HjemlighedHavearbejde

Alt, hvad du ønskede at vide om pæren "Allegro"

Du er en novice gartner og ønsker at have i deres område pæretræer, men ved ikke, hvilken sort er bedst at vælge? Så er vores artikel er for dig! I dag taler vi om en pære "Allegro", samt fordele og ulemper af denne art. Overvej disse funktioner i dyrkning af frugttræer på stedet. Så hvad er denne stamme?

Pære "Allegro": beskrivelse

Pear Tree vokser i denne klasse af middelhøjde og har en høj vækstrate. Fast smeltet skelet grene. Optager pære "Allegro" lys brun, let bølget og med lidt lenticella. Bladene er små, med spidse tips og takkede kanter. Velsmagende pærer vokser i vægt fra hundrede til et hundrede og halvtreds gram hver har en aflang form og meget tynd, knap mærkbar til smagen af huden.

I den periode, modning og fjerne frugten fra træet Pære har en grønlig farve med en rødmosset plet af sollys. Gradvist det modner til gul, og dens kød er af særlig blødhed og ømhed. Det bliver lidt løs, er der en finkornet og en saftig, sød smag. Stilken er ret tyk og lang, har en buet udseende.

Fordele og ulemper

De utvivlsomme fordele pære "Allegro" kan omfatte højt udbytte. I tre år formået at samle mere end et hundrede og tres hkg pærer per hektar. Dette overstiger de faste værdier ved mere end halvtreds kg. På trods af den relativt tidligt udseende frugt, vil den første høst nødt til at vente 5-6 år. Grund af sin høje immunitet over for denne række pære er resistent over for svampesygdomme og forskellige typer af skadedyr.

En anden fordel ved denne sort er modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer og alvorlige frost, hvilket er særligt vigtigt for dyrkning af frugt i vores land. Men pære "Allegro" har en væsentlig ulempe - en lille holdbarhed af moden frugt. Blot en uge og et halvt pære efterhånden kommet i forfald.

Anmeldelser af pære "Allegro"

Som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger. Men én ting ejerne af denne række pæretræer konvergere ubetinget pære har en meget sød og saftig kød, for hvilket det er muligt at tilgive den korte holdbarhed af frugten. Næsten alle gartnere bekræfter resistens mod frost pærer. Ved en temperatur på 40 grader podmerzshie antal grene er ubetydelig. I mere alvorlige frost vil tabene være lidt højere. De positive egenskaber af denne sort indbefatter også ganske økonomisk dyrkningsproces. Faktisk har takket være modstandsdygtighed over for sygdomme og skadedyr ikke brug