TravelingHoteller

Intercontinental Taba Heights 5 * (Egypten / Taba): fotos, priser og anmeldelser

Intercontinental Taba Heights Resort er den egyptiske fem, som er en del af den interkontinentale lineup. Det er placeret på Sinai-halvøen, og måske belyser alle de charme, at det gamle land af faraoerne kun kan tiltrække turister. Her og smukke hvide strande med rent sand og bjerge og rent varmt vand i Rødehavet. Samt det er nødvendigt hotel af en lignende klasse, giver Intercontinental Taba 5 * til lodgiverne den maksimale mængde tjenester af ret høj kvalitet, hvilket fremgår af talrige reaktioner fra turister. På dette hotel kan du ikke bare slappe af på havet (især da dette feriekompleks ligger på strandens første linje), men også gøre rentabel shopping og rejse til lokale attraktioner. Sinai-bugten, på hvis bredder hotellet ligger, hedder endda den lokale fjord for rude strande og dejlige landskaber samt turkisvand. Hotellet er åbent hele året rundt og anses for at være det bedste i Taba.

Hvor praktisk er hotellet

Vi kan sige, at Intercontinental Taba Heights Resort ligger i en ideel beliggenhed. Selvfølgelig, hvis du kommer her fra Kairo eller Sharm el-Sheikh, så er dette langt væk. Hovedstaden i Egypten ligger fem hundrede kilometer fra hotellet, og den største by Sinai udvej - i to hundrede. Derfor at komme her fra Sharma i lang tid. Imidlertid har Taba selv en international lufthavn, som modtager direktefly fra Rusland, især fra Moskva. Derfra til hotellet for at gå lidt over tredive kilometer, så overførslen vil ikke virke trættende for dig. Desuden har hotellet en god parkeringsplads - aircondition Toyota.

Ikke så langt fra hotellet og downtown Taba - sytten kilometer. Men vigtigst af alt - hotellet ligger i et sådant sted, at man fra sit territorium kan se kysterne af tre nabolande - Israel, Jordan og Saudi-Arabien. Gæsterne siger, at en særlig beundring skyldes at overveje dem om natten. Bankerne er begravet i brande, og de kan ikke revet fra dem bogstaveligt. Derudover grænsen til Israel - kun tredive kilometer.

Egypten, byen Taba

Dette er et grænsepunkt, der er behageligt forskelligt fra dets modparter i andre lande, fordi i stedet for pigtråd og dæmninger tilbydes gæsterne grønne haver og havbølger. Her kan du tage afslappet vandretur og nyde fred og overveje uberørt natur. Eller drage fordel af det ideelle sted for udflugten af byen, for at gå til Petra, Eilat, til Mount Moses eller til klosteret St. Catherine.

Byen Taba er god til ferie på ethvert tidspunkt af året. Her er det værd at prøve en lokal kaffe med kardemomme, falafel og salkhab (rispudding med frugt). Alt dette kan bestilles på nogen af strandbarerne. Alle hoteller i nærheden af Taba er fashionable "fem", meget komfortable og med høj kvalitet. Lokale rev er præget af ekstraordinære fisk, og deres flora og fauna tiltrækker dykkere fra hele verden og er på ingen måde dårligere end den luksuriøse undersøiske verden af Sharm eller Dahab. På øen af faraoerne, hvor opholdet for den berømte saladin var, kan du besøge sit museum og fæstning. Det er også værd at køre langs Røde Hav Riviera, som ligger nær denne by og er et smukt feriested.

område

Hotel Intercontinental Taba 5 * er en stor smuk fem-etagers bygning, langstrakt i længden og bestående af tre bygninger. Det er bygget i en stil, der kombinerer elementer af spansk og arabisk arkitektur. Bygningerne er forbundet med haver, og hver af dem har et særligt navn: "Atrium", "Pentagon" og "Crescent". Der er også separate bungalows. Udsigten fra en hvilken som helst struktur er meget smuk - på den ene side skitserne af bjergene og på den anden side - havet af turkisfarve.

