HjemlighedGør det selv

11 usædvanlige hylder som du kan gøre med dine egne hænder

Nogle gange, for at give interiøret et nyt udseende, lige nok til at erstatte en lille detalje. Vær opmærksom på de muligheder, der fremlægges nedenfor originale hylder, som alle kan gøre det selv. De har en kreativ udformning, og en bred vifte af muligheder, og vil gøre pick hylde til ethvert hjem og enhver smag.

firkantet

Det ligner plakater på en væg. I dette tilfælde denne mulighed flere funktioner som pryder rummet og gør det muligt at placere både et tilstrækkeligt stort antal ting.

Hængende

Den oprindelige og brugerdefinerede indstilling. For at gøre en sådan regiment mere iørefaldende, foretrækker lyse reb.

kantet

Hvorfor ikke benytte sig af, som giver dig den vinkel i rummet? Kig på den type er angivet nedenfor, og du vil se, at i dette tilfælde vil du få mange fordele.

kasse

Du og dine gæster vil ikke være i stand til at tage øjnene fra disse lyse og meget originale versioner. I dette tilfælde må vi imidlertid huske mådehold: hvis sådanne lyse bokse en masse, så rummet kommer til at se rodet.

Vægten

Denne form for udseende ikke kun meget elegant, men også funktionelt, da det giver mulighed for at organisere arbejdsområdet optimale måde. Derudover kan du suspendere kun de bøger, der læser lige nu.

labyrint

Disse hylder er designet netop til kreative og innovative mennesker. Og for dem, du skal blot bruge et par træplanker og din fantasi.

bøje baglæns

Det ser virkelig elegant på samme tid til at gøre denne mulighed meget let at gøre dig selv. Du skal bare have lidt tålmodighed og enkle færdigheder.

Med mange kontorer

Funktionel variant, som vil slags ting. Denne type er perfekt til en bred vifte af interiør stilarter.

gren

Denne type ligner et kunstværk, og er perfekt til forskellige interiører. Dens fordel er, at det kan kombinere et par små hylder til de små, men stilfulde elementer.

trekantede

Sådanne synspunkter vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra dine gæster.

for detaljer

For at gøre hylden, er det ikke nødvendigt at bruge træ, plast og andre sådanne traditionelle materialer. Som udgangspunkt kan du endda bruge en almindelig pap. hans magt og styrke, vil dog være nok til at holde de små ting, som du kan holde en optimal måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.