TravelingHoteller

Lviv Hoteller. Billige hoteller i byen. Anmeldelser, Priser

Skal du på en tur, først og fremmest er det nødvendigt at tage sig af et hus. Efter en lang dag walking, udflugter, klubarrangementer ønsker at være i fred og komfort. Lviv hoteller tilbyder gæsterne alle betingelser for god hvile.

løver

Lions har længe blevet et mekka for dem, der ønsker det, uden at skulle rejse til udlandet for at besøge en europæisk by. Her er alt gennemsyret af århundreders historie. Brosten huske tempoet i Fyrster Galicien, deres bidrag til fundamentet og konstruktion af byen.

Kirker, gader, parker har deres eget særpræg. Udsigt fra Castle Hill charme. På den ene side, arven fra århundreder, og på den anden - moderne byområder. I klart vejr fra toppen kan man se Karpaterne.

Højdepunktet i Lviv er kaffebarer. De er så mange, at det er nemt at blive forvirret. Der er steder, såsom "Golden Ducat", hvor menuen, der er ikke mindre end tyve navne på kaffe. Det vil tage mere end én dag til at prøve alt.

Små caféer, butikker, virksomheder med en historie og tradition er inviteret til at nyde kaffe og prøv en af byens traditionelle desserter. Selv de hoteller i centrum af Lviv i de varmere måneder konstruere terrasser med borde, hvor man kan nyde aromatiske drikke og hvile lidt.

By fascinerer lokale smag, som er blandet i traditioner flere kulturer, fremragende køkken, gæstfrihed af de lokale beboere.

Hoteller Lviv

Hotelbranchen er direkte relateret til turisme. Siden begyndelsen af det nye århundrede, Lviv blev populær blandt polakker, ungarere og tyskere. De foretrækker at tilbringe deres ferie, gå på en temmelig smalle brostensbelagte gader, hvor luften svæver aroma af kaffe.

Behovet for overnatning for turister stiger hvert år. Et valg, der kan tilbyde Lions:

 • Billige hoteller og hostels for unge og studerende.
 • high-end hoteller.
 • Mellemklasse hoteller og lejligheder.
 • Lejligheder og værelser fra privatpersoner.

Lad os tale om nogle af de hoteller, der er i efterspørgslen.

"Lviv"

er der et hotel "Lviv" ved siden af Operahuset. I Lviv, har det længe været betragtet som centrum for turisme og er kendetegnende for byen. Det er bygget i midten af det XX århundrede og populære med besøgende fra Østen.

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen havde hotellet nogle vanskeligheder, men trods alt, var i stand til at opretholde kvaliteten af de leverede ydelser. Ved at holde EM i fodbold blev gjort komplet ombygning af bygningen og antallet af værelser. Hotellet havde det privilegium at skrive på politifolk fra Danmark, Tyskland og Portugal.

Til dato, tilbyder sine gæster komfortable værelser med alt hvad du behøver for at slappe af.

Omkostningerne pr nat af opholdet starter fra 13 euro. For fans af høje comfort suites er til rådighed for 40 euro. Betaling er accepteret i kontanter og bankkort. Nonstop modtagelse. Administratorer er højt kvalificerede og er flydende i russisk, polsk og engelsk.

Restauranten, som er udstyret med et hotel "Lviv" i Lviv er populær. Specialiteter ukrainske og polske køkken vil imponere selv den sande gourmet.

Hotellet har sin egen parkeringsplads til transport. Herudover tilbyder hotellet udflugter og biludlejning. Dørene er altid bred åben indbydende for turister og forretningsfolk.

Vurdering, hotelværelser efter rekonstruktion købt behageligt. Morgenmad er blevet mere forskelligartet. Anbefal administrationen til at løse problemet med en svag Wi-Fi-signal og lydisolering af værelser, men placeringen i centrum kompenserer for eventuelle mangler. Bemærk den ubestridelige dygtighed af kokken. Den angivne pris for tjenester af hotellet "Lviv" svarer til kvaliteten.

"Sputnik"

"Sputnik" - hotellet, som var beregnet til mellemliggende stop af bus ture uden for Sovjetunionen. Dette er på grund af sin placering - nær ringvejen. Fra det historiske centrum Hotellet er adskilt 3 km, der ikke forhindrer turister til at overvinde denne afstand med offentlig transport. Det nærmeste sporvognsstoppested ligger kun 500 meter væk, i nærheden af busstationen Stryi.

