Af teknologiElektronik

En hund og en stun gun. Hvad skal man købe for at beskytte de firbenede aggressorer?

Moderne mennesker dagligt udsat for mange farlige og aggressive dyr - ikke mindst dem. hund angreb forekomme for ofte, adræt, hurtige hunde - alvorlige modstandere for mennesker. Vil en hund mod et selvforsvar enhed som et elektrisk stød?

Må shocker håndtere dyret?

Moderne elektriske stød - et meget kraftfuldt våben. Shockers bruges til selvforsvar, samt - at afvise aggressorer. Forudsat at de kan nemt klare folk en tilstrækkelig høj spænding.

Hvad er forskellig fra hundens krop er menneske? Fra synspunkt af el - andet end den størrelse og vægt. Hvis du kan trykke på enhedens jeg magt klasse til kroppen af dyret, og hold den kategori af mindst 3 sekunder - kan du meget vel være i stand til at fratage en fjende af bevidsthed.

Men Vanskeligheden ligger i det faktum, at komme tættere på hunden, men ikke bliver et offer for hans tænder. Kør-in med en hund er næsten altid ledsaget af skader og andre ubehagelige øjeblikke. , Hvis angrebet ikke sker pludseligt, er det bedre at først forsøge at skræmme dyret.

Nedkøling effekt stun

Det er almindeligt kendt, at gnistgab har nogle psykologiske effekt. I Jekaterinburg, købe lammede alle kan dog statistik fortæller os, at hund angreb forekomme næsten dagligt, og nogle gange disse enheder ikke redde dem. Hvorfor sker det?

Sagen er, at ikke alle shockers - lige så gode afskrækningsmidler. Deres virkning afhænger af flere faktorer:

  • Hyppigheden af gnistdannelse. Lavfrekvente enheder, der opererer i området 50-100 Hz, udsender distinkt knitrende lyd shocker og en frekvens på 100 hertz svarer til brummer. Hunde langt mere bange for højfrekvente lyde.
  • Volumen. Lydstyrken er afhængig af strømmen. De mest magtfulde bedøvelse knække ved 90-100 dB. Menneskelig smertegrænsen - 120 decibel, hos hunde er det lavere, da deres hørelse er mere følsom.
  • Spænding. Højspændingsledninger enheder giver mere tydelig, lyse bue, der skræmmer dyrene og udledning i luften frigøres mere ozon - gas lugt er ubehagelig for alle uden undtagelse dyrene!

Og glem ikke, at du kun kan skræmme hunden på afstand - typisk 10-15 meter. Hvis du holder i dine hænder magten klasse I-enhed - sandsynligheden for, at hunden vil blive bange og gå på pension hjem igen, meget stor!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.