Området for komplekset er simpelthen stort, i betragtning af at hvile i dette hotel, har du ret til at gå i parker og stier i fire nærliggende hoteller. Hver af dem har sine plus. Selve hotellet "Intercontinental Taba" har luksuriøse haver, sandsynligvis den smukkeste i området. De er meget grønne og synes at hvile i pavilloner og på bænke. I det nærliggende hotel "Miramar" er der en salt sø, der tiltrækker sine helbredende egenskaber. En hel afdeling er åbnet med mini-markeder og butikker, hvor du ikke kun kan købe strand ting og cremer og olier fra solskoldning, men også forskellige egyptiske souvenirs - parfume, papyrus, sten samt lokale slik, især halva. Hvis du ikke kan skifte penge i lufthavnen, kan du gøre det lige her - banken opererer på hotellets område. I nærheden af receptionen kan du benytte gratis internet. Hotellets kompleks er planlagt meget succesfuldt mellem ørkenen og havet og er en slags by-oase.

Hvordan er livet her

Hotel Intercontinental Taba har lidt mere end fem hundrede værelser. Blandt dem er der værelser til en og to gæster (deres fire hundrede og tredive og tre) samt 8 suiter, hvoraf den ene er "Presidential" og 27 juniorsuiter. Alle værelser har aircondition, og i hver af dem er der faciliteter, der er nødvendige for at leve og hvile. De er rummelige, lyse og rene. Fremragende badeværelse med hårtørrer, satellit-tv med fire russiske kanaler, minibar med drikkevand, et sæt tilbehør til at lave te og kaffe, plads til arbejde (selvom du ikke kan rive dig væk fra erhvervslivet på ferie), samt adgang til internettet med en god Hastighed (men betalt), sikker til opbevaring af værdigenstande. Der er også en badekåbe og tøfler, så du føler dig mere komfortabel.

På hotellet Intercontinental Taba Heights er der mange værelser med havudsigt, og de er befolket der uden yderligere betalinger. I værelserne rene, rensede godt og en dag senere skiftede tøj og håndklæder. Alle VVS fungerer korrekt, badeværelser og brusere er moderne og komfortable. Hvert værelse har store balkoner. Hvis du faldt ud i første sal, så til din tjeneste - en stor terrasse med græsplæne græs og blomster. Nogle af værelserne er designet til handicappede. Hvis du rejser med et barn, der endnu ikke er tolv, og du ikke har brug for en ekstra seng til ham, lever han gratis på værelset - dette er en af hotelbonuserne.

Gourmet hotel

Intercontinental Taba Heights Resort er en rigtig god oplevelse for kenderne af godt køkken! Det har fire restauranter, og hver enkelt er god på sin egen måde. Lad os starte med måske "El Mar". Denne institution, som det følger af dens navn, har specialiseret sig i fisk og skaldyr. Det er beliggende direkte på stranden og er åben udelukkende under middagen. Dette er et af de mest romantiske steder på hotellet. Nyd den fantastiske smag af friskfanget skaldyr, languster eller grillet fisk, du kan se solnedgangen over Akababugten.

"Lagoon Bar and Restaurant" tilbyder hovedsagelig retter af spanske og arabiske hytter. Han synes at være i harmoni med hans menu med arkitekturen i Intercontinental Taba Heights. Fra sin terrasse har man også udsigt til havet og endog kysten af det nærliggende Saudi-Arabien.

En anden restaurant, hvorfra du kan overveje den vandige overflade, er Bay View. Det er beliggende i hovedbygningen og er åben hele dagen. Her kan du spise morgenmad og spise frokost og spise aftensmad. Her er retter fra forskellige folk populære, men nogle gange er der også tematiske dage, for eksempel italiensk, fransk, cubansk, græsk og så videre. Hovedrestauranten er kendt for grilling - her kan du prøve lam, shish kebab, blæksprutte, østers.

Og endelig introducerer "Bird Nest" turister til lækkerier fra thailandsk køkken. Af barer anbefaler besøgende især "Splash" nær hovedbassinet. De foretrækker at lave ganske gode varme snacks på grillen og servere en bred vifte af drikkevarer. I "Reef Bar" - en god is og engelsk te med kager. Og caféen "18 hul" i SPA center er specialiseret i lys og sund mad og frashi, hvilket er særligt godt for dieters. Turister siger, at lokal mad ofte afhænger af ugedagen. For eksempel den bedste bagning på tirsdage og på onsdage - den mest lækre skaldyr til middag, især krabber.

