SundhedSygdomme og betingelser

Sinusitis: symptomer, behandling

I off-season, såvel som i de køligere årstider, er mange mennesker konfronteret med problemet af nasal kongestion, nogle gange er en allergisk reaktion eller en virusinfektion, men oftere den nasale blokering er et resultat af bihulebetændelse. Hvad er bihulebetændelse? Symptomer, vil behandlingen af denne sygdom blive drøftet i denne artikel.

Bihulebetændelse - en inflammation i slimhinderne, som ligger i området af de paranasale sinuser. Sygdommen er af flere typer, hvoraf den mest alvorlige, der er bihulebetændelse eller purulent sinusitis, behandling fortsættes gennem hele livet. De sorter af bihulebetændelse omfatter bihulebetændelse (smerter i panden), ethmoiditis (betændelse i ethmoidale celler), rhinitis (inflammation i slimhinden i næse), rhinosinusitis (bihulebetændelse og næseslimhinde).

Hvordan er bihulebetændelse? Symptomer, behandling af sygdommen afhænger af det stadium. Årsager til bihulebetændelse er meget, det forekommer normalt i dem, der er ofte syg løbende næse, forkølelse, forkølelse, har en kurve af næseskillevæggen, eller lider af et svagt immunforsvar som helhed. Hvis du ikke ønsker at gøre du har en sinus infektion, symptomer, behandling og forebyggelse af dens forekomst bedes studere og forsøge at beskytte sig mod fremkomsten af denne ubehagelige sygdom. Begyndte at behandle bihulebetændelse bør være strengt at følge lægens råd: drikke et helt kursus af antibiotika i kombination med vitamin komplekser, yderligere ordination af lægemidler, der reducerer hævelse og advarsel den yderligere spredning af infektionen, vaske næsen og anvende i henhold til instruktionerne vasokonstriktor dråber. Øjeblikket otolaryngologist udpeget af endoskopisk undersøgelse i nærvær af kronisk eller akut sinusitis, endoskopisk mikrokirurgi er næsehulen, som er meget mere effektiv end en simpel punktur. Hvis du ikke behandler bihulebetændelse inden udgangen, kan det udvikle sig til en kronisk sinus infektion eller bihulebetændelse og forårsage en masse problemer i fremtiden.

Hvis du starter med en næse problem, bekymret over smerter eller ubehag, bør du konsultere en professionel læge (otolaryngologist) til forkølelse, er ikke behandlet indtil udgangen eller forkert helbredt, ikke blive en konsekvens fremkomsten af mere alvorlig betændelse, som derefter kan blive kronisk. Fordi hver fjerde patient, der lider af bihulebetændelse, syge bihulebetændelse, denne sygdom er udbredt blandt børn og unge samt midaldrende mennesker.

Bihulebetændelse, symptomer, behandling af denne sygdom fuldt udforsket, så du kan forebygge sygdommen længe før det begyndte. For det første skal være hærdet, i off-season til at drikke infusioner styrke immunsystemet, såsom hyben, tranebær, tyttebær. Når underafkøling tage et varmt bad med ekstrakt af fyrrenåle og coat hæle, bryst og næse bear fedt, som ikke vil tillade den inflammatoriske proces er opstået. Det bør være muligt at undgå pludselige ændringer i temperatur, til at beskytte kroppen mod stress og mulig hypotermi, hvis konsekvens kan være bihulebetændelse, symptomer og behandling, som vi har behandlet ovenfor.

Læger vist sig, at purulent sinusitis også kan være en konsekvens af tandsygdomme: de dybe caries med parodontitis i overkæben, der ikke blot kontaminering af gummerne og knoglevævet, men næseslimhinden.

Parodontitis: symptomer, behandling

Typisk, periodontal sygdom begynder med forkert mundhygiejne hele hulrum, hvilket resulterer i dannelse af tandsten, løsne af tænder, udseendet af revner og lugt efterfulgt af purulent udflåd fra det bløde væv. For at undgå dette, skal du mindst mindst en gang hvert halve år, skal du kontakte din tandlæge, der, i tilfælde af sygdom, vil være i stand til at vælge ikke kun professionelt, men også til individuel behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.