HjemlighedGør det selv

Anlæg til produktion af byggeklodser med deres hænder. Produktion af byggestenene

Byggeklodser er et fælles materiale til bygning af strukturer til forskellige formål. De har forskellig størrelse, ingredienser, fremstillings-, men er krævet strukturelt vægelementer materiale. Byggestenene produceres i industrielle betingelser, husholdningsprodukter også gøre beton og slagger blokke, der kræver anlæg til produktion af byggeklodser med deres hænder. Materiale til fremstilling af disse produkter er opdelt i følgende typer:

  • brandhærgede;
  • beton;
  • Byggesten savsmuld;
  • gasbeton;
  • fibropenobetona;
  • Polystyren.

Brandhærgede blokke som et byggemateriale

Shlakoblok betegner standard betonprodukter, men i stedet den tunge grus og knuste sten samlet anvendes i form af affald slagge. Sådan udskiftning materiale bibringer lethed i sammenligning med beton og yderligere isolering egenskaber, eftersom varmeledningsevnen koefficient slagge positivt fra tungt og tæt makadam.

slaggebetonplader produktion giver præcis dosering af bestanddelene i opløsningen, nemlig:

  • mærke cement mindst 400 eller 500, det tager en portion (spand);
  • sandkasse, blandes 3 dele (spande);
  • slagge, brændte mursten, betonblok materialet tilsættes i en mængde på 5 dele (skovle);
  • vand.

For brandhærgede blokke af samme kvalitet som på fabrikken, der bruger medium konsistens viskøs opløsning. Injektionsmørtel blokke vil reducere styrken og tyk skaber ukontrollerede hulrum under størkning inde.

betonblokke

Byggeklodser af cement, sand og knust sten er anvendt til konstruktion af væg- og andre strukturer, om ønsket forøget styrke. Forholdet for standard betonelementer taget i forholdet 1: 3: 6, er mere konkrete udførelsesformer beskrevet i referencebøger builder og afhænger af mærke af cement, aggregat størrelse og typen af sand.

Byggesten af savsmuld

Til opførelse af boliger, villaer, sommerhuse der bruger lys og varm væg materiale fra savsmuld, sand og vand. Bindemiddelbestanddel rager kalk opløsning. Mængden af materiale til opløsningen ændrer egenskaberne af det endelige produkt. Stigende savsmuld masse fører til højere varmeisolerende egenskaber, men reducerer styrke. Ved at øge mængden af sand i opløsningen er en stigning i styrke, hvilket øger frost grænse, hvilket øger ydeevnen af materialet. Blokkene er meget udbredt i den private boligbyggeri, som foring for varmeisolering konstruktioner.

De vigtigste fordele ved blokkene er materialer tilgængelighed og lave pris, en lang anvendelsesperiode uden at brydes, økologiske renhed af materialet, den lette fremstilling. Anlæg til produktion af byggeklodser med deres hænder i tilgængeliggørelse og populær blandt indenlandske mestre. Opilkobeton adskiller øget tørretid, så inden for et par produkter gør gennem huller til bedre luftindtag.

Dimensioner savsmuld blokke ikke strengt reguleret, deres bredde indeks modtaget tykkelse multipel væg. Apropos standardstørrelser, blokkene lavet af dobbelt tykkelse mursten (140mm - 65h2 + 10 cm). Når fremstiller savsmuld sten blandet tørre ingredienser først og derefter tilsættes vand for at bruge mørtel.

Gasbeton byggesten

Deres forberedelse indebærer en kompleks proces af gas mætning af løsningen, som i hjemmet er svære at gengive. Byggesten gasbeton er lys, høj støj bevis, varmeisolerende egenskaber.

Fibropenobetona produkter til murværk

Fibropenobetona er i sagens natur miljøvenligt vægmateriale, som indeholder en del af sandet, skum og cement. Højteknologiske maskiner byggesten sprøjtede skum til vægten af opløsningen, danner ensartede partikler lukkede rum. For at øge styrken af blokkene, producenter bruger af polyamid glasfiber forstærkning i massen. Denne mur materiale er meget holdbart, ikke er omfattet af forfald, lette og holdbare.

Blokke deres fibropenobetona fås i forskellige størrelser. For strukturelle vægge ved hjælp blokstørrelsen 20h30h60 cm, der vejer 22 kg. Til konstruktion af vægge fremstillet af mursten af samme størrelse vil have behov for 18 sten, vil de vejer 72 kg. Blokke af mindre tykkelse (10 cm) anvendes i konstruktionen af vægge i bygninger, skillevægge, er de isolerede gulve, vægge. Fibropenobetona varmeledningsevne mindre end den af mursten, 2,7 gange og 2 gange mindre end den slagger og rakushnyaka.

