HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver et spor i haven med sine egne hænder?

Fortove sætter harmoni indmarken design. De fører direkte til huset, der forbinder den med andre bygninger, for eksempel med en sauna, en lille swimmingpool og et drivhus. I dag vil vi vise dig hvordan man laver en bane i haven med sine egne hænder. Denne opgave kan håndtere hver. Ingen særlige færdigheder for dette har ikke brug for.

generelle oplysninger

For at starte tænke over Formen og stilen af sporet, afhente de nødvendige materialer, og først derefter begynde for arrangementet af forstæder område med deres egne hænder. Foto eksempler på haven design kan du se nedenfor. Typisk, opførelse af sporene begynde umiddelbart efter opførelsen af huset og hozpostroek. Mest sandsynligt, dit websted er allerede asfalterede stier. De kan bruges som grundlag for at skabe spor. Et vigtigt punkt er intensiteten af bevægelsen af ejere og gæster i huset på sitet. Fra denne mulighed vil afhænge af bredden af sporene i fremtiden. Til fri bevægelighed for to personer til at gøre stien på mindst 1 m bred. I andre tilfælde er det nok til at være 60 cm.

Hvordan man laver et spor i haven med sine egne hænder?

1) Mærkningen. Kalibrering udføres med et bånd, træ pinde og byggeri bichevki. Oftest er markup påføres fra huset mod haven plantning eller rekreative områder. Når du har behandlet mærkning konturer skal gå gennem målområdet, og værdsætter bekvemmeligheden ved placering.

2) Spørgsmålet om, hvordan man laver et spor i haven med sine egne hænder, er sekundær. Først skal du forberede jorden under dem. For at gøre dette, fjernes fra overfladen af jorden omkring 30 cm jord.

3) At få substratet arrangement. I bunden af lejet tidligere fremstillede anbringes et fyldstof. Dette kan være grus, sand eller fint imprægnering film. Hvis området er domineret af de løse og sandede jorder, anbefales det at udføre et betonfundament. Det er nødvendigvis suppleres af stålarmering. Dette er for at forhindre erosion af substratet og øge styrken af substratet.

4) Sætter topcoat. Så alt vil afhænge af det materiale, som du har valgt til brolægning (mursten, brolægning fliser, træ, murbrokker, grus).

Et par tip

  • Træ gangbro til haven, lavet med sine egne hænder, ville være passende i tørre områder, som ligger på solsiden.
  • Det bedste tidspunkt for udlægning af spor - i dette efterår. Om vinteren jorden skal afregne, og det materiale, der anvendes til brolægning, tamp helt naturligt.
  • Hvis mellem det naturlige sten eller dekorative fliser lidt plads tilbage, kan det blive plantet noget græs. Så du vil vedhæfte din have et originalt udseende.
  • Du ønsker at gøre dit websted ser smuk og usædvanlig? Derefter udføre belysningen langs stier. En anden mulighed - at installere miniature lamper drevet af solenergi batterier.
  • Glem ikke om en styrkelse af sporene. Til dette formål, såvel som mulige vil nærme kantsten.

Nu ved du, hvordan man laver et spor i haven med sine egne hænder. Held og lykke i forbedringen af indmarken!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.