TravelingRetninger

Daugavpils: seværdigheder og interessante fakta

Smuk gammel by, som ligger på Daugava-floden, dukkede op i det trettende århundrede som en mester slot af den livlandske Orden. I århundreder udsatte belejringen og ødelæggelse, nyligt genopbygget, ændre navnet. Det eneste, forblevet uændret - den vidunderlige naturens skønhed og ønsket af befolkningen til at leve og udvikle sig på trods af alle odds.

Daugavpils fæstning

Ankommer i Daugavpils, seværdigheder du skal se. Kendetegnet for dette sted kan kaldes Daugavpils fæstning, også kaldet Dinaburg. Dens konstruktion begyndte i 1812, da disse lande var under protektorat af det russiske imperium. Derfor fæstningen er et eksempel på russisk befæstning i empirestil.

Næsten uden at efterlade et mærke på skaftet af otte bastioner, porte og broer befæstninger. Dette er en af de få bevarede intakte fæstninger.

Murmuyzhsky slot

Hvis du har besøgt Daugavpils, vil attraktioner kortet hjælpe dig. Derfra er du sikker på at finde en gammel bygning som Murmuyzhsky slot. Det er nævnt i The Chronicles of det sekstende århundrede. Det antages dog, at det blev bygget af en af de liviske Knights langt tidligere.

For ikke én Hundrede Aar slottet gik fra hånd til hånd, en af dens ejere var det svenske kansler. Bygningen er konstant forstærket og ombygget, så uændret til i dag blev kun det gamle tårn, som blev kaldt "tårne stå."

Daugavpils (Letland): attraktioner

Beboere i Daugavpils - meget kultiverede og veluddannede mennesker, og dette gælder ikke kun i forhold til sine samtidige. Dokumentation for dette kan bevares op til nu fire helligdomme af forskellige trosretninger, som ligger i den berømte Temple, eller som det kaldes, Church Hill. Ortodokse Katedral Boris og Gleb blev bygget i begyndelsen af det tyvende århundrede og er den mest rummelige i Letland, stil med sin arkitektur - neo-russisk.

Samtidig kirken blev ophøjet til den hellige Jomfru til menighederne på den romersk katolske religion. En lille kirke Martina Lyutera blev bygget tidligere. Det kan stadig ses på bakken? Der er en ortodoks Gammel Believers Church - Opstandelseskirken, Fødselskirken af Jomfru og Sankt Nicholas. Udover gudstjenester på Temple bakke, i Daugavpils kan du se arkitekturen, historien om kirken Aleksandra Nevskogo, St. Peters Kirke, synagoge, og andre.

zoo

Et yndet sted for rekreation for beboere og besøgende, især unge alder er Latgale Zoo. Hvilket giver menageri af store byer på området, er det ikke desto mindre overgår mange af disse ekstraordinære forhold i de dyr og en bred vifte af flora og fauna. Delight besøgende er det meget design af den zoologiske have, der ligner en jungle, hvor du kan møde makakaber, kvælerslanger, alligatorer, pungdyr sukker possums, en række fugle og fisk.

Ikke langt fra St. Peters Kirke, kan turisterne beundre skulpturhave. Blandt de hundredvis af forskellige blomsterbede, der danner et levende tæppe af blomster, den fantastiske figur - arbejde lettiske kunstnere.

Sø og bakke Egļukalns

Anbefales til visning forunderlige hjørner af naturen: Small Stropskogo sø, forbundet af kanaler til Grand Stropskogo søen. Scenic damme, stirre uforlignelige natur helt ligesom udseendet ikke kun for turister, men også fans af fiskeri: i dem findes et bredt udvalg af fisk.

De, der ønsker at nyde skønheden i naturen fra højden af Daugavpils bør gå til bakken Egļukalns at elleve kilometer fra byen. Her tolv år siden den blev bygget observationstårn, der tilbyder en fantastisk panorama af området.

område Vienibas

I centrum er der et firkantet Vienibas, som oversat til russisk betyder "Unity Square". Det er ofte forbløffende ske: lyse parader, støjende messer, interessante koncerter. Den særlige charme af området giver rygterne om underjordiske gange, der er blevet bevaret siden den tidlige middelalder, når der var en fæstning på stedet.

attraktioner Daugavpils som vi anser i artiklen - er en by, der med stor tilfredshed fans af forskellige festivaler. De går her tre gange om året. Denne festival af kor og kirkemusik, traditionelle masker, og jazzmusik.

Skulpturen "The Cat", og Unity House

Hvis den rejsende ønsker at opleve atmosfæren i Letland, denne lille baltiske land, for at forstå hendes mentalitet, så må det helt sikkert vandre langs Rigas gade. Det er enestående, fordi det er helt fodgænger, er nogen trafik forbudt. Og samtidig er det ikke fuld af detailforretninger, caféer og restauranter. I nærheden af et af husene er en skulptur "The Cat", som er af særlig følelse i børn, som veltalende vidner temmelig udslettet næseparti af granit. Rigas giver en rolig og behagelig, chinnaya atmosfære her, mens at bremse flugt, og du kan nyde masser af fantastiske arkitektur af lave bygninger i den eklektiske stil. Denne gade, fortid og nutid. Det er Enhedslisten hus. Det er lidt af et kompakt centrum af kulturelle, økonomiske og sociale liv i byen. Samtidig er det et monument af en streng og monumental arkitektur af trediverne i sidste århundrede.

Lokalhistorisk og Kunstmuseum

I 1938 blev Daugavpils Lokalhistoriske og Kunstmuseum grundlagt. Bygningen selv er en smuk monument af Art Nouveau arkitektur. På museet er der udstillinger, der afsættes til den historie, natur og kultur i dette hjørne af Letland.

Byens borgere er stolte af deres berømte landsmand - kunstner Markom Rotko og Leonid Baulin, kreativitet som to separate haller dedikeret. Desuden vil turister være interessant at besøge museet "jøder i Daugavpils og Latgale", som er beliggende i den aktive synagoge. Renter er ikke kun emner vedrørende kulturelle og religiøse traditioner jøderne. Dens udstilling fortæller om livet i hele byen, hvoraf en del også var repræsentanter for de gamle mennesker.

"Flagermusen" og "skildpadde"

Hvad andet er interessante Daugavpils? Attraktioner, der fotos af hvilken præsenteres i artiklen, samt tiltrække turister. Efter alt, her er de meget smukke. Borgerne værne påmindelse om antikken og samtidig bringe noget nyt og anderledes i de indvendige gader. For eksempel, en meget interessant skulptur "Flagermusen". På en lygtepæl en af gaden er en jern figur af en flagermus, der vejer fem hundrede gram og en maksimal bredde lidt større end tres centimeter. Dette produkt er et originalt design og passer godt ind i arkitekturen i gaderne. I løbet af kort tid et bat er blevet et vartegn objekt nær det ofte er fotograferet. En anden nysgerrighed af byen er den seneste skulptur "Turtle". Lavet af granit afrikansk lys, er det ikke bare et ornament, men også en påmindelse om, at i det område af Letlands er Europas største område af mosen skildpadder.

Monument Pavlu Dubrovinu

Daugavpils beboere ved, hvordan at elske og værdsætte de mennesker, der har gjort meget for udviklingen af byen. Et eksempel på dette er et monument over Paul Dubrovin. Som borgmester i Dinaburg (så i det nittende århundrede kaldet Daugavpils), han har arbejdet hårdt for sin velstand. Og gjorde meget for deres penge. Især han købte og drak et imponerende stykke jord, hvor parken var fremragende.

Det var i denne firkant, der Dubrovin doneret til de mennesker, og der er et monument. Den er lavet i en usædvanlig, original måde, der repræsenterer borgmesteren, der kommer med sin bulldog.

billede af turister

Må folk gerne besøge Daugavpils og attraktioner? Anmeldelser er en klar indikation af, at den lokale skønhed til deres smag. Lokale bygninger og strukturer er meget interessant. Især tiltrækker dem, der kom til Daugavpils, hovedattraktionerne, nemlig Daugavpils fæstning og slot Murmuyzhsky.

Nogle interessante steder

Turister vil helt sikkert nødt til at besøge den lokale café, for eksempel, en hyggelig restaurant "Vesma", som er placeret på gaden Rigas. Ud over fremragende service og et bredt udvalg af alle former for lækre retter, fra vinduet kan du beundre katten skulptur. Berømt for deres retter og europæiske retter Gubernators, kinesiske køkken HappyPanda, italiensk CiliPica og Restaurant Plaza, polske køkken DvinskaSeta. Og vigtigst af alt, så glem ikke at besøge restauranten Sia Park Hotel Latgola. Det tjener lettiske retter.

konklusion

Nu kan du roligt gå til Daugavpils. Attraktioner, interessante fakta om byens historie, naturens skønhed - hvad der ellers er brug for en uforglemmelig ferie turist? I dette hjørne af Letland er alle til stede, og derfor behøver du ikke stå skuffelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.