SundhedSygdomme og betingelser

Årsager og symptomer på bronkitis i et barn

Til dato er bronkitis anses for at være en af de mest almindelige nedre tarmkanal sygdomme respiratoriske. Desuden er en sådan sygdom ofte udsat og børn. Derfor er alle forældre er interesseret i, hvad er de vigtigste årsager og første symptomer på bronkitis hos børn. Efter alt, kan rettidig lægebehandlingen slippe af vægten af mulige komplikationer.

Hvad er bronkitis og hvad der forårsager det?

Selvfølgelig, før du ved, hvad er de vigtigste symptomer på bronkitis hos børn, er at forstå, at det samme er en lignende sygdom, og hvorfor det sker.

Bronkitis - en betændelse i bronchiale slimhinde, som er ledsaget af hævelse og dermed åndedrætsbesvær, samt fremkomsten af en tyk, hård udgående sputum.

I de fleste tilfælde årsagen til den inflammatoriske proces er en viral infektion, der trænger ind i luftvejene fra næsesvælget. Desuden symptomer på bronkitis i et barn kan forekomme i baggrunden af aktivering af bakterielle mikroorganismer - denne sygdom er ledsaget af en mere udtalt og på samme tid alvorlige symptomer.

I nogle tilfælde er årsagen er en patogen svamp, men heldigvis, dette fænomen er meget sjælden. Det skal bemærkes, at bronkitis svampe oprindelse skrider ekstremt hårdt og vanskelige at behandle.

Risikofaktorer omfatter også en svækkelse af immunforsvaret, chill, fugt i rummet, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, rhinitis og nasal infektion.

De vigtigste symptomer på bronkitis i et barn

Symptomerne afhænger direkte på infektionens art, og også en lille patient. Stadig i de tidlige stadier kan det ses de vigtigste symptomer på forgiftning - en svaghed, sløvhed, ømme muskler. Ganske ofte er der feber med bronkitis hos børn.

Sammen med dette er der en hoste - i de indledende faser det er tørt, nogle gange endda kvælende. I nogle tilfælde, at barnet vågner om natten på grund af et akut anfald. Men som regel et par dage senere tilstanden af barnet forbedres, som lettes ved ekspektoratmængden. Symptomer på sygdommen kan også omfatte åndenød.

Det er ekstremt vigtigt at vise barnet til lægen umiddelbart efter de første symptomer. Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at selvmedicinering, da der er en risiko for tilbagefald. Til gengæld kan tilbagevendende bronkitis hos børn fører til luftvejsobstruktion, astma og andre sundhedsmæssige komplikationer.

Sådan behandler bronkitis?

Kun din læge efter undersøgelsen, og de nødvendige undersøgelser kan vælge den rigtige behandling. Efter behandlingen er afhængig af intensiteten af symptomer og barnets almentilstand.

I mild bronkitis, som regel kun nok sengeleje, opvarmningen væsker og antipyretiske lægemidler. I nogle tilfælde, læger ordinere som slimløsende, lindrer baby. Vil være nyttig opvarmning salver og varmt fodbad med sennep. Eksperter anbefaler indtag af vitaminer og nogle immunomodulatorer, især hvis sygdommen er forårsaget af en virusinfektion. Bronkitis bakterielle antibiotika er undertiden bruges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.