Tjenesterne

Intercontinental Taba-hotellet er ikke kun til rekreation, men også til organisering og afholdelse af forskellige seminarer og konferencer. Derfor er et godt forretningscenter åbent her, hvor du kan udskrive dokumenter, sende en fax eller arbejde online. Der er også tre store mødelokaler, hvor omkring syv hundrede og halvtreds mennesker kan samle. Derudover tilbydes en lang række turisttjenester.

Intercontinental Taba giver dig mulighed for at tage ikke bare en bil til leje, men endda en bil med en chauffør. Privat transport er gratis på stedet. Hotellet har et kontor til at arrangere forskellige udflugter. Derudover kan enhver, der ønsker at komme til et hvilket som helst sted inden for fem kilometer fra hotellet, benytte den gratis taxa "taf-taf". På den kan du nå et af de fire hoteller i Iintercontinental Taba Heights 5 *. Hun tager også folk til det lokale marked "El Vekala".

På dette hotel kan du blive en helt ny person i enhver forstand af ordet. For at gøre dette behøver du bare at besøge spa-centret i Intercontinental Taba. Der forventes ikke kun luksusen af sauna, hammam og massage, men også et helt kompleks af specielle plejeprocedurer for både ansigt og krop. På dette hotel kan du også tage en thalassoterapi kursus. Og sportselskere finder her et fitnessrum med motionsmaskiner, tennisbaner, en stor golfbane og forskellige former for vandunderholdning. Der er endda en legeplads at spille squash. Der er mange tjenester til børn - en barnepige, en speciel klub, to swimmingpools. Til spil er der både et værelse og et udendørs område udstyret med alle verdens sikkerhedsstandarder.

Personalet

Intercontinental Taba-medarbejdere taler mange sprog. Dybest set er det engelsk, arabisk, fransk og tysk. Selv om mange allerede kommunikerer på russisk. De er meget opmærksomme og tager hensyn til dine behov. Selv ved en sen ankomst - klokken to eller tre om morgenen - vil du blive fodret med en middag bestående af kolde snacks.

Er gode her unge og samvittighedsfulde animatorer, der elsker deres arbejde og forsøger at oplade positive feriegæster. På stranden oplader de regelmæssigt i poolen - aqua aerobic klasser, og resten af området er optaget af gæster med latinske danse, volleyball og andre underholdning. Om aftenen begynder forskellige shows (fakirer, mavedans, nubiske danser), diskoteker, herunder laserakkompagnement. Der er endda levende musik med en filippinsk duo.

Barmen og tjener smiler altid og styrer alt. Hvis de ikke har nok af den lokale rum, vil du hælde en cubansk. Generelt er personalet i henhold til turisternes anmeldelser meget venlige, altid til tiden og løser effektivt forskellige problemer, behandler alle turister lige og uden forskelsbehandling, samtidig med at det ikke adskiller sig i besættelse. Hvis du får noget forkert - TV, aircondition, apparater i badeværelset - et opkald til receptionen, og problemet vil blive rettet efter et par minutter.

Hav, strand og svømmebassiner

Intercontinental Taba Heights har sin egen strand, som ligger i nærheden af hovedbygningen. Det er sandigt, med en nem adgang til vandet. Der er dog ikke en meget forskelligartet undervandsverden - stranden er faktisk kun egnet til svømning, som for eksempel Middelhavets kyst. Der er mange koraller langs kysten, som andre steder i Egypten, men gennem dem er en særlig sti blevet skåret i vandet. Selv om tilgængeligheden af specielle sko stadig ville være nyttigt. Selve havet er meget rent. Stranden er udstyret - der er chaiselonger, liggestole, paraplyer. Håndklæder gives uden depositum.

På det nærliggende hotel Sofitel, som har lov til at bruge gæsterne på Intercontinental Taba, er der smukke koraller og smukke fisk, som du kan beundre i timevis. Gode koraller ligger også i nærheden af selve hotellet, kun det er lidt værd at svømme og svømme langs hylden. Derfor behøver du ikke engang at bestille en speciel udflugt - den lokale undervandsverden, du selv kan se. På Sofitel er der også en mere bekvem bund for indgangen, der er en lille mole.

