TravelingHoteller

Hotel Korona 4 * (Bulgarien, Sunny Beach): beskrivelse, fotos og anmeldelser

En af de største og mest berømte feriesteder i Bulgarien på havet kysten anses for Sunny Beach. For gæster er skabt af naturen og mennesket udstyret fine sandstrande, bygget mere end hundrede hoteller, omkring to hundrede og halvtreds restauranter, masser af cafeer og barer, utallige underholdning og tusindvis af detailbutikker.

I 10-15 minutter adstadigt skridt fra den travle og overfyldte centrum af byen, en malerisk og forholdsvis rolig beliggenhed på stranden, hotellet ligger Korona 4 * (Bulgarien, Sunny Beach), som vil føle sig komfortable gæster i alle aldre og aktive unge, og ældre mennesker og familier med unge børn.

placering

Turister, ankommer på en strand ferie til Bulgarien, som regel lander i en af de to internationale lufthavne på Sortehavskysten af staten. Dette følges op med offentlig transport eller taxa. Hotel Korona 4 *, hvilket er en mile fra den centrale del af Sunny Beach kan nemt nås ved at flyve til nogen af dem.

Den nærmeste internationale lufthavn ligger syd for hotellet komplekse, nær byen Bourgas. Vejen vil tage omkring tyve til tredive minutter før.

Mod nord af feriestedet i udkanten af Varna byen, er der andre luft gateway Bulgarien på kysten. Rejsetiden fra lufthavnen til hotellet The vil være et par timer. Men turen til hotellet i en komfortabel busser eller taxa vil ikke virke lang og trættende tur, da bilindustrien kredsløb er enkel, nem at bære og meget smuk natur uden for vinduet.

placering

Hotelkomplekset Korona 4 * (Bulgarien, Sunny Beach) er en stilfuld fem-etagers bygning med to elevatorer, hvoraf den ene er panoramaudsigt.

Hotellet har - det er 208 værelser, hver med en balkon og eget badeværelse.

Hvert værelse er udstyret med nødvendige møbler, air condition med personlig kontrol, en lille køleskab, satellit-tv og telefon med direkte opkald. På badeværelset er der sanitære tilbehør, håndklæder og hårtørrer til forskellige formål.

Rummet har to enkeltsenge, men have mulighed for ekstra installation af yderligere to senge.

Stuepige leveres dagligt. Ændring af hotel håndklæder og sengetøj - en gang om ugen eller efter anmodning.

Registrer nyankomne gæster begynder klokken tre lokal tid, frigivelse af numre - afrejsedagen indtil klokken elleve.

Faciliteter og tjenester

Dens gæster hotel "Crown" tilbyder en række ekstra ydelser, og kun nogle af dem vil kræve et gebyr.

  • Receptionen har mulighed for at tage tingene i en bagage rum, leje en individuel pengeskab og valutaveksling.
  • For bilister på hotellet er udstyret med parkering.
  • Betjen medicinske kontorer praktiserende læger, tandlæger og massage, spa samt en skønhedssalon.
  • For at opretholde en god fysisk form har et fitnesscenter, sauna og boblebad.

  • På det område af Korona Hotel 4 * (Bulgarien, Sunny Beach) er også en udendørs swimmingpool med børnebassin. Ud over poolområdet for de yngre gæster, en legeplads og en restaurant er særlige stole.

mad

Dens gæster Hotel Korona 4 * (Bulgarien, Sunny Beach) tilbyder at besøge den store restaurant, en lobbybar, en himmel bar og en poolbar.

Ved at købe en billet til hotellet "Crown" 4 * turister vælger den type mad: Kun morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad).

Om morgenen for alle gæster i hotellets restaurant kan rumme op til 320 gæster, serveres "buffet" europæisk stil med traditionelle bulgarske retter.

Middag i hotellets restaurant, også holdes på "buffet", bortset fra begyndelsen og slutningen af sæsonen. På dette tidspunkt, når gæsterne er ringe chance for en middag menu.

Hav og strand

Hotel "Crown" er placeret på første linje i Sortehavets kyst, mindre end hundrede meter fra en offentlig strand.

Over indgangen til stranden behøver ikke at betale noget. Der en masse plads, og kan mageligt rumme, efter at have spredt deres egne håndklæder og måtter på den varme gyldne sand, eller ved hjælp af pay-udlejning, skal finde sted i en liggestol under en parasol.

Solnedgang i havet og den sandede, let skrånende, hvilket især er praktisk for familier med små børn. Alger i nærheden af stranden til tider, men de blev hurtigt fjernet. Stranden i nærheden af hotellet "Crown 4 *" (Bulgarien, Sunny Beach) - anmeldelser bekræftelse - virkelig ren, som han blev tildelt den europæiske pris "Blå Flag".

Til udendørs entusiaster er der tilvejebragt en bred vifte af sjove vand attraktioner og en bred vifte af sportsaktiviteter på land.

Hotelstjerner

Når du vælger et hvilested for fremtiden, er de fleste af turisterne styret af brugernes feedback og evaluering fra populære rejse hjemmesider. Det hjælper dem til at se situationen i hotellet og udvej har været her gennem øjnene på folk. Der anmeldelser og hotel "Crown 4 *" (Bulgarien, Sunny beach).

Bedømmelse Hotel Korona 4 * er 3,6 point ud af 5. Den er baseret på 61 anmeldelser offentliggjort på en portal for rejsende over de seneste par år.

Indtryk af turister Hotel Korona 4. * (Bulgarien, Sunny Beach)

Anmeldelser af den bulgarske hotel "Crown 4 *" varieret. Den ubestridelige fordel af hotellet omfatter dens god beliggenhed, tæt på havet og en fantastisk strand med en rimelig mængde turister. Bemærk også turister velvillige og venlig attitude af hotellets personale, der forsøger at løse problemerne med gæsterne.

Det vigtigste spørgsmål af interesse for gæster - en tilstand af antallet af værelser på hotellet "Crown 4 *" (Bulgarien, Sunny Beach). Billeder, der viser den varme og komfort af et hotel, kan du se i artiklen.

Samlet hotellet er god værdi og placering, og det kan anbefales fordringsløs rejsende planlægger en budget mulighed for ferie ved havet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.