ForretningInternet-netværk

Satellit Internet - anmeldelser. Satellit Internet - udbydere. takster

Niveauet af Internet udstyr i Rusland når høje værdier, men store dele af vores land har stadig ikke adgang til det verdensomspændende netværk. Ikke nok infrastruktur, men at løse problemet med dets mangel kan satellit Internet. Han har en række fordele i forhold til "kabel" og mobilkommunikation, bliver det mere overkommelig og udstyr, der giver adgang til det gennem årene, kun billigere og er mere let at installere.

Hvad er Satellit Internet

I dag er mulig via satellit (satellit) til internettet, signalet fra som går direkte til brugerens computer er forbundet til "plade". Denne adgang metode, bør dog ikke forveksles med en kabelforbindelse til udbyderen, som selv tager data fra satellitten - i dette tilfælde leaset trunk kanal, der har en trafik langt mere kraftfuld end med de "plader". Satellitter er normalt placeret på den geostationære bane (mindst - i middel og lav).

Adgang til World Wide Web med de "plader", som udgangspunkt ikke sammenlignelig i sine high-speed performance med bredbånd linjer og langt overlegne 3G service og GPRS-forbindelse metoder. Det, der forener de to sidste typer forbindelse til satellit Internet - skyldes teknologiske begrænsninger i trafikmængden. Men med sådanne opgaver som at læse e-mails, du sender dokumenter, arbejde med netbank "plade" klarer. Det er nødvendigt i landet - hvor der ikke er forbindelse fra mobiloperatørerne eller kvaliteten er ikke nok. Den moderne udstyr til kommunikation med satellitter bliver stadig let at bruge, har den gennemsnitlige bruger ikke har problemer med, hvordan du tilslutter en satellit Internet på egen hånd.

Historien om satellit Internet

De første forsøg med internetadgang via satellit begyndte i begyndelsen af 90'erne. Markedet tilbyder en bred vifte af teknologier, men i sidste ende blev valgt adgang til World Wide Web via geostationære satellitter - den samme klasse som den, der anvendes til telefon- og tv-kommunikation. Gradvist reducerer omkostningerne, og faldt i mængden af jordbaseret kommunikationsudstyr, har satellitnetværk ophørt med at være forbeholdt dyre stat, begyndte de at bruge business.

Resultatet var udtrykket "VSAT" (terminal, hvor en meget lille åbning), hvilket indikerer en kompakt og mobil indretning til signalmodtagelse. Med forbedring og yderligere reducere omkostningerne til VSAT-modul teknologier er blevet tilgængelige ikke kun erhvervslivet, men også almindelige brugere, er dukket op på alle "home" antenner - dem "plade" på vinduerne, og satellit Internet, der gennemgår begyndte at blive offentliggjort i pressen om teknologi.

asymmetrisk adgang

Asymmetrisk adgang - en af de to store formater bruger satellit internettet. Det indebærer en forbindelse til World Wide Web i to forskellige hastighed og kanal teknologi, "plade" kan kun være en af dem. Den anden - sædvanligvis formalet-baseret forbindelse (ofte en meget lavere datahastighed). Den største fordel ved den asymmetriske adgang - prisen. Typisk til kits få adgang til internettet ved hjælp af denne teknologi ikke koster mere end $ 300, og trafikken - omkring 10 cent per 1 MB.

Indgående trafik gennem satellit føres med meget høj hastighed. Normalt med den samme satellit kan justeres i tilstedeværelse af udstyret og også tage tv-signalet (nogle udbydere inkluderer pakken og tv, satellit og internet - "Tricolor", for eksempel). Den største ulempe - tilstedeværelsen af den jordbaserede kanal, som ganske enkelt ikke kan være i det offentlige rum. Fra hvad type forbindelse gives afhænger af hastigheden på den udgående. Det kan ikke være tilstrækkelig høj til at udføre en række opgaver - at sende store filer, kommunikere via videoopkald.

symmetrisk adgang

Der er også symmetriske ( "to-vejs") satellit internet. Anmeldelser fra brugere om det - meget positive. Inden for rammerne af hans kommunikation sæt er forsynet med ikke kun den modtagende antenne, men også en indretning (abonnentstation) stand til at sende et signal til satellit. Det har alle de samme fordele som den asymmetriske mulighed, men det har ikke de ulemper forbundet med den anden kanal. Men hastigheden af udgående trafik, som regel lavere end input (ikke altid abonnent station er kraftig nok), men det er nok til at komfortabelt bruge de grundlæggende tjenester af internettet.

Blandt de mere væsentlige ulemper - meget høj pris flere gange højere end for de kits med asymmetrisk adgang. Men der er en klar fordel: Internettet kan gå næsten overalt på kloden. Fans af verdens ekspedition har ofte ingen anden mulighed end at tilslutte en satellit internet med symmetrisk adgang.

