Sport og FitnessUdstyr

Razor - henvisning kvalitet scooter

I dag er en ganske respekteret og populært mærke er Razor, som scooter indbegrebet af avanceret teknologi, funktionalitet, kvalitet og fremragende udseende. Bredeste sortiment af produkter gør det muligt for hver enkelt kunde til at træffe et valg til fordel for personlige interesser, der spænder fra amatør niveau sport orientering tur og slutter udførelsen af komplekse tricks.

Udflugt ind i virksomhedens historie

En milepæl for den legendariske mærke er blevet i dag Razor 2000, som blev basisperioden af den eponyme mærke. Fødestedet for mærket er solrige Californien. En af de mest populære udviklinger Razor brand - scooter, der udkom i detailsalget på grund af de unikke patenterede produkter og teknologier.

I 2008, en af mærkets produkter vandt i nomineringen "Den mest populære og eftertragtede gade underholdning" i USA, og har modtaget adskillige priser anden retning.

Det unikke ved dette mærke scootere?

For at forstå dette er blot et køretøj, skal det kun være en enkelt prøve i aktion. Dens vigtigste fordele er pålidelighed, fremragende kvalitet og utrolig udholdenhed. Hver kunde vil være i stand til at vælge dit valg blandt et stort antal af brand modeller, der ramte øjet og fantasi med sin stil og lysstyrke. Ud over disse fordele, den helt scooter har en forholdsvis enkel og ukompliceret konstruktion, hvilke dele skal udskiftes. Blandt disse strukturelle elementer omfatter følgende:

 • greb, der eliminerer glider hænder under kørslen;
 • hjul T-formet;
 • metal ratstamme og klemme;
 • ratstamme;
 • gaffel, der tjener som forbindelse til hjulet;
 • plug;
 • lejer, mund-platform;
 • ramme;
 • hjul;
 • bremsesystem, som er ligesom en hånd, en fod eller en disk.

produktsortiment

 • Child-modeller, der er rettet mod både drenge og piger. De tager hensyn til alle de mest væsentlige krav til pålidelighed, sikkerhed og udseende af drevet af køretøjet. Ganske populære på verdensmarkedet, har disse scootere bliver takket være de lave omkostninger, bred aldersgruppe og relativ lav vægt.
 • Teenage model Razor (scooter af mærket - sjovt). Den mest populære variant af scootere denne kategori er Ultra Pro, E300 og Spark.
 • Voksne scootere udførelsesformer, der præsenteres i en lang række, begyndende og sluttende med inertiel benzin.

Unik model Brand Razor

Scooter - det er den mest bekvemme form for transport, som er designet til aktiv fritid og sport. De mest interessante modeller er det følgende sorter:

 • Trick løbehjul er designet for elskere af hardcore skiløb og en bred vifte af chips ekstreme natur. Udseendet af dette produkt ligner en almindelig scooter, som er anbragt i et metalhus med en støtte på to hjul.
 • Spark Scooter - Denne scooter model, der vil glæde ikke kun børn og unge, men også voksne, takket være de blændende specialeffekter. Det unikke ved denne model er at se gnister fra under scooteren under et stop. Denne handling har en hemmelighed, som er silicium bremser.
 • Scootere for afdrift fans konstrueret til hurtig kørsel og racing. Alle modeller af bytransport er udstyret med håndbremser og hvordan man kan fokusere på kvinder og unge.
 • Extreme scootere modeller rettet mod det faglige niveau ryttere, der har behov for høj kvalitet udstyr, der kan modstå høje belastninger.
 • Benzin række scootere har en motor, der opererer på det frigivne brændstof. Fyld tanken af scooteren kan være enhver benzin optankning. Den største fordel ved dette køretøj er muligheden for høj hastighed, fremragende manøvredygtighed og en automatiseret motorfunktion.

Den mest populære model af to-hjulede scooter

I dag er aktiv ferie er en moderne og i efterspørgslen, der kan ikke kun være i søgelyset, men også at være i fin form til alle. En type af aktive underholdning stikker ridning en tohjulet scooter, et bemærkelsesværdigt eksempel er Razor A5 Lux.

Det vigtigste element i denne interessante køretøjer er den højeste styrke foden ramme lavet af højkvalitets aluminium. Den maksimale vægt, som produktet er rettet - 100 kg.

Diameteren af hjulet scooter - 20 cm, lavet den sidste af urethan, som udjævner uregelmæssigheder og sikre en smidig afvikling produkter.

Razor A5 Lux scooter er nogenlunde stabilt, så kunne i en lodret position uden yderligere støttepunkter.

En bekvem foldemekanisme, der giver køretøjet hurtigt nok til at omdanne det til den ønskede position. I betragtning af alle de positive aspekter af dette køretøj, skal det bemærkes, at denne scooter er det bedste valg for folk, der foretrækker høj hastighed, blød og smidig afvikling og utrolig komfort.

politik Prisfastsættelsen af produkter af mærket

Alle produkter er helt Razor er et godt eksempel på kvalitet og demokrati. Takket være de produkter af dette mærke fans af ekstrem sport og udendørs aktiviteter for at sætte pris på de træk, som giver stunt scootere. Prisintervallet for varerne af dette mærke er ganske bredt og spænder fra 1 999 til 32 899 rubler.

Razor Scooter: kundeanmeldelser

Som anmeldelser, dette køretøj er en perfekt løsning for høj hastighed bykørsel. Takket være høj kvalitet boliger scooter er ganske holdbare og lette. Han kun ideel jord flyttes uden problemer. Fortjener opmærksomhed og høj kvalitet hjul med kuglelejer, som giver en relativ høj hastighed drev.

Sommetider denne scooter får negative anmeldelser. Så nogle af de kunder klager over lav rat, som ikke er egnet for folk højere end 180 cm, så ryggen er mens ridning i en ubehagelig kørestilling. Vrede blandt brugerne er stor og den modreaktion styretøj, som er nødvendig for at korrigere dig selv med hjælp af gummi tætninger og pakninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.