Mad og drikkevarerHovedret

Paranødder - en kilde til næringsstoffer

Den kost af det moderne menneske er næsten umuligt at forestille sig uden nødder, og det er ikke tilfældigt. Det faktum, at møtrikkerne har et stort antal nyttige egenskaber, der er kendt i det gamle Babylon. De vise mænd, for at forbedre deres mentale evner, nødder forbruges i mad. Købe dette produkt almue var umuligt. Men de vise mænd var uenige om, hvad møtrikken har et stort antal af nyttige egenskaber: mandler, valnødder, cashewnødder, eller måske brasilianske valnød? Hvad er nyttigt møtrik, hjemmehørende i tropisk Sydamerika, og vi vil forsøge at finde ud af i denne artikel.

I sin sammensætning, indeholder dette produkt en masse af væsentlige humane stoffer: fedtstoffer, kulhydrater, proteiner, vitaminer, fibre og naturlige mineraler, som er præsenteret i magnesium, fosfor, selen og andre nyttige og helende egenskaber af paranød observeret gentagne gange .. Fedtstoffer, der findes i dets struktur, reducere niveauet af kolesterol i blodet og forbedrer stofskiftet i kroppen. På grund af den store mængde af umættede indhold af paranødder fedt har jordnær smag, der ligner pinjekerner. Dette produkt er meget høj i kalorier (ca. 700 kcal), og derfor uønsket at anvende mere end 1-2 daglige stuff.

Meget aktiv møtrik anvendes i kosmetologi. Valnød olie bruges til at pleje sart hud i ansigtet og på kroppen, samt at bevare håret i fremragende stand. Brasilien nøddeolie, absorberes i huden, forhindrer fordampning af fugt, forhindrer tør ud huden og forhindrer for tidlig aldring.

Paranød indeholdende en daglig dosis på 2 lille ting er meget vigtigt for human mineral - selen forhindrer ældning af organismen, forhindrer udviklingen af maligne tumorer samt normaliserer seksuel funktion hos både kvinder og mænd. Selen - kroppens beskytter mod stress og depression. Men vi skal huske, at i store doser, selen negativt påvirker kroppen.

Paranødder - en af de rigeste kilder til flavonoider og arginin. Arginin - en essentiel aminosyre, som i mange lande anvendes som et værktøj til at hjælpe med hjertekarsygdomme. Aminosyren fremmer blodpropper og immun beskyttende egenskaber.

Flavonoider - phenolforbindelser, der regulerer den menneskelige krop hormonbalance involveret i genoprettelsen af kroppen, og forhindrer dens ældning. Det er på grund af indholdet i sin sammensætning af flavonoider, Brasilien møtrik er en fremragende og effektivt redskab i kampen mod kræft tumorer.

Nødder fra Brasilien og bruges i madlavning. For at give en særlig krydret smag de tilsættes til salater, forretter, varme retter, og, naturligvis, desserter. I Brasilien og USA om juleferie er traditionelt bagt kage, den vigtigste komponent i som er navnet paranødder. Nogle lande anvender nødder som en snack, som er krydret med salt eller sukker.

nyttige tips

Hvis du beslutter at købe paranødder - vær forsigtig. Meget ofte på butikshylderne kan ses fra de rå shell nødder, som ofte er helt uegnet til menneskeføde. Derfor vælger produktet, ryst hver møtrik. Kerner bør ikke hænge i skallen. Hvis paranødder skrællet, derefter købe en solid, sprød og temmelig tung. Og under alle omstændigheder ikke købe et tørt, uudviklede nødder og lys - det er ikke sikkert for dit helbred.

Det overraskende faktum

Mange mester urmagere bruger olie Brasilien møtrik, overvejer det en af de bedste værktøjer til smøring af mekanismer. Olie hjælper urværk i årevis for at arbejde uden en eneste fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.