SundhedSygdomme og betingelser

Kirurgi på en vene på benet: rehabilitering af konsekvenserne

I dag, hver dag er der nye sygdomme, men ikke mindre aktivt skrider og har længe været kendt for menneskeheden. En af dem - åreknuder. Denne sygdom kan påvirke ikke kun venerne i benene, men også overalt i kroppen. For eksempel kan en person være udvidelsen af bækkenblodårerne, spiserøret eller livmoderen. Årsagerne til åreknuder - det "hav". Dette kunne omfatte regelmæssig og stor belastning af benene, forkert livsstil, hormonelle problemer, og så videre. Nogle gange er situationen så alvorlig, at patienten har brug for kirurgi på en vene i benet.

Åreknuder i benene

Selv i veludviklede lande, lægerne ikke er i stand til at forhindre masseødelæggelse åreknuder. Første gang til sygdommen er ikke taget alvorligt. Han betragtes som et problem, alvorligt forringer udseendet af fødder. Men som sygdommen skrider frem, er der andre mere alvorlige symptomer. Der er en hævelse af de nedre ekstremiteter, svære smerter, huden i det område af blodkarrene bliver mørkere, måske endda forekomme sår, så driften - den fjernelse af vener i benene - er afgørende.

Selvom årsagen til dannelsen af åreknuder er en genetisk disposition, en mere alvorlig fase af sygdommen opstår, når benene overbelastning. Sygdom begyndte at gøre fremskridt, kroppen ofte har brug for stress. Dette kan være en graviditet, fødsel eller en kraftig stigning i fysisk aktivitet. Som et resultat, i blodstrømmen af humane fødder hopper tryk og forstyrrer den normale drift af ventiler. Dette er afsæt for udviklingen af åreknuder.

sekundære trin

Oftest sker på grundlag af allerede lider venøs trombose, og også på grund af de sygdomme, der modtages af arv. Re-udvidelse eller post-trombotisk sygdom - et alvorligt problem, og hvis hun ikke gav værdien, begynder den nedre lemmer kredsløbssygdomme dyb patologisk proces.

Dette fører til en udvidelse af vena vener og større fartøjer tilstoppede, fordi ventilerne ikke formår at klare det stigende pres. Også re vener kan forekomme på grund af arteriovenøse fistler. I sjældne udvikler alvorlig klippel-trenaunays syndrom, hvilket også fører til en sekundær fase af sygdommen.

Kirurgiske operationer på venerne i underekstremiteterne

Når en person kommer til fortvivlelse i kampen mod åreknuder, er det nødvendigt at ty til kirurgiske løsning af problemet, nemlig fjernelse af den udvidede del af venerne. Hvis operationen vil holde en dygtige og samvittighedsfulde kirurger, kan det spare folk fra sygdom og ubehag forbundet med det, i mange år fremover.

I moderne medicin, er der alle de nødvendige udviklingsværktøjer, og at der på vene kirurgi på hans ben var en succes. En interessant ny metode til problemfri teknologi. Berørte områder af kredsløbssygdomme fjernes ved mikroprokolov.

Efter en sådan operation kræver ikke engang suturering. patientens ben lige omviklet med en elastisk bandage, og efter kun fem timer kan han nødt til at komme op og gå lidt. Uanset hvad kan være kompleksiteten af operationen på venerne i benene, kan konsekvenserne være for lidt tid til at kunne mærkes. For eksempel kan den kompression perioden efter ethvert kirurgisk indgreb være fra en til tre måneder.

Hvis en person på mund havde dannet sår, så kirurger bruge endoskopisk udstyr. Efterhånden er de mest smertefulde og frygtelige metoder til at fjerne udvidede blodkar erstattet af mere civiliseret.

Fremgangsmåder til drift

Den mest almindelige metode til behandling af venøse ben udvidelse - det phlebectomy.

Medicin, herunder anæstesi injiceres gennem epidural hul i rygsøjlen (anvendelse af et kateter). En sådan fremgangsmåde fremmer kvalitet analgesi under opretholdelse bevidsthed formindsker skader og stress til organismen.

Selvom øjeblikket opfundet mange metoder til drift, en mere effektiv udnyttelse af den samlede fremgangsmåde phlebectomy. Den består af flere etaper.

Den første etape kaldes crossectomy. Det ligger i skæringspunktet mellem den store vena saphena i stedet for dens sammenløb med lårbenet. For at udføre et sådant arbejde komfortabelt fra snit i lysken del, det giver dig også mulighed for at problemfrit binde bifloder, som er tæt på anastomose.

Den næste del af operationen er fjernelsen af et fragment af det store vena saphena. I nogle tilfælde er den krævede operation på åreknuder hensyn til et lille område kun af blodkar i den femorale område. En lang stripping gange anvendes (såkaldt vene fjernelse selv), dvs. subkutan krans fjernes helt - fra lysken til ankel.

I dette tilfælde er de fartøjer strakt med en speciel sonde. For at forstå, hvordan denne undtagelse, forestille sig, hvordan strømpen vrangen ud er omvendt når den fjernes fra benet. Tilnærmelsesvis så fjernet Wien fuldstændig fjernelse. Denne metode gør det muligt at bevare integriteten af de øvrige elementer i kredsløbssystemet, for ikke at beskadige det omgivende væv, at undgå forekomsten af ar og blå mærker. Når netop haft en operation på benet vener, rehabilitering er hurtigere og nemmere.

