Sport og FitnessUdstyr

Hvad er egerne til cykel

Eger et cykelhjul er nødvendige for at forbinde navet på fælgen. de giver således integriteten af strukturen og dens styrke. Blandt andet egerne spille i et vist omfang og dæmpning rolle. En vis fleksibilitet af konstruktionselementet giver vægtfordeling på kanten af hjulet.

Eger til cykler består af to dele - det er faktisk meget kerne og nippel (paddehatformet møtrik til fastgørelse på randen). Dette design giver en meget sikker fastgørelse. Den ene ende af stangen er bøjet og nittet. Det andet gevind er tilvejebragt, som kan være rillet eller riflet. Den anden mulighed gør nålen mere robust og pålidelig. Gevind tråd svækker denne detalje, som ofte bryder på dette sted. Foretag en stang af højtlegeret stål, eller fra en normal (forniklet). Den anden udførelsesform er mindre pålidelige. Titanium varianter bruges ofte til sport modeller.

Niplen er fremstillet af bronze, stål eller aluminium. Den første udførelsesform foretrækkes i den forstand, at næsten ingen stærk smag. Udskiftning af eger på en cykel, når du bruger disse nødder kan være mere simpelt. Stålelementer er de billigste, og eksperterne ikke råde til at bruge dem. Den dyreste løsning - aluminium møtrik. De tillader dig at gøre hjulet lysere.

Eger til cykel konventionel by-type, der anvendes i en mængde på 36 stykker. Ved rattet i deres vej modeller kan være mindre. Det er således opnået en stor fleksibilitet med hensyn til cykel hastighed forandring. I forskellige konstruktioner antal eger kan være ujævn. Men deres antal er altid et multiplum af fire eller to.

Desuden er det for cykler eger kan have forskellig tykkelse. Forhjulet af ærmer flanger er symmetriske, har en standardstørrelse. I den bageste multi-rate struktur, tværtimod, er asymmetrisk. Derfor kan størrelsen være absolut nogen. Derfor på modeller med de samme typer af stik, der er installeret eger til forhjulet, bageste højre og bageste venstre. Således er de af forskellige tykkelser.

Nogle gange har du brug for en udskiftning eller justering af cykel eger. Disse operationer er ganske komplekse, men om ønsket kan udføres uafhængigt af hinanden. For at for eksempel at stramme egerne, er du nødt til at vende op og ned på det sidste og svaje barer. Hvis amplituden overstiger 12 mm, er det nødvendigt at stramme element. Sværere at forhindre fremkomsten af "otte", når du trækker op. Det bliver nødt til at bestemme amplituden af den vandrette og lodrette kast. Fjerne disse problemer ved at stramme eller løsne egerne og fælg forskydninger. På samme måde fix "ellipse" fælg.

Udskiftning af eger kan være nødvendig som følge af hendes fiasko. Dette sker oftest med en stærk indflydelse, for eksempel på en log eller kanten af graven. Dette sker sommetider, og det er derfor nødvendigt for at bære ekstra eger til cykel. Af samme, at komme til huset, i tilfælde af at der ikke er nogen værktøjer til at fjerne hjulet, en brudt stykke foldet og bundet til sin ledning. Det vil således være muligt at komme til det sted, hvor det er muligt at erstatte med en ny nål. Sidstnævnte er simpelthen indsat i fælgen og snoet brystvorten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.