LovStat og lov

Er det muligt at udfordre en vilje efter døden af testator? Hvordan til at udfordre en vilje arv?

Som det ofte er tilfældet, vil der altid være nogen, der ikke vil være enig med ønsket af den anden. I tilfælde af arv som godt. Ejendom testator udtrykker sin sidste vilje i dokumentet, og efter hans død, mest sandsynligt, har spørgsmål blandt slægtninge og venner. Hvad skal man gøre, hvis der ikke er nævnt i menneskets vilje tror, han er berettiget til en del af formuen i den afdøde? Hvordan til at udfordre en vilje af arv i overensstemmelse med loven? For en omfattende respons skal henvises til russisk lovgivning.

Retten til at udfordre

På grund af det faktum, at viljen - det er i det mindste en ensidig, men stadig handlen, i loven om muligheden for rekurs. I dette tilfælde, hvem der har ret til at udfordre en vilje? En sådan ret optjent med en vis kreds af personer - det er de legitime arvinger af kandidaterne (første potentielle arvinger 1. etape) , og dem, der udtrykkeligt er nævnt i dokumentet voleizyavitelnom. Er det muligt at udfordre en vilje efter døden af testator? Ja. For at være mere præcis, til at gøre det før testators død er simpelthen umuligt, først efter.

I nogle tilfælde udfordre vilje?

Så heldigvis testamentarisk dokument kan blive udsat for at bestride, hvis der er mindst én af følgende overtrædelser:

 • borger døde i sit testamente nævner ikke de såkaldte obligatoriske arvinger;
 • for eventuelle forkerte indstillinger lavet testamentarisk dokument;
 • En hensigt, når de skriver deres testamenter i en tilstand, hvor han ikke kunne klart ansvar for deres handlinger og beslutninger kan have været vildledt; resultatet af anerkendelse af retten i utilstrækkelig tilstand af testator i udarbejdelsen af testamenter er anerkendelsen af dokumentet ikke har retsvirkning;
 • uarbejdsdygtighed testator kan påvises efter døden;
 • dokumentet blev udarbejdet under de voldsomme tryk / trusler;
 • væsentligste eller eneste arving blev fundet uværdig.

Hvor skal vi hen?

Hvordan til at udfordre en vilje efter døden, hvis der er mindst én af de anførte grunde? For at udtrykke deres modstand mod vilje og kræve sin opsigelse, skal du henvende sig til retten, indsamling af bevismateriale, bekræftes af dokumenter i et af de anførte grunde.

Hvem tilhører den kategori af obligatoriske arvinger?

 • Børn, som på tidspunktet for åbningen af arven , hvor moderselskabet er mindreårig (mindreårig).
 • Pårørende anerkendt handicap.

Hvis det er indfødte folk, bør de henvise til en bestemt ejendom arv linje, mens økonomisk afhængige af den afdøde slægtning, og for at være helt afhængige af den mindst et år før hans død. Disse familier er folkepensionister og handicappede. Men pensioneret på pensionsindbetalinger, som for eksempel kan 48 år ikke være en udfordrer til arv.

Er det muligt at udfordre en vilje efter døden af testator, uden at være relateret til ham af familiebånd? Ja, hvis det ikke er de indfødte folk, men, være ude af stand til at arbejde, han havde ret til at modtage regelmæssig bistand fra testator, og i modsætning til tilfældet med et handicappet familiemedlem, at personen nødvendigvis måtte leve med den afdøde i periode på mindst et år før hans død .

Definition disse personer som en obligatorisk arvinger, staten beskytter dem, der af objektive grunde, er ude af stand til selvstændig indkomst og er ikke i stand til fuldt ud at forsørge sig selv.

I dette tilfælde, om datteren kan udfordre en vilje, hvis det ikke er angivet i dokumentet? Ja, hvis det falder under en af ovennævnte grupper af obligatoriske arvinger, som der ikke har nået flertal eller har et handicap gruppe. Disse personer, i overensstemmelse med den russiske lovgivning vil helt sikkert få deres andel af arvet ejendom, selv om de ikke er blevet specificeret af testator. I tilfælde af, at efterfølgeren er angivet i en testamentarisk dokument kan miste sin eksistensgrundlag på grund af overførsel af en given del af arven obligatorisk arving, er sidstnævnte stadig frataget muligheden for at få din andel af ejendommen.

arv ejendom

Ud over den ejendom af den afdøde, sagde i en vilje, er der en ejendom undevised, på grund af hende i første omgang, og tildelt en del obligatoriske arvinger. Hvis dette ikke er nok, så er andelen af arv er fanget, så der er nok til at dække den nedarvede aktie.

obligatorisk del af arven, beregnes på grundlag af hvor stor en del ville have en arving ved lov. I øjeblikket loven foreskriver for obligatoriske arvinger til mindst halvdelen af den juridiske del.

ugyldige dokumenter

For dem, der ikke er enige med vilje testator, i første omgang, er det spørgsmålet, hvordan viljen kan blive udfordret. Kun udarbejdet i overensstemmelse med russisk lovgivning. Et testamente er et vigtigt dokument, som er lavet i nøje overensstemmelse med loven. I modsat fald kan du udfordre en vilje efter døden af testator, og for at opnå anerkendelse af det dokument ugyldig. For eksempel, skal dokumentet indeholde underskrift testator, som er fraværende, eller som krævet i reglerne, var det ikke nødvendigt vidner, eller underskriften blev forfalsket. Hvordan til at udfordre en vilje arv i dette tilfælde? En person, hvis legitime rettigheder og interesser, som efter hans mening, er blevet krænket, har ret til at anlægge sag ved retten.