Når hovedstammen, begynde at fjerne beskadigede åreknuder bifloder er blevet slettet. Desuden, hvis de blodkar , der forbinder venerne til den dybe overflade, er også modtagelige for sygdomme, deres nødvendigvis forbundet. Forbindinger er fremstillet af individuelle små snit.

Forberedelse til operation

Til kirurgi på en vene i benet er en succes, er det nødvendigt at korrekt forberede. Den behandlende læge giver den nødvendige retning, blandt hvilke er bundet til at være blodprøver, urinprøver, EKG, røntgen af thorax. Kvinder har brug for at gennemgå en gynækolog, men nogle patienter stadig nødt til at tage den tilladelse til optagelse af operationen fra terapeuten. Det bør også være præ-købes på apoteket mere elastiske bandager og tage dem med dig, når du laver et hospital.

Phlebectomy for patienter diagnosticeret med åreknuder ben sygdom, kombineret med udfordringerne i vena vener (store eller små).

phlebectomy der er kontraindiceret

Under alle omstændigheder er det umuligt at ty til denne metode til gravide og ammende kvinder. Det er også nødvendigt at overveje den generelle tilstand af patienten og andre sygdomme, som han kan have været udsat for. Må phlebectomy dem, der har intensiveret trombose eller venøs trombose og tilstedeværelsen af purulent formationer på benene.

Skum sclerotherapy vener

Sclerotherapy - en relativt ny og vellykket behandling af åreknuder uden traumatiske indgreb. Sådanne operationer foretages på laser ben vener. Denne sclerotherapy er særlig effektiv til at fjerne venerne i lille størrelse. Og behandling af vaskulære netværk, stjerner og reticular vener, denne teknik er simpelthen uerstattelige.

Operationer i benet vener laser

Når en sådan intervention i problemområde er kun effektiv energi af laserstrålen, hvorved termisk Wien låst. Proceduren har en relativt høj pris, og specielt uddannet personale er nødvendig for at udføre den.

Takket være denne metode, blev det muligt at beskæftige sig med årsagerne til forekomsten af venøse sår. Denne operation - fjernelse af vener i benene - er blevet den mest moderne og effektive, så patienterne komme sig hurtigt, uden at føle de negative virkninger.

Hvad er radiofrekvens udslettelse?

Dette er ikke mindre sikker og moderne drift på venerne i benene. Kommentarer om denne teknik ganske god. Hun og smertefri, og enkel at forstå patienten. Men efter det kirurgiske indgreb i et stykke benene kan være syg, og denne metode kan ikke anvendes til behandling af perforering vener.

Farerne ved åreknuder

Ak, dette problem er meget almindeligt i samfundet. I gennemsnit mere end 30% af befolkningen har opsvulmede årer. I 20% af venøse sår kompliceres af udseendet troficheskuh, og over 25% af tilfældene går til trin tromboflebitis. Denne opførsel af sygdommen kan ofte føre til mere alvorlige konsekvenser.

risikoen for tromboflebit

Denne komplikation forekommer oftere end andre, og bærer med sig et alvorligt problem, fordi det kan forårsage blokering af de dybe vener. Det opfordrede afmatning kvaliteten af blodcirkulationen i de nedre lemmer. Det fører til ødem, trofiske sår, mørkfarvning af huden i det berørte område.

Hvad er en trofisk mavesår?

Dette sår er et tegn på alvorlig venøs insufficiens. I mangel på ordentlig behandling, kan det ikke helbrede i lang tid, selv fremskridt, er i stigende grad såre dine fødder. Efter operationen på venerne, kan dette problem løses lettere.

Venøs trombose og tromboembolisme

Sådanne blodpropper kan øge risikoen for tromboflebitis, og tromboemboli generelt kan føre til alvorlige lunge og hjertesvigt i halvdelen af tilfældene er fyldt med fatale konsekvenser.

Recovery efter operationen

Uanset hvor blev kirurgi på åreknuder at komme sig, er du nødt til at holde sig til et kursus ordineret af en læge. At anbefale behandlingen, vil lægen tage hensyn til, hvor meget blev beskadiget årer som forringet blodgennemstrømning.

Efter operationen på benet vene blev udført, at de første 4 timer være i seng. dette betyder dog ikke, at du skal ligge stille. Lægen vil fortælle dig, hvordan at bøje benene og enhver bevægelse til at gøre din ankel at fremskynde inddrivelsen. Nogle gange det er nødvendigt at binde op benet med en elastisk bandage eller endda låse dem i hævet position.

Den næste dag lægerne tillade patienten at sidde ned. Efter begge ben er bundet med en elastisk bandage, at patienten forsøger at stå op og gå rundt i afdelingen.
Endelig over det hele, jeg havde en operation på benet vener. Svar om det selvfølgelig kan være både positiv og negativ. Ikke desto mindre må vi ikke glemme, at det er nødvendigt at bevare sundheden for blodkar og meget mere. I dette tilfælde komme til hjælp speciel massage, og regelmæssige ture. Alt dette vil hjælpe med at undgå åreknuder i dag og i fremtiden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.