I nærheden af stranden "Intercontinental" er der et vandunderholdningscenter, hvor du kan dykke, gå på ski og så videre. Derudover er der på hotellets hovedområde indendørs swimmingpool og flere åbne (i den ene er vandet altid varmt, da det opvarmes). Et af reservoirerne har form af en springvand, hvor du kan sole dig. Alle pools er meget rene, de bliver konstant rengjort og temperaturen kontrolleres. To af dem er kaskade. Vandet er behageligt til svømning og lugter ikke af blegemiddel. Der er to specielle pools til børn.

udflugter

En af fordelene ved, hvordan Intercontinental Taba Hotel ligger, er muligheden for at tage udflugter til nabolandene, nemlig til Israel og Jordan. Nogle feriegæster vender tilbage til dette hotel netop fordi det er det mest bekvemme for at besøge disse stater. I Israel besøger de Jerusalem og Det Døde Hav og i Jordan - Peter. Fra hotellet er det meget bekvemt at tage til Moses 'bjerg (ca. en time). Opstigning er dog kun mulig om natten, og det er meget svært. Derfor er nemme at hæve sko simpelthen nødvendigt. Ca. 20 minutter herfra for at nå øen af faraoerne.

Det er værd at gå til klosteret St. Catherine - en af de ældste i verden af kristne klostre. Her kan du se basilikaen af Transfigurationen, forskellige kapeller (herunder Burning Bush), såvel som Moses 'brønd. Alle er inkluderet i UNESCO-listen. Stor popularitet er også nydt af den berømte safari på ATV'er i ørkenen, en tur til den maleriske Color Canyon og svømning i Blue Lagoon. Alt dette er også inden for gåafstand. Det anbefales, at du også besøger den kunstige salthule i byen Taba, hvor du kan gå gennem en 45 minutters rehabiliteringssession, som fungerer godt på kroppen.

Prisliste

Selvfølgelig betragter vi altid penge for at finde ud af, hvordan man organiserer et budget, når de rejser til Egypten. "Intercontinental Taba" er et af de populære hoteller, og priserne på kuponer der fra forskellige rejsearrangører begynder fra toogtyve tusind rubler for to i en uge (med systemet "all inclusive"). Elleve eller tolv nætter med halvpension vil koste mindst 56 tusind. For at ryge en vandhane skal du uddele tre dollar eller femten pund.

Hvad angår køb af souvenirs og produkter, anbefaler turisterne ikke at købe dem i shoppingkomplekset på hotellet, men at gå på en gratis minibus til det lokale marked, hvor der også er et stats supermarked. Priserne der er meget lave, da de grundlæggende er beregnet til lokale beboere. Hvis du vil spille golf, koster det omkring femogtredive euro i to timer sammen med en instruktør. Foretrækker du at betale for alle egyptiske pund? Så skift penge i hotelbanken - overalt betragter de dollaren som en til fem, og den lokale sats er 5,5. Udgifterne til udflugter til Israel og Jordan på hotellet er omkring et hundrede og halvfems to hundrede dollars pr. Person. En tur til Color Canyon på en jeep - $ 45. Udflugt til øen af faraoerne - omkring halvtreds, hvis du sejler på en yacht.

Intercontinental Taba - anmeldelser

Dette hotel blev valgt af gæster fra det tidligere Sovjetunionen. Der er en masse af turister fra Rusland og Ukraine, samt lokale beboere. Selv i de seneste år kommet til borgerne i Den Europæiske Union - Polakker, tyskere, fransk. Generelt anmeldelser siger det er en meget anstændig kontingent af turister, og ingen berusede skandaler ikke overholdes. Turister som udsmykningen af værelserne (nogle meddelelse om, at de er indrettet i kolonistil), rummelig opholdsstue, fantastisk udsigt over havet eller bjergene. Hotel kaldt charmerende og meget komfortabel.

En god reaktion på kosten - gæster hævder, at de blev fodret med en masse, velsmagende og meget varieret. Især roste skaldyr, kager og dessert buffet. Generelt retter så meget, at to ugers ophold, ikke alle har tid til selv at prøve. De, der har været i Israel, siger, at "fem" maden i der er værre.

Turister fejre den gode planlægning af udflugter og et rigt program. Elskere af ro og målte resten også meget tilfredse. Hotellet er også meget velegnet til par og rejsende med børn. Mange anbefaler Intercontinental Hotel at genoptage og håber at være i stand til at gå tilbage der igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.