Sport og FitnessUdstyr

Belt presser - dit hjem træner

Næppe optrådte på verdensmarkedet, er atletisk og sportslige bælter udbredte - de kom vægtløftere og powerlifters venter som manna fra himlen. Men indtil nu bæltet for mave- og ryg er i stor efterspørgsel i USA, end vi har, men at indgyde en kultur af at bære disse enheder, vil vi gøre godt.

Almindelig atletisk bælte uden vibroeffekt bruges i sport på grund af flere dominerende faktorer:

Den første støtte zone korset og talje-området - en slags ydre kraft, der kæmper med, atletens krop producerer en kraft til løft. De intervertebrale skiver sidder ordentligt fast, hvilket reducerer sandsynligheden for skade.

Piger foretrækker brede bælter for området af maven og ryggen, som når intens cardio - løb eller aerobic - er med til at nedbryde fedt og slippe de ekstra kilo.

Uanset hvad, er det bælte til pressen ikke tillade rygsøjlen at slappe af - ryggen er altid i den rigtige position niveau.

Endelig bæltet bevarer varmen tilbage, svedig og sårbar efter en lang træning.

Vibropoyasa for pressen

På grund af internationaliseringen og trådt i vores liv "teleshopping på sofaen," købe selen-simulator til pressen kan hver familie. Annoncerne er fokuseret præcist på opretholdelsen af muskeltonus, men retfærdig sex hemmeligt håber at slippe af med, når de forhadte kilo otlezhivayas i seng med et bælte og en favorit magasin. Er det så simpelt?

Fordelene ved zonen for pressen af kroppen, er ubestridelig, hvis enheden - en god og høj kvalitet samling. Efter alt, har forskere bevist, at hver ekstra centimeter talje (over 80 - har patologisk skade) bringer et hjerteanfald et år. Og fordi vores nation har ry for at være sund og rask, til rytmen af hverdagen besøger gymnastiksalen er let at udskifte en halv belastning Vibro.

Moderne pressebånd er en attraktiv og kompakt enhed, udføres i overensstemmelse med ergonomisk form. Der vibronakladki pressen som "Butterfly", på trods af den lille størrelse og den oprindelige design, sådanne delvise massageapparater ineffektive.

Det er værd at en sådan anordning er relativt billig (svarende til et månedligt abonnement til gymnastik), er udbredt på steder, hvor den zone for pressen anmeldelser haft tid til at indsamle de mest forskellige. Oftest lavet af neopren - dette materiale har høj termisk isolering, pumpeenergi inden for zonen og fremme nedbrydningen af fedt og muskel opvarmning. Du kan glemme alt om udseendet af strækmærker, blå mærker, da elasticiteten af bæltet forhindrer kredsløbslidelser.

Gennemgående huller i materialet trænger luften og fordamper det overskydende fugt og derved opnå en sauna effekt - snarere kraftfuldt værktøj i kampen cellulite.

Selvfølgelig, hverken som effektivitet er ingen tvivl, hvis du kun stole på magisk bælte presse. Kun den samtidige tilslutning til kost og ordentlig daglige rutine, regelmæssig, selv om små øvelse i forbindelse med brug af enheden vil give det forventede resultat. Så på tærsklen til sommeren udvikle et fitness-program!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.