Hjem og familieTilbehør

Kangaroo Profoam 4000 (skumrenser): beskrivelse, brugsanvisning og anmeldelser

Indtil for nylig blev det antaget, at professionel omsorg for en dyr bil kun kan gøres ved specialiseret bilvask. I dag tilbyder ethvert supermarked en bred vifte af auto kosmetik til selvrensning og polering af alle elementer i sin firehjulede hest. Et af markedets nyheder er den universelle renere Profoam 4000. Hvad er dette værktøj, og fungerer det virkelig?

Professionel renseri

Tørrensning af kabinen er ikke en billig procedure. Men selv har du bestilt det på en bilvask, kan du ikke være helt sikker på det endelige resultat. Meget ofte, efter behandlingen af det indvendige indre af bilen på overfladerne er der en skilsmisse, og individuel forurening udlæses ikke.

Et værdifuldt alternativ til professionel renseri - Profoam 4000. Denne skumrenser er velegnet til behandling af forskellige overflader. Produktet kan anvendes på tekstiler, naturligt og kunstlæder, plast og mange andre materialer. Indvendig rengøringsmiddel Kangaroo Profoam 4000 viser med lethed selv gamle og "komplekse" pletter, der klare naturlige saft og fedt. Produktet er velegnet til fuldstændig rensning af det indre og lokal fjernelse af individuelle pletter.

Instruktioner til brug

Hvordan man bruger en mirakel kur? Kør testen på et websted med lav synlighed og sørg for, at overfladen ikke mister sine oprindelige egenskaber efter behandlingen. Fjern overflade snavs - små snavs og klæbende snavs. Anvend derefter Profoam 4000 skum fra ballonen og gnid det med en svamp. Lad i 5 minutter, skyll derefter med vand eller tør dem med en fugtig klud. Nu er det fortsat at vente på fuldstændig tørring af overfladerne - og du kan nyde renheden.

Som det ofte er tilfældet med god auto kosmetik, bruges skumautomater i dag ikke kun til rengøring af biler. Produktet bruges også aktivt i hverdagen til rengøring af tæpper, polstrede møbler og andre overflader. Men det er nødvendigt at overholde forsigtighedsregler: Arbejde med rengøringsmidlet bør være i handsker, hvilket forhindrer sammensætningen i at komme på huden. Hold bilplejeprodukterne utilgængelige for børn. For at opnå maksimal effekt under rengøring anbefales den behandlede overflade at blive støvsuget efter fuldstændig tørring.

Hvor meget koster Profoam 4000 og hvor kan man købe den?

Du kan købe et skumindretningsrengør i autodele butikker og tilbehør samt i universelle supermarkeder, der har en afdeling af auto kosmetik. Prisen på en flaske på 780 ml er 400-600 rubler. Vær opmærksom på andre produkter af det koreanske mærke Kangaroo. Det er en række rengøringsmidler, herunder i sprøjteformatet, samt andre midler til bilpleje. Alle produkter af mærket opfylder verdens standarder for kvalitet og sikkerhed, ideel til brug i biler og boliger.

Anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt skumrenser

Reklame løfter fra producenten lyder altid fristende, men hvad siger almindelige forbrugere om dette værktøj? Profoam 4000 (skuminteriørrenser) anmeldelser har ofte positive. Dette er en relativt billig måde, kvalitativt at fjerne næsten enhver forurening. Forbrugerne af dette produkt er tilfredse med dets alsidighed i anvendelse. En ballon kan rense hele interiøret, der er ikke længere behov for at købe en række forskellige midler til bilpleje.

På kvaliteten af rengøringen kan Profoam 4000 konkurrere med de forbindelser, der anvendes i professionelle renserier. Efter brugen af produktet er der ingen skilsmisse, og selv om nogle stærke forureninger ikke kunne trækkes tilbage fra et tidspunkt, er du sikker på at de forsvinder for evigt, efter at de er rengjort igen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.