ComputereUdstyr

Hvorfor får jeg en krusning på skærmen

Skærmen - en af de vigtigste dele af computeren, uden hvilken dens anvendelse ville simpelthen være umuligt. Den renere og højere kvalitet billede er udstedt for det, jo mere behageligt og fornøjeligt at arbejde på computeren bruger. Og øjet er ikke så anspændt som i et dårligt billede på skærmen. Af disse grunde vil de fleste brugere ønsker at overvåge flimmer minimeres. Det afhænger først og fremmest af modellen.

Men nogle gange kan du løbe ind i problemer såsom en krusning på skærmen. Og det kan ske ligesom med den gamle enhed, og med den nyindkøbte. Hun ser som regel pludseligt og bliver meget ubehagelig overraskelse. Og det er ret vanskeligt at nævne nogen bestemt grund til, at der er en krusning på skærmen. Så lad os se på de mest almindelige. Af den måde, tag ikke fejl, hvis du ejer en bærbar computer. Krusninger på den bærbare computer skærm - også almindeligt.

Så kan dette problem opstå på grund af det faktum, at ikke klare den automatiske gain-styresignal niveau, som kommer fra kabelnettet. Også, vises krusning på skærmen på grund af dårlig kontakt af kablet. En anden kan være rigtigt, at du har indstillet for høj opløsning og opdateringshastighed.

For at eliminere den første årsag er det nødvendigt at udføre en bestemt indstilling, ved hjælp af hvilken det er nødvendigt at udvide udvalget af automatisk kontrol indsats. Dette gøres via et potentiometer. Denne procedure kan gøres derhjemme, så du ikke behøver at tage din maskine i værkstedet.

Hvis krusninger på skærmen forårsaget af anden grund er sandsynligvis behov for at udskifte stikket. Her kan det ikke gøre uden en specialist. I sidstnævnte udførelsesform hvis indikatorerne gøre mindre er ingen steder, vil du nødt til at installere en særlig plug-LBP. Men før det første forsøg på at ændre farven på den "PAL" til "SECAM" og omvendt. Nogle gange hjælper det, og billedet på skærmen til normal.

Som for LCD-skærme, der er også en hel liste over mulige årsager. Dette kan være forkert betjening af føreren af dit grafikkort, skærmkort selv, en defekt kondensator og så videre. Derhjemme kan du kun ejer at geninstallere softwaren og prøve at tilslutte skærmen til en anden enhed.

Hvis skærmen med en anden computer kører fint, med ham og med kablet er i orden. Årsagen ligger sandsynligvis i grafikkortet. Geninstaller driverne, og endnu bedre, downloade den nyeste fra den officielle hjemmeside. Hvis det hele i software - billedet er normaliseret. Hvis ikke - du skal kigge efter hardwareproblemer.

For at identificere den sande årsag billedforvrængning, er det nødvendigt at foretage en grundig inspektion, prøvning udstyr og særligt udstyr til at udføre nogle restaurering arbejde. Derfor vil det være meget bedre, hvis du ringer til en servicetekniker til dit hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.