Speed Satellit Internet

Standard hastighed satser garanteret med en sats på den satellit Internet udbyder normalt ikke - men du kan forvente "indgående" trafik på 5-10 megabit / sek. Anyway, det hele afhænger af graden af kanalen udnyttelse. Interessant dog det faktum, at den satellitforbindelse download hastighed på forskellige objekter, "opsummerede". For eksempel, hvis en bruger indlæser samtidig 100 billeder, som hver har en kapacitet på 1 MB, den tid, han tilbringer så meget, som hvis hentet en "megabyte" billede. Utroligt, det er den satellit internettet. Takster udbydere, ved den måde, omfatter ikke denne funktion, og er altid fyldt i de downloadede data. Men dette interessante egenskab afhænger af båndbredde på fastnet som satellitter kræver et svar fra computeren for hver af de modtagne billeder: hvis det ikke er forestående, så billedet vil blive transmitteret. Hvis hardwaren understøtter to-vejs adgang, hastigheden satellit internet service i den udgående kanal er generelt sammenlignelige med disse tal og kan nå 8 Mbit / s.

Market Research i Rusland

Eksperter opmærksom på, at den asymmetriske internetadgang via satellit ikke har fået ordentlig fordeling i Rusland. Der er en række grunde: for det første den manglende den nødvendige teknologiske infrastruktur til tjenesteudbydere, og for det andet, kompleksiteten af forbinder enheder, i den tredje - underudvikling af det meste af den anden kommunikationskanal i hele landet. Imidlertid er det russiske marked vokser meget aktiv tovejs satellit adgang (selv om dens tal i sammenligning med indikatorer for internetadgang, er det stadig lille lille).

Der er forudsigelser, der ved udgangen af 2016 antallet af russiske internetbrugere vil vokse til 35 tusind. Man. På mange måder er denne tendens forbundet med reduktionen i omkostningerne til udstyr, der kræver en satellit internettet. Forbruger af tjeneste giver mange eksperter til at se på udviklingen af det markedssegment optimistisk. Den førende udbydere af denne teknologi se dens primære målgruppe af ejere af private huse i forstæderne byer.

Den "satellit" bedre "kabel"?

På de fordele, der er forbundet med geografisk dækning, har vi allerede sagt. Vi har kun bemærke, at ifølge nogle eksperter, i mange russiske regioner, herunder dem, der findes i den europæiske del af landet, der er problemer med konkurrerende løsninger - 3G, fiberoptik.

Den vigtigste fordel ved satellitkommunikation - en billigere infrastruktur, der kan være behov for distributionskanalen ressourcer til andre brugere. Satellit Internet er i stand til at "sprede" adgang til World Wide Web, og denne egenskab er uundværlig, især for virksomhederne. Herunder dem, der arbejder i byerne er ofte udbyderen nægter at arbejde, og evnen til rettidig modtage eller sende vigtige dokumenter kan være langt vigtigere end prisen på installationen af satellitudstyr.

Og end henholdsvis værre

Først, fysisk antenne virker kun, når "ser" til satellitten. Hvis fx et kontor eller en privat bruger er placeret på væggen modsat "flyvning" satellit, vil du ikke være i stand til at etablere en forbindelse. For det andet kan, når de kommunikerer med satellit forekomme normalt ganske store "ping" (signal forsinkelse mellem sende og modtage). Denne egenskab kan bringe ubehag, for eksempel med lyd- og videoopkald, samt brugen af underholdningstjenester, som en masse mennesker gå online: gaming "polygoner" netværk for fans af multiplayer ekshnenov kan, for eksempel fryser ved lange svar. For det tredje, IP-adressen på den bruger, at "fange" den satellit, ikke altid svarer til det land og by, hvor du har installeret forbindelsen. Dette kan forhindre arbejde med internet-tjenester, der kræver præcis geolocation (fx søgemaskiner, sociale netværk). Fjerde, mange eksperter lidet flatterende kommentarer om sikkerhed - det er ikke altid højt, når du bruger satellit internet. Anmeldelser specialister indikerer potentiel sårbarhed til at opsnappe trafikken fra satellitten.

innovative udseende

Systemer adgang til World Wide Web via satellit, som nævnt ovenfor, konstant forbedret og billigere. For flere år siden, russiske udbydere sætte et mål - at skabe en satellit internet, takster, som er sammenlignelige med dem, der tilbyder "wired" operatører. Regeringen har afsat til disse formål adskillige milliarder rubler. Disse midler projekter af nyskabende kommunikationssatellitter blev skabt (der er planer om at indføre fire stykker). Det forventes også, og infrastrukturen på jorden, som vil omfatte et kontrolcenter og flere kommunikationssatellitter stationer.

Projektet vil blive forvaltet af de største statsejede teleselskab. Med hjælp fra billige satellitudstyr håber regeringen at skabe en "national Internet" til rådighed i hele Rusland. Klienten publikum af denne tjeneste anslås til 2 millioner abonnenter. Folk, ifølge eksperter, vi har brug for satellit-internet, hvis priser er lavere end de nuværende markedsrenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.