FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hypotese dannelse af hydrosfæren. Hvordan gjorde vandet på Jorden?

Når og hvis der var vand på Jorden? Forskerne er stadig diskuterer om dette emne, men den præcise og logiske svar er blevet bevist hidtil ingen har givet. I dag er der et par forslag til, hvordan væsken kan danne på planeten. Blandt dem er helt absurd og helt logisk hypotese, men indtil videre ingen af dem er ikke helt korrekt.

Hvordan gjorde vandet på Jorden? Oversigt over de vigtigste hypoteser

Vand spiller en vigtig rolle i at opretholde livet på planeten, t. Til. Det er den vigtigste indre miljø af enhver organisme. Uden vand en person kan overleve op til tre dage i gennemsnit, et tab på 15-20% af det vand, ofte fører til døden.

Hvordan gjorde vandet på Jorden? Hypotese dannelsen af dette stof er få, og ingen af dem har endnu ikke været sandfærdig beviser. Det er dog kun kan de på en måde forklare dannelsen af hydrosfæren af vores planet.

Hypotesen om kosmisk oprindelse vand

En gruppe forskere har foreslået, at vandet optrådte med mange meteoritter falde. Det skete omkring 4,4 milliarder år siden, da planeten er stadig i sin vorden, og dens overflade er tør, øde jord, hvorover der endnu ikke er blevet dannet i atmosfæren.

På spørgsmålet, hvordan gjorde vandet på Jorden, tilhængere af denne hypotese er ansvarlig for, at de første molekyler af væsken medbragte meteoritter. Første findes disse molekyler i form af gas og akkumuleret, og senere, når planeten begyndte at afkøle, er vand ledes ind i den flydende tilstand og dannede hydrosfæren af jorden.

Måske den kemiske dannelse af vand er opstået fra primær hydrogenprotoner og oxygenanioner, men sandsynligheden for en sådan reaktion i tykkelsen af himmellegemer, der efterfølgende falder til jorden en katastrofal lille.

En anden hypotese, hvordan gjorde vandet på Jorden

Hun foreslog en gruppe forskere under ledelse af den kendte videnskabsmand VS Safronov. Dens essens ligger i den antagelse jordiske oprindelse af vandet, som blev dannet i dybet af planeten.

Under påvirkning af talrige meteoritter falde på tidspunktet for vores planet er blevet glødelamper generere en stor mængde udbrud, hvoraf kæmpede magma. Sammen med det til overfladen stod "damp", hvilket forårsagede dannelsen af jordens hydrosfæren.

På trods af, at teorien lagde fundamentet for jordisk oprindelse vand, kan det ikke svar på mange spørgsmål. For eksempel, hvordan klipperne i lithosfæren er så meget smeltet at resultere i dannelsen af mange vulkaner? Og hvordan vanddamp dannet? I første omgang har forskerne antaget, at på det tidspunkt var der grundvand, som er gennem vulkanerne med magma burst i en gasformig tilstand.

Denne teori om dannelsen af damp nægtet P.Perro, naturforsker 17. århundrede. Han viste sig at grundvandet dannet på grund af nedbør, og dette kræver tilstedeværelse af en atmosfære. 4,4 milliarder år siden, har stemningen ikke eksisterer.

Den endelige teori

Så hvordan gjorde vandet på Jorden? En anden hypotese kunne komme fra den anden side til spørgsmålet om dannelsen af hydrosfæren af planeten. Som med tidligere antagelse VS Safronov og hans medforfattere, er denne hypotese frastødt af vandet af terrestrisk oprindelse.

Forskellen er, at ifølge forskerne, vandmolekylerne dannet med den protoplanetarisk skive af Jorden, dvs. på tidspunktet for dannelsen af selve planeten. Kilden af vandmolekyler tjente som deuterium og oxygen.

Deuterium er en konventionel hydrogen med en neutron i dens kerne. Denne tunge isotop blev fundet i gamle basalt prøver findes i Arktis på Baffin Island (1985). Disse klipper er dannet af støv- protoplanetariske ikke eksponeret under dannelsen af planeten. Ifølge forskerne, ville den kemiske natur af deuterium ikke tillade isotopen dannes planet.

Her er hvordan vand dukkede op på Jorden i henhold til disse videnskabsfolk. Hvis disse data er korrekte, blev dannelsen af den protoplanetarisk skive dannet omkring 20% af den moderne verdens oceaner. I dag er forskerne på udkig efter en måde at bevise, at fra "protoplanetariske" vand dannede størstedelen af verdenshavene, samt atmosfærisk vanddamp og grundvand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.