ComputereUdstyr

Den billigste computer. Byg et budget PC til gamere

Moderne kraftfulde løsninger til gamere ikke alle har råd til. Selskaber, der producerer tilbehør til PC, hvilket gør super-overskud, og den gennemsnitlige bruger de ligeglade dybt. Derfor er den akutte spørgsmål af samlingen af spillet eller blot en kraftig computer for tilstrækkelig penge. Hvem ønsker at fodre en pakke med skrupelløse producenter af verdensklasse? Så kan vores spørgsmål formuleres på denne måde: "Hvordan til at bygge den billigste computer til spil, ikke rigtig at ofre ydeevne" Det er, hvad vi vil tale om det.

Hvad gør den?

Den første er at se på omkostningerne ved komplektuschih enhver pc, og du kan nemt besvare dette spørgsmål. Du har dit hår stå på enden, når du lærer mange procent af vind på deres produkter fabrikanter. Champions i denne henseende - Apple selskab. Når prisen på iPhones på niveau med 216 dollars, de sælger dem for 900. Hvad er den procentdel af snyd? Så gør producenterne af computer tilbehør. Den billigste computer, samlet fra komponenter af kendte mærker, vil koste omkring 25 000 rubler. Dette er den indledende konfiguration af pc'en.

Det er derfor, den akutte spørgsmål om at samle deres egne pc'er ved hjælp af de billigste dele. På kvalitet, de er de samme, men der er ingen snyd priser "for brand." Og hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor betale mere? De billigste komponenter opfører sig ikke værre end deres kolleger til computeren "stamtavle". Så lad os tale om udvælgelsen af de "rigtige" komponenter.

Komponent nummer 1. Bundkort

Dette er grundlaget for enhver computer. Dens alfa og omega. Det var hende, der bestemmer, hvad der vil være i stand til din pc. Spar på bundkortet - dårlig formular. Men selv her er det muligt at grave ud billigere muligheder. For eksempel, gebyret fra MSI kaldet H110M Pro VD. Det koster omkring 3.500 rubler, men har alle de egenskaber, der er gaming "bundkort". Støtte til højhastigheds-SATA-interface og moderne grafikkort er til stede. Den billigste computer fortjener det grundlæggende er langt mere beskedne. Men hvorfor ikke tage dette, hvis finanser tillader?

Der er en anden god mulighed, men det vil koste lidt dyrere. Bundkortet af det samme kontor, men med forbedrede egenskaber. mere kraftfulde komponenter kan placeres på bunden. Sandt nok, vil det koste mere. Så med hensyn til omkostninger er det bedre at vælge den første mulighed. Den billigste gaming computer perfekt mødes og dette bundkort.

Komponent nummer 2. Processor

Et andet væsentligt element i enhver pc. Bedre selvfølgelig bruge "sten" fra "Intel". De er mere produktive og mere pålidelige. Men produkterne fra AMD er meget billigere. Som et kompromis, kan du vælge Intel Pentium G4400 Skylake. Denne processor er den nyeste generation af "Intel". Så det fungerer som forventet. Det vil koste omkring 3.500 rubler. Det er helt normalt for de penge maskine. Den billigste computer kunne sætte noget enklere.

I lejren af AMD modparter, mærkeligt nok, er der ingen tilstrækkelig erstatning for den "Intel". Alle sammenlignelig model eller en størrelsesorden mindre, eller har en tilsvarende effekt er meget dyrere. Derfor er "Intel" - er den foretrukne løsning på grundlag af praktiske hensyn.

Komponent № 3. RAM

Der en masse mere mangfoldighed. Men vi har brug for en billig og effektiv produkt. Du er nødt til at sætte mindst én bar til 8 gigabyte. Spil til mindre end umuligt. Og endnu bedre - to på 8. Dual Channel RAM - det er noget. Som det kan ses RAM Kingston HX421C14FB. En strimmel af 8 gigabyte vil koste dig 3.600 rubler (ca.). Så det er meget muligt at tage bare to. Det er vigtigt, at begge strimler var fra samme producent. Ellers mulige konflikter.

RAM påvirker virkelig udførelsen af hele systemet. Derfor sker der ikke meget her. For spil meget vigtigt at have en anstændig mængde gigabyte RAM, for alle de teksturer indlæst det der.

Nummer 4. Component video

Forestil dig en gaming PC uden et separat grafikkort er ikke mulig. Typisk grafikkort - den dyreste komponent i en computer. Men selv her kan du spare. For eksempel vil ASUS Radeon R7 360 med to gigabyte hukommelse koste omkring 8000 rubler. Med dette kort kan du nemt spille alle moderne spil. Vejen ikke engang på den højeste indstilling.

Hvis du ikke ønsker at betale for videochip, den valgte processor har en integreret grafikchip, som kan trække nogle spil som Dota eller CS Go. Men regne med en god præstation og smuk grafik i dette tilfælde er det ikke nødvendigt.

andre komponenter

De resterende komponenter i pc'en er ikke så stærkt påvirket af sin pris og ydelse. Så her kan du navigere til den placering. Jo mere det, fordi de resterende komponenter er normalt præsenteres i en meget bred vifte.

konklusion

Således er ovenstående konfiguration af computeren (herunder de komponenter, vi har betalt opmærksomhed på) trække et eller andet sted i de 15-20 tusind rubler. Nu hvor du ved, hvor meget er den billigste computer til spil, og ikke give producenter og forhandlere til at narre dig selv. Saml hele selv og altid være i sort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.