Den "satellit" stop-elskere af vandaktiviteter og fodboldkampe, som er nærliggende vandland og stadion "Arena Lions".

Fire stjernede hotel er berettigede. Beboere tilbudt parkering, gratis internet, sauna, fitnesscenter, swimmingpool, lokaler til konferencer og banketter. Restauranten serverer en morgenmad "buffet".

Værelser omfatter 202 værelser beliggende på 7 etager. De udgifter til overnatning starter fra 40 euro per dag. Sammen med standard klasse værelser har lejligheder, suiter og deluxe suiter.

Beboere hævder, at "Sputnik" - en god klasse hotel, med anstændig service og venligt personale. I deres gennemgang, de prise den fremragende morgenmad, rummelige værelser, komfortable møbler. Ulempe, efter deres mening, er den langsomme internet og afstand fra byens centrum.

Dette hotel er ideel til store grupper eller for dem, der rejser alene.

"Hetman"

I nabolaget, på gaden Vladimira Velikogo, i huset på 50, hotellet "Hetman" er placeret. Vil byde gæster 94 komfortable værelser. Hotel status - "3 stjerner". Personalet er velkvalificeret og er klar til at løse eventuelle problemområder gæster.

Festsal plads 300 mennesker og er velegnet til alle omstændigheder. Der er også en præsentation hal til 80 mennesker, lokaler til konferencer og møder.

Restaurant har et udvalg af retter. Den lille og hyggelige banket rummet vil gøre triumfen i sindet derhjemme. Wine bar kort er meget forskelligartet.

Personalet kan hjælpe med at arrangere ture og overførsler.

Anmeldelser af turister sige renlighed og komfort værelser, hjælpsomme personale. Der er nogle mindre klager over udstyr toiletter i værelserne og standard morgenmad, inkluderet i prisen. I resten af gæsterne indrømme paritet "pris-kvalitet". Udgifterne til værelser i "Hetman" hotel starter fra 15 euro.

"Ramada Lviv"

Internationale selskaber hotelservice ikke efterlades uden opsyn Lvov. "Ramada" - hotel netværk system har 3 stjerner. I del dette skyldes den afsides beliggenhed af hotellet fra byens centrum. Placeret i skæringspunktet af veje og gader ringformede Gorodotska.

Måske er det ikke meget velegnet til individuelle rejsende, men til transit gruppe er ideel. det henleder også opmærksomheden af arrangørerne af kongresser, symposier og konferencer. De rummelige værelser med moderne udstyr er velegnet til sådanne formål.

Værelser består af 103 værelser, to af dem er udstyret for handicappede. Alle værelser er udstyret med aircondition, bruge anti-allergi sengetøj, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet har sin egen restaurant, der serverer morgenmad, frokost eller bestille en banket. I en lang række europæiske køkken er repræsenteret.

Prisen på en "standard" værelse starter fra 16 euro, det inkluderer morgenmad. Det tilbyder døgnet rundt modtagelse.

De, der boede på hotellet, anbefales det ikke at søge andre muligheder for rejsende i bil. Nem adgang, en stor, gratis parkering, god internetforbindelse, et stort udvalg af retter til morgenmad - det er et plus. Ved ulemper omfatter manglende tanke dræne vand i bruser. Dette gælder for standard værelse.

hotel Comfort

Lviv nær parken område, nær det historiske centrum, ligger tre-stjernede Comfort Hotel. Alle sine 76 værelser indrettet i beige og brune farver og har en klassisk stil.

Hvert værelse er udstyret med et toilet og et brusebad, et fladskærms-tv, der er adgang til internettet. Overnatning priser fra 13 euro. Prisen inkluderer morgenmad.

Hotellets restaurant vil behage et udvalg af europæiske retter. Det er muligt at holde en banket eller bryllup. For business-arrangementer, udstyret konferencelokale.

På stedet er gratis parkering. Organiseret transfer til lufthavnen og banegården.

"Comfort Hotel", såvel som andre hoteller i Lviv tilbyder udflugter til de historiske steder i byen og udenfor. Receptionen har et sikkert for kunderne.

Gæstevurderinger fremhæve den vellykkede placering af hotellet, pragt af byens parker, som ligger i nærheden, rengøringen på værelset og høflighed af personale. Klag over et lille udvalg af mad til morgenmad tid. I alle andre henseender anbefale hotellet som en bekvem og komfortabel indkvartering.

