ComputereUdstyr

Hvordan kan man øge C-drevet plads: trin for trin guide

Denne artikel besvarer spørgsmålet: "Hvordan kan man øge C-drevet rum" Det giver instruktioner hvordan man arbejder i de tredjeparts hjælpeprogrammer, samt den indbyggede program. Det skal bemærkes, at stigningen i størrelse af systemet partition udføres ved at reducere mængden af en af sine naboer. Og de har brug for at blive placeret på den samme fysiske disk. Selvfølgelig, deltage i rummet ved siden af partition bør ikke være besat af filer. Instruktion er velegnet til alle versioner af Windows.

Aomei Partition Assistant

Aomei - et gratis hjælpeprogram, der gør det muligt at udføre enhver manipulation af de harddiske. Under installationen, er det ikke installeret med en salgsfremmende program. Interfacet er fuldt oversat til russisk. Den nytte understøtter alle versioner af Windows, der starter 7.

Vær forsigtig! Enhver handling i programmer af denne type kan føre til tab af data. Lav en sikkerhedskopi af dine vigtige dokumenter i tilfælde af en uventet fejl eller uventede strømafbrydelser.

Trinvis guide

Efter installationen starte programmet.

I harddiske og partitioner vil blive vist i hovedvinduet. при помощи приложения Aomei? Hvordan kan man øge den plads på C-drevet disken D på bekostning af at bruge Aomei ansøgning?

Højreklik på afsnittet D. En menu vises, hvor "Resize", er det nødvendigt at vælge en inskription.

Kan redigeres i vinduet, der vises, disk størrelse, skal du trække grænsen venstre og højre pegende eller numeriske værdier i input linje. Det er også nødvendigt at flytte grænsen til et tomt rum lå efter afsnit C. Når færdig med at konfigurere, skal du klikke på OK.

Øge størrelsen af den partition C med en ny ubesatte volumen. Klik på OK.

Klik nu på knappen "Anvend" i hovedvinduet Aomei nytte.

как на диске С увеличить место , программа несколько раз перезагрузит компьютер. Før på C-drevet til at øge rummet, vil programmet genstarter computeren flere gange. På tværs genstarter og vil udføre grundlæggende operationer. Derfor, hvis operativsystemet ikke starter i lang tid, har tålmodighed.

I samme værktøj kan du oprette en bootbar USB-flashdrev. Med hjælp fra redigering skillevægge udføres uden for operativsystemet. Genstart din pc i denne tilgang under udførelse af operationer er ikke nødvendig.

Hent hjælpeprogrammet til rådighed på de officielle udviklerressourcer.

MiniTool Partition Wizard Gratis

Partition Wizard - et gratis program, der vil udføre alle handlinger med harddisk-partitioner. Den eneste ulempe - manglen på russisk oversættelse.

Efter du har downloadet nytte vil vise et vindue med næsten den samme brugerflade som Aomei. Handlinger, der skal gøres, før med den øgede plads, fuldt analoge til disken.

Altså:

  • Udvid genvejsmenuen ved at højreklikke på billedet afsnit D;
  • klik på etiketten Resize Partition og redigere plads, så området med den tildelte plads til højre for systemdrevet;
  • Nu følger samme procedure med AFSNIT C, men reducerer ikke sin volumen, og stige;
  • klik på OK, og derefter "Anvend";
  • Efter at have kørt programmet alle operationer åbne "Explorer" for at sikre korrekt fordeling af pladser.

For at downloade Partition Wizard, vil følge den officielle hjemmeside for den nytte.

Indbyggede værktøjer af OS

увеличить место на системном диске даже в том случае, когда установка стороннего софта невозможна. Der er en måde, der vil bidrage til at øge den plads på systemdrevet, selv i det tilfælde, hvor installationen af tredjeparts software ikke er mulig. Jeg må sige, at de indbyggede værktøjer ikke tillader at udføre den nødvendige drift uden tab af data, der er optaget på den tilstødende til systemet partition. Derfor bør alle relevante oplysninger lagres på et separat drev.

Altså:

  1. Åbn dialogboksen "Kør". Når du bliver bedt, skrive teksten diskmgmt.msc. Klik på OK.
  2. "Diskhåndtering" hovedvinduet vises. Det vil vise alle drev i systemet enhed og kredsløbet partitioner. Du må ikke gøre nogen handling med skjulte hjul, hvis ikke forstå, hvorfor de er nødvendige.
  3. Åbn Disk dialogen menu D, rektanglet ved at klikke på det i diagrammet. Klik på "Fjern". Efter denne operation vil højre for punkt C være fri plads.
  4. Hvordan kan man øge C-drevet rummet? Udvid genvejsmenuen afsnit C. Klik på "Udvid" indskrift.
  5. I det vindue, der vises, indtaste størrelsen (i MB), hvilket skulle øge disken. Hvis du ikke foretager ændringer her, vil systemet automatisk hente alle de tilgængelige plads.

Når det er nødvendigt at stige lidt systempartitionen, og derefter igen at skabe yderligere, skal du klikke på det rektangel, der angiver resterende tildelte plads. Klik på teksten "Ny Volume" og indstille dets størrelse.

konklusion

увеличить место на диске С. Windows 7 и более старшие версии могут похвастать встроенным инструментом, однако его функционал не дотягивает до уровня сторонних продуктов. Ud over disse værktøjer, er der mange værktøjer til rådighed til at hjælpe med at øge den plads på C-drevet Windows 7 og ældre versioner prale af en indbygget værktøj, men dens funktionalitet er ikke op til det niveau af tredjeparts produkter.

Altid huske, at udføre lavniveau-operationer med et drev risikabelt. Før hver handling, er det ønskeligt at lave sikkerhedskopier af vigtige data i det mindste, og hvis ressourcerne tillader det, så en komplet kopi af harddisken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.