Sport og FitnessUdstyr

Mangfoldighed af arter og typer af målskydning luft riffel

Under alle omstændigheder er der nogle nuancer, uanset hvad det måtte vedrøre. Dette gælder også for sport med pneumatik. I overensstemmelse hermed nogle af forskellene observeret i arterne, og i de typer af mål for luft riffelskydning. Desuden er de også påvirket af personlige præferencer hånd, især hvis han ikke er en atlet, som amatør.

klassiske mål

Standard og alle de sædvanlige mål er lavet af papir, med malede hendes cirkler og markeringer opnået, når hit points. Disse anvendes generelt i skydebaner. Som mangfoldigheden og som en påmindelse, hvad er de skud, målet for at skyde fra en luft riffel kan være med billeder af vilde dyr og fugle. Typiske mål er let for nybegyndere skytter, jægere, men ikke mindre udbredt af professionelle sportsfolk: for ham er det mere bekvemt at tælle point. Kun i dette tilfælde, nøje at overholde folkeretten, som giver mulighed for både papir farve (lys beige eller hvid), og størrelsen og værdien af "æble", og diameteren af alle kredse.

Nye typer af mål

Det er klart, at de fremskridt, ikke står stille. Det trænger ind i alle livets områder. Jeg havde ikke videregive det til deres opmærksomhed og skydning sport: sidste gang ved store internationale konkurrencer er i stigende grad brugt elektronisk mål for at skyde fra en luft riffel. De er meget mere samvittighedsfulde anslået nøjagtigheden af skud (til en tiendedel eller endda en hundrededel af et punkt), og alle resultater gemmes og stables. Den tilgængelige mål og ikke-fagfolk, som i dette tilfælde er seriøs omkring skyderiet, selv om der er en sådan målsætning, selvfølgelig, meget dyrere papir.

Under alle pistol shop tilbyder forskellige modeller til at skyde mål, herunder mekanisk. Efter en vellykket skud dem hæve enten manuelt eller ved at trække i ledningen. Der er også mekanisk, elektronisk, eller kontrolleres af fjernbetjeningen eller at indstille tidsintervallet mellem forekomsten af målene. Og dem og andre er meget mere bekvemt rent elektroniske enheder, når de anvendes uden specielt udstyrede legepladser.

alternativt mål

Tilladte våben erhverve ikke kun til sport og jagt. Der er situationer rent underholdning plan: venstre til naturen, grill stegt, der ønsker at bade - og så skal du ikke skyde, hvis der er fra hvad? I de fleste af disse tilfælde som et mål for at skyde fra en luft riffel anvendte øl dåser og flasker. Men højere klasse skytter sådanne formål uinteressant: det er meget vanskeligt at afgøre, hvem der var mere præcis, da flasken kun kan såret af en kugle, men faldet er stadig brudt. Papir mål for at skyde fra en pneumatisk i naturen og ikke passer - vinden rækkevidde, traileren er ikke alt, og det er ikke meget interessant - som i instrumentbrættet. Derfor er mange elskere af de udendørs aktiviteter selv opfinde enheden, ud over at sigte på en klar skudt stadig fastsættelse og kompakt - et overordnet mål er også ubehageligt at bære.

Generelt, selvom en amatør novice, selv om professionel, men en atlet kan nemt finde dig et mål, er det fuldt ud opfylder de æstetiske krav og praktiske behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.