Mini-hoteller og lejligheder

Og dog, mange turister foretrækker at bo tæt på de historiske steder, restauranter, klubber. Byg nye store hoteller i centrum af byen er problematisk, og brugen af eksisterende bygninger kan kun være et mini-hotel.

De er som regel beregnet til 10-15 værelser og fremragende stykke arbejde med deres opgave. I Lviv, mange private hoteller. De er opdelt i kategorier:

 • Vandrerhjem.
 • Board.
 • Apartment.
 • Boutique-hotel.

På det centrale torv i de små pensionater ikke mindre end fem. I gamle restaurerede bygninger hvert år åbner nye. Nogle besøgende til byen, der foretrækker en rolig familie atmosfære, er glade for at benytte sig af private virksomheder.

Det skal bemærkes, at de, der har valgt en mini-hotel på torvet, ikke fortrudt det. Alle vinduer i værelserne har udsigt til gården og stræder, så rolig og god nats søvn er garanteret.

lejligheder til leje

Lviv beboere har længe brugt mulighed for at tilbyde at komme under spise deres lejligheder. Det er praktisk for besøgende. For et beskedent gebyr en person modtager et separat hus, der har ret til at disponere over hele lejeperioden.

Nogle iværksættere forsøger at gøre en multi-værelses lejligheder i en slags mini-hoteller. Er det behageligt for levende - er vanskeligt at bedømme, men denne type af boliger er tilstrækkeligt budget og er velegnet til unge og studerende.

Udlejning af private lejligheder til leje - en fælles type tjeneste. På grund af denne by kan acceptere flere gæster og give dem komfortabel indkvartering.

attraktioner Lviv

Hoteller i Lviv spekulerer overfyldt hele året rundt. Byen har noget at vise til folk, der besøgte ham. Hele centrale del af byen er en turistattraktion. Per kvadratmeter nødvendigvis er et historisk monument eller en bygning af interesse med hensyn til arkitektur. bro sten holde mindet om mennesker og begivenheder.

Den mest populære er det centrale område. Hvert hus omkring det har sin egen historie og navnet. Her er de mest populære caféer, apotek museum, tema restauranter, souvenirbutikker, en chokolade museum. Bare ikke tælle. På Markedspladsen rammer vogntog udflugt.

I nærheden er resterne af fæstningsværker og katedralen klokker kime minder om forgængelighed af liv og evige værdier.

I Lviv er en af verdens bedste operahuse. Tiden før forestillingerne bruges til guidede ture gennem bygningen.

Liberty Avenue, som to stråler bevæger sig væk fra teatret, er også interessant. Dette er det sted, hvor de tilbragte ferier og byens begivenheder. Lokale og turister bruge det til at gå.

At skrive om seværdighederne i Lviv kan være uendelig. Denne Castle Hill med smukke panorama, og det indre af bygningen af den tidligere kasino, som nu bruges til møder i videnskabelige råd. Gemt væk på en stille gade Potocki Palace, kirker af forskellige trosretninger, aftenen den orgelmusik, teatre, museer, parker. Du kan se det og falde i kærlighed i et af de smukkeste europæiske byer.

udflugter

Som allerede nævnt ovenfor er de udflugter, der tilbydes af mange hoteller i Lviv. Priserne afhænger af flere faktorer:

 • Længden af ruten.
 • Brugte form for transport.
 • Gruppe størrelse.

På torvet er der entusiaster, der for et symbolsk gebyr for at holde informativ udflugt i historie og skikke i byen.

Der kan du bestille en sightseeing tur til byen eller forlade bygrænsen til slottene Lviv. Forslag og rejseruter nok, alle kan vælge en noget for enhver smag.

trækkraft

For elskere af deres egne til at udforske byen Lviv tilbyder et veludviklet transportnet.

Af særlig interesse for turister er to cirkulære sporvogn rute, der starter ved togstationen, passerer gennem det historiske centrum og tilbage til udgangspunktet. En tur i en cirkel, kan du se mange interessante ting.

Busser, trolleybusser, sporvogne og taxaer kan nemt tilslutte en hvilken som helst punkt i byen. Gennem dette hotel Lviv, som ligger i en vis afstand fra centrum, er ikke mindre interessant for turister.

I en given måned, vil Lions gerne acceptere gæster varm duftende kaffe, vil intriger sin historie, opdatere i skyggen af parken stræder, giver komfortabel indkvartering. I verden er der mange interessante steder at se løver, men efterlader ingen ligegyldig. Denne byen forstår at charme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.