Store blokstørrelser reducere brugen af cement-sand mørtel til murværk 20 gange sammenlignet med opførelsen af væggene i de små sten. Fibropenobetona ikke brænde, når de udsættes for høje temperaturer ændrer ikke form, og ikke afgiver skadelige urenheder under opvarmning.

Blokkene af polystyren

Materialet er en anden art lyse betonblokke. Fra standard beton den adskiller den bedste ydelse og reduktion af produktionsomkostningerne. Det innovative vægmateriale overgår alle kendte letbeton, endda sin hårdere skum i halve. På grund af denne foranstaltning husene er bygget uden den sædvanlige massive fundament, skåret på materielle transportomkostninger.

Produktion af polystyrenblokke involverer omhyggelig forbindelse med cement, sand, at partikler af polystyren og specielle additiver tilbageholde luft i den samlede vægt. Alle andre fysiske egenskaber af materialet sætte det et hak over de sædvanlige materialer. Lav vandabsorption og vanddamppermeabilitet gøre penopolistirolbeton stabil over for gentagen frysning og optøning, hvilket påvirker holdbarheden af konstruerede strukturer. Efter opførelsen af væggene fra standardmaterialer der er en lille svind i løbet af året. I tilfælde af polystyren blokke er ingen ventetid.

Anlæg til produktion af byggesten med deres hænder

Til fremstilling af bygningskonstruktioner anvendes en særlig anordning, som fungerer på princippet om vibroprotsessora.

Sådan vibrostanok eller vibrerende Tabellen konstrueres uafhængigt. Anlæg til produktion af byggeklodser, lavet med sine egne hænder, reducerer omkostningerne til enheder, henholdsvis, og væggene i huset betydeligt.

Fremstilling af opløsningen

En opløsning blev fremstillet ud fra sand, cement, vand og aggregat, der anvendes som forskellige materialer som beskrevet ovenfor. For at kontrollere konsistensen af løsningen til at flyde en lille mængde af støbt på jorden. Kvalitativ spreder vandig blanding strømmer, når komprimeret i fist det hænger sammen i en klump.

shlakoblokov fremstilling indebærer grundig rengøring slagge fra uvedkommende affald, ikke udsættes for en opløsning af chips, stykker af uforbrændt kul. Undertiden gips opløsning blev tilsat. I dette tilfælde tre stykker af slagge blandes og én - gips, er vand indføres samtidigt. Denne opløsning anvendes hurtigt, som gips hærder inden for få minutter. Pre slagge før batchen iblødsætning vand. Til forbedring af produktkvaliteten på outputtet af en aktuel additiv tilsat blødgøringsmiddel. Deres virkning forøger kulderesistens, vandresistens og mekaniske styrke af blokkene.

Afhængigt af formålet lavet to typer betonblokke - massive og hule. Den første bruges til at opbygge stærke strukturer, bærende vægge, fundamenter. Den anden type af blokke anvendes som en skillevæg materiale, det isolerer godt vægelementer af kolde og fremmede lyde.

Produktion af betonblokke uden vibrotable

Af de to teknologier bruger et træ skimmel, der er beregnet til at sprede naturlige vibrationer gratis løsning, nyder uformindsket efterspørgsel. Rummet er fremstillet i opløsningsform udføres i flere etaper. Ved første beholder er fyldt med en opløsning af en tredjedel, derefter forsigtigt rattle hammer vægge danner omkredsen for kvalitet krympning af konkret løsning. I de næste to faser af opløsningen pour oprindelige teknologi til at udfylde formularen. Produktion af byggeblokke med hulrum indbefatter modtagelse, når de er indsat i de uhærdede opløsning to plastik vandflasker, som fjernes efter indstilling.

Former orlov til 2-5 dage for at tørre. Så forsigtigt fjernet fra sammenklappelige struktur enheder, og lagt ud på bakker til tørre. Maskine til shlakoblokov ikke kræves for at opnå med denne fremstillingsmetode.

Fra de værktøjer og anordninger nødvendige: si til sigtning sandforme til opløsning eller æltning trug mixer, hammer aflytning, en spand, en skovl, en murske, bakker til tørring.

Fremgangsmåde til fremstilling under anvendelse af en vibrerende maskinenheder

For at gøre dette, købt eller produceret på deres egne vibrerende maskine brandhærgede blokke. En særlig form for metal er monteret på maskinplanet, og betonblandingen med et fyldstof af slaggen hældes i det for en tredjedel del. Efter der er forbundet til virkningen af et vibrationsbord i op til 20 sekunder, så du kan fjerne den løsning fra alle unødvendige luftbobler, og få en god cement svind. Opløsningen blev hældt i en form tre gange. Blokke fjernes fra formen såvel som i fremgangsmåden fremstilling uden vibrationer.

