TravelingHoteller

De mest populære hoteller Podolsk

Podolsk - en russisk by, som er placeret på Pakhra i forstæderne. Dette er en betydelig industri, uddannelsesmæssige og kulturelle centrum af Moskva-regionen. Her byggede og driver 10 moderne hoteller, hvoraf de fleste tilbyder tjenester i form af "mini".

Billige hoteller i Podolsk har en klasse af "3 stjerner". De tilbyder til gæsterne alle de faciliteter er nødvendige for dit ophold. Derfor, hvis du planlægger at Podolsk, så fortvivl ikke at besøge i den nærmeste fremtid, er der et sted at bo.

"Diva"

Mini-hotel åbnede i 2012 var bygningen af lavpris-hoteller i Podolsk (priserne overnatningsmuligheder er meget overkommelige - fra 2000 rubler / dag ..) Bygget fra logfiler - et miljøvenligt materiale.

Gæsterne tilbydes værelser, der er udstyret med moderne møbler, og alt hvad der behøves for en god nattesøvn. Her brugen af turisterne er en gårdhave med en meget flot have, grill.

"Jungle"

Dette hotelkompleks, som er beliggende i Podolsk distriktet. Det er beliggende i et skovområde mellem fyrretræer og birketræer, i det område af klubbens "Ivanhoe". På dette tidspunkt vil du være i stand til at nyde den smukke natur og rolige forstæder.

Komplekset tilbyder overnatning i 6 hyggelige hytter, hvoraf to er udstyret med en privat swimmingpool med sauna og 63 komfortable værelser. På det område af Podolsk hotellets café-bar, hvor du kan smage lækre retter fra kokken, et forretningsmøde eller mødes med venner.

Bor her, kan du også drage fordel af "Ivanhoe" klubtilbud. Fra dem er natklubben kredsløb, bowling, sauna kompleks, og så videre.

Omkostninger: fra 2500 gnide / dag ..

Hotel "Pakhra" Podolsk

Hotelophold har 34 værelser i forskellige kategorier. Alle er udstyret med alt det, du behøver for en afslappende og behageligt ophold: moderne faciliteter, komfortable møbler og eget badeværelse. På det område af tjenester af gæsterne repræsenterede en café, åben indtil syv om aftenen. Dit værelse Prisen inkluderer en lækker morgenmad, på samme tid som det ønskes, kan du også betale til frokost og middag.

Gæsterne på hotellet Podolsk tilbyder gratis sikker parkering, trådløst internet-netværk, der opererer overalt i institutionen. Receptionen er åben døgnet rundt, vil hotellets personale reagerer med glæde på dine spørgsmål og vil gøre alt, så du ikke behøver noget under ferien.

Leveomkostninger: fra 2800 rubler / dag ..

"Triumph"

År for åbningen af dette hotel Podolsk - 2008 th. Det er beliggende på tredje sal i det populære underholdnings kompleks. Det tilbyder gæsterne 21 værelser tilbydes. Alle af dem er individuelt indrettede. Værelserne har en unik charme. Værelserne har alt, hvad du behøver for en afslappende behageligt ophold: TV, telefon, safe og minibar.

I institutionen har en sikret parkeringsplads. Kompetent venlige personale vil være i stand til at finde den tilgang til enhver klient. Hjem afslappet atmosfære vil have en stor tid. Den bekvemme beliggenhed forretning og fornøjelse lave så behageligt og komfortabelt.

Omkostninger: fra 3200 gnide / dag ..

Mini-hotel "Erin"

De to-etagers bygning af hotellet ligger i Podolsk nær Moskva. I stueetagen er der en pejs værelse, hvor der er et poolbord, et vaskerum, en vinterhave, på 2. - komfortable værelser til gæster. Her for gæster er 8 værelser i forskellige kategorier. De kan slå sig ned til en, to, samt venlige en stor virksomhed op til tolv personer. Hotel "Erin" er forskellig fra resten af fred og ro, som er vanskelig at opnå i store hoteller.

Gæsterne kan slappe af og glemme alt om stress og jag i hverdagen, og at arbejde produktivt, uanset hvad distraktioner. Gæsterne på dette hotel har mulighed døgnet rundt adgang til internettet. Ansatte i institutioner er meget venlige og gæstfri. Alle føler sig hjemme her hjemme, konstant føler den opmærksomhed og pleje personale.

Omkostninger: fra 1300 gnide / dag ..

"Relax"

Et hyggeligt og smukt hotel bygning er beliggende i en malerisk del af Podolsk, nær floden. Hotellets gæster er der 12 værelser, udstyret og dekoreret med den nyeste design. Hotel cafe til enhver tid, kan du nyde en kop lækker kaffe eller bestille en parabol af japanske og italienske køkken.

Tæt på hotellet kører "Dune" restaurant, hvor erfarne kokke forberede lækre retter af usbekiske og europæiske køkkener. På det område af "Relax" åben paintball klub, der er særlige områder for at grille. Halvtreds meter væk er den SPA-center med en russisk bad. På samme tid på hotellet med trådløst internet. Dette etablissement tilbyder fremragende service og overkommelige priser.

Omkostninger: fra 1950 gnide / dag ..

"Grøn"

Hotel "Green" (Podolsk) tilbyder det højeste niveau af komfort og service. Venligt personale virksomheder vil nærme til hver gæst, samt tage sig af det en afslappende ferie.

Det tilbyder gæsterne 26 værelser til rådighed. Hver af dem har alt hvad du behøver for et behageligt liv. På det område af hotellet er der en bevogtet parkeringsplads, skyldes som din bil vil forblive sikker. Her vil du fordybe sig i atmosfæren i hjemmet komfort, komfort. Bestemt værdsætter højt serviceniveau, der er så mangler i store kæde hoteller.

Omkostninger: fra 2300 gnide / dag ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.