ComputereComputerspil

Sådan fjerner du grænsefladen i "CS: GO" ved hjælp af konsol kommandoen?

Computerspil "Counter Strike: GO" er en af de mest populære skydespil, der spilles af tusindvis af brugere. Der er et stort antal konsolkommandoer, der giver dig mulighed for at tilpasse brugergrænsefladen, som du vil. Men hvilket team fjerner grænsefladen i "CS: GO" og eksisterer det overhovedet? Vi besvarer dette spørgsmål nedenfor.

Hvorfor fjerne spilinterfacet?

Sjældent er der situationer, hvor spilleren er ubehagelig at spille med forskellige elementer på skærmen. Ofte skal du gøre dette, når du skal lave et screenshot fra spillet. Og genstandene på skærmen vil kun forkæle anmeldelsen. Selv om nogle spillere generelt foretrækker realisme og slukker informative ikoner på skærmen fra fanmotiver. Ligesom i virkeligheden er der ikke noget som HP. Men der er et par sådanne brugere, og meget få mennesker bruger dem til dette formål.

Ikke desto mindre er det nyttigt for spillerne at vide, hvordan man fjerner grænsefladen i "CS: GO". Det er helt muligt at begå.

Sådan fjerner du grænsefladen i "CS: GO" ved hjælp af konsol kommandoen?

Så skal du åbne konsollen og indtaste kommandoen cl_drawhud 0. Dette fjerner helt piktogrammer, kort, sundhed, rustning, ammunitionslinje på skærmen. Selv synet vil ikke være på skærmen. Der er intet tilbage, men et våben i hånden, og kun en dødsbevis vil være synlig i hjørnet af skærmen.

Nu ved du, hvordan du fjerner grænsefladen i "CS: GO" og nemt kan gøre det i spillet. Bare husk koden, som også er intuitiv. Eller kopier det til sidste udvej.

Hvis du vil vide, hvordan du fjerner grænsefladen i "CS: GO" i "GOTV" (sådan at selv den optagne video ikke viser synet og andre oplysninger), er det ikke nok at bruge denne kommando. For at bruge det inde i spillet skal du aktivere muligheden for at bruge snyd. For at gøre dette skal du registrere sv_cheats i konsollen. Derefter kan du bruge kommandoerne beskrevet ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.