Brandhærgede blok peresushki ikke tolerere varmt vejr i det åbne sollys, så det er i de varme dage, drys med vand og dækket med voksdug eller cellofan, at ikke aktivt fordampe fugt. Dannet fuldstændigt tørret ved betonblokke gevinst på 100% styrke på den 28. dag, og så er de klar til brug i byggeriet.

Særlige forhold breeze blokke

Forme fremstillet uafhængigt, anvender dette metal eller træ, idet bredden af brættet tage mindst 190-200 mm. Deres samlede i præfabrikeret konstruktion, sidedelene, der er udsendt til ekstraktion den færdige enhed. Det overordnede design kombineret højst 6 celler til æglæggende beton. Den færdige konstruktion er monteret på den tykke vandtæt materiale, f.eks gummiplade danner bunden af formen.

Hvis materialet for tømmer facon vælges, det forbehandlet ved imprægnering eller primere til at øge fugtresistens. Forms lavet af tørt træ. Disse betingelser er opfyldt, eller i færd med træ bly fra vandet, og vil ændre den geometriske størrelse af blokken. Den standard størrelse af stenene betragtes 400h200h200 mm, men hver fabrikant-privat erhvervsdrivende gør enheder under dens konstruktion.

Til metal matrix ark er taget ikke mere end 3-4 mm tyk. Ved svejsning strukturer alle svejsninger gøre uden, så for ikke at afrunde hjørnerne på blokken. Hulrum inde shlakobloka gjort ved hjælp segmenter af metalrør af passende diameter, fx 80 mm. Styre afstanden mellem rørene og fjernelse fra vægge, kompositionen strimler svejset til stivhed og fiksering.

Hvis du har gjort det udstyr til fremstilling af byggeklodser, ved fastsættelsen vibratoren til bordet efter overgrebene dem endda lidt svejset svejsning. Motor nødvendigvis lukket overdækning af ethvert materiale fra sprayen opløsning, vand og støv.

Produktion teknologi opilkobeton blokke

Tilgængelige materialer ikke tidligere er behandlet, og de kan købe i enhver isenkræmmer, så til fremstilling af blokke af sand, kalk og savsmuld begynde umiddelbart efter overtagelsen. Anvendes til blanding af opløsningen blander eller mørtel mixer, som manuelt blandet træaffald vanskelig.

Tør savsmuld, passeres gennem en stor sigte, blandet med sand og cement. Til opløsningen, kalk eller kogte ler dej. Den resulterende blanding blev blandet godt og derefter tilsættes kun vand, ved at hælde den langsomt i små portioner. At bestemme tilgængeligheden af sin er komprimeret i hånden, da på fikserede bør forblive fingeraftryk, hvilket indikerer, at de korrekte proportioner.

Før påfyldning af opløsningen danner et tyndt lag af foring savsmuld. Interne huller i blokkene under anvendelse træpropper 70-80 mm i størrelse, som er monteret i en matrix opløsning før udhældning. byggesten Materiale stramt lagt i formen, at påføre en særlig rammer. Kapacitet fyldt til toppen og overladt til tørre i tre dage. Efter afslutningen af denne periode, opløsningen få ca. 40% af on-modstanden.

Former demonteret, og blokkene blev tørret fire dage, hvorefter styrken bliver 70% af grænseposition. Færdig produkter på paller og skift ly mod direkte sollys. Tørring enheder er hurtigere, hvis under opbevaring forlader huller mellem artiklerne. Det er tilrådeligt at sætte bakkerne i et udkast eller bruge en ventilator til tvungen blæser.

Opilkobeton blokke vinder 100% styrke efter tørring i 3 måneder, men deres anvendelse er tilladt i en måned udluftning. På dette tidspunkt, deres styrke er 90%.

Maskiner og udstyr

For at gøre det nødvendige antal blokke til opførelse, bliv klar vibrostructural maskine. God ydelse andet mærke TL-105. Selvom kapaciteten er kun 0,55 kW, den producerer i timen, omkring 150 betonblokke med forskellige fyld. Dens tilnærmet værdi i markedet anslås til 42.800 rubler. Moderne producenter af værktøjsmaskiner produceret mange sorter af maskiner til produktion af blokke med ekstra funktioner. Priserne for de forskellige maskiner, samt udgifter til byggeklodser afhænger direkte af det.

For en lille privat bygning egnet vibrostanok 1IKS, det koster omkring 17 000, power - kun 0,15 kW, producerer sådant udstyr 30 enheder per time. At købe en maskine, tager hensyn til niveauet af produktionsenheder for byggeri behov.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at produktionen af byggestenene i sin egen meget vil spare penge på produktionen af varer. Kostprisen tager ikke højde for ved samme løn, betalt af medarbejderen. Enhedsomkostningerne er ikke tilføjet til de faste og produktionsomkostninger, skatter og andre afgifter, hvilket gør byggematerialet er billigere boliger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.