectite" (1 år).

At staten ikke er forværret, er det vigtigt at vide, hvad de skal spise, hvis du har diarré barn. På listen over "tilladte" fødevarer - kiks, hvidt brød bagning i går, kogt grød på vandet, fedtfattig bouillon, ost, damp koteletter af kød og fisk fedtfattige varianter. Det er ikke nødvendigt at lægge pres på barnet og gøre ham spise i de sædvanlige mængder.

Men endnu en gang fokus vi din opmærksomhed på det faktum, at det er bedst at vide, hvad de skal give børn af diarré, deres børnelæge. Hver krop er anderledes, og det kræver en særlig tilgang til at hjælpe dit barn til at vende tilbage hurtigt til rytmen af liv og ikke føler ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.