Anerkendelse af at gøre en vilje ugyldig: hel eller delvis

Ifølge sagen, kan retten ugyldig testamentarisk dokument som helhed eller i en bestemt del. Sidstnævnte tilfælde opstår, når der betragtes ugyldige dele ikke forstyrrer forstå grundlæggende betydning overføres af testator i rækkefølge dokumentet.

Hvis retten træffer afgørelse om ugyldigheden af hele dokumentet, så det mister sin retlige betydning og testators ejendom er delt mellem arvingerne ved lov, i overensstemmelse med den rækkefølge. Måske: foruden arvelige ugyldig dokument, der er endnu testamente. I dette tilfælde arvingerne modtager deres andel i henhold til det seneste dokument.

Hvordan at bevise sindssyge af den afdøde testator

Er det muligt at udfordre en vilje efter døden af testator, hvis komponenterne i hans ansigt ikke kunne give en tilstrækkelig vurdering af deres handlinger? For at bevise i retten sindssyge af testator, som regel nødt til at ty til følgende metoder:

 • Gennemførelse af post mortem psykologisk og psykiatrisk undersøgelse, hvorunder sætter alle de oplysninger om sygdommen døde i perioden for at gøre en vilje, overvejet, hvilke stoffer han blev behandlet, og hvad disse stoffer mulige bivirkninger og så videre. Som et resultat, medicinsk analyse af den afdødes helbred gør en rapport om mulige psykiske handicap / sygdomme i testator, der på tidspunktet for skrivning testamenter det kunne ikke råd til i tilstrækkelig grad at disponere over arven testamentarisk dokument.
 • Indikationer af kære lever med testator, samt naboer og venner kan synke i omstridte spørgsmål om status for den afdøde. Måske de bemærket hans usædvanlige opførsel: tabt på gaden, glemme hans navn, hvor han bor, kan ofte talt for sig selv og andre.
 • Præsentation som bevis for sindssyge henvendelser fra medicinske institutioner, som testator var registreret, og var ved at blive behandlet for psykisk sygdom på det tidspunkt at gøre en vilje.

Slayer regel: hvem er de?

Er det muligt at udfordre en vilje efter døden af testator, hvis en af disse i det arvinger opførte sig ulovligt i forhold til andre? I arveret klart defineret den position, hvor arvingen falder ind under begrebet uværdige og frataget sin andel af arven. De er betinget inddelt i flere kategorier:

 • Arvinger bevidst attentat på livet af testator eller har frataget sit liv. Eller de samme handlinger mod andre arvinger i henhold til testamente. Det er vigtigt, at retten forsæt af ulovlige handlinger er blevet bevist i forbindelse med de nævnte personer. I dette tilfælde er motivet i sig selv er ikke vigtigt.
 • De potentielle arvinger til forskellige ulovlige handlinger søge at øge sin personlige andel i arven, ty til afpresning, trusler mod tegneren af viljen og andre arvinger. Også falske underskrifter i en testamentarisk dokument eller en situation, hvor et skadeligt ødelagt viljen selv, for at få deres andel, som vil være på grund angriber ved lov.
 • De, der er skadelig defaulters børnebidrag i forhold til testator ejendom. For eksempel, barnebarn, ikke afsætte midler til vedligeholdelse af sin bedstefar, er uværdig til at arve hans ejendom. Dette gælder for de tilfælde, hvor de relevante forpligtelser er blevet bestemt af retten.

Det er vigtigt at vide, at nogle gange disse skønnes uværdige modtagere af arv, som på tidspunktet for behandlingen til notaren for at få bevis for arv, ikke afslører oplysninger om de tilgængelige andre arvinger, som notaren ikke kender.

Konsekvenserne af at identificere de uværdige arvinger

Disse personer, hvis det er bevist i retten, er ved at blive uværdige arvinger berøvet deres del af arven. Det kan tjene som grundlag for annullering af en del af eller hele den testamentarisk dokument.

Dog giver, russisk lov til overgangen sandsynlighed uværdige arvinger til den kategori af værdighed, bygger på princippet om tilgivelse. Den består i, at arveladers efter arving viste sig uværdig i god tro, udstedt ellers vil, hvor tilgive uværdig, den liggende del af arven.

Frist for at bestride en vilje af arv

Kan en vil blive udfordret i løbet af livet af sin ophavsmand? Dette dokument må ikke være genstand for den indvending til åbningen af arven, dvs.. E. Under levetid testator. Resten af fristerne for at udfordre følgende:

 • Tre år efter åbningen af arven af testators død. Dette udtryk kommer til testamenter, anerkendte null og juridiske konsekvenser.
 • Et år siden åbningen af den interesserede part af nye fakta, såsom udarbejdelse af en vilje testator under tryk og / eller trusler, som er en af grundene til indsigelsen.

Det bedste tidspunkt at udfordre alle de samme er 6 måneder fra datoen for åbningen af den arv, selv når ingen af arvingerne ikke modtog et certifikat, der giver ret til arv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.