Nyheder og SamfundØkonomi

Midler uden for budgettet: nødvendigheden og gennemførligheden af

Midler uden for budgettet er en af de måder at bruge den nationale investeringer og løse det økonomiske problem af stigningen og udvikling af produktionen, overvinde kriser, ustabilitet og en tid med stagnation. De spiller en vigtig rolle i økonomien sammen med aktuelle sociale og pensionskasser, fonde of Health og andre.

Den nationale økonomi er en af de vigtigste former for produktion. Dens grundlæggende industrier under den nuværende markedsøkonomi kræver modernisering og udvidelse af faste produktionsanlæg, udskiftning af slidte og forældede maskiner. Let industri har brug for en genoplivning af landbruget - i udvikling og fortsatte støtte. Og det er ikke alle de problemer, økonomien i staten. På grund af den finansielle krise vokse inflation, budgetunderskud, samt ekstern og intern gæld af landet. Af disse grunde, de mennesker, især sårbare personer, er i risiko for nedgang i levestandarden. Alt dette giver anledning til behovet for flere midler og en koncentration af midlerne på statsligt niveau.

Midler uden for budgettet - en effektiv løsning til en række faktorer, den parallel distribution af Finansministeriet, i tillæg til statslige og lokale territoriale budgetter. Brugen af sådanne midler kommer til udtryk i behovet for at omfordele midler i form af deres begrænsninger og krisen i den finansielle tilstand i økonomien. For at gøre dette, er det vigtigt at foretage en detaljeret analyse for at identificere de mest problematiske områder påtænkte anvendelse og omfordele de finansielle ressourcer.

Dynamikken i ændringer i økonomien kræver professionalisme i forvaltningen og operationel beslutningstagning på den del af den omfordeling af finanser. I modsætning til de budgetmidler, er brugen af som styres af lovgiver (parlamentet), udgifter budgetmidler under kontrol af de centrale, nationale eller lokale regeringer, der muliggør hurtigere og mere effektiv omfordeling af midler, og øge hastigheden af reaktion på den økonomiske situation i landet, især i form af budgetunderskuddet.

Midler uden for budgettet skal ikke blot at omgruppere midler kommer fra virksomheder og institutioner. Også disse organisationer gør det muligt at finde yderligere kilder til likviditet for at dække det overskydende udgifter i løbet af indtægtssiden. Kilder til finansiering uden for budgettet midler kan være både permanente og midlertidige, at være anderledes i nogle jurisdiktioner fra andre og bestemme omfanget og karakteren af gennemførelsen af de opgaver under krisen.

Klassificering af ikke-budgetterede midler. I dag kan man finde mange muligheder for data distributionsorganisationer, afhængigt af de parametre, der anses for. Således, ifølge dets oprindelige formål midlerne er opdelt i de økonomiske og sociale off-budgetmidler. Ledelsesniveau - på statslige og regionale midler.

Uden hjælp af disse midler, kan du:

1) have en indvirkning på produktionsprocessen ved finansiering, udlån og tilskud til virksomheder;

2) at bidrage til en forbedring af de miljømæssige beskyttelsesforanstaltninger på grund af særlige kilder og bøder fra miljøforurening;

3) at opretholde levestandarden for befolkningen ved udbetaling af pensioner, tilskud, udbytte, og så videre;

4) at give både indenlandske og udenlandske lån til udlandet.

Inden for rammerne af loven om ikke-budgetmæssige midler er fritaget fra statslige og told og afgifter. En del af provenuet ved der kan rettes til konstitutive aktivitet, og nogle - på investeringer i værdipapirer.

Ved den globale statistisk data mængden af midler i de vestlige lande varierer fra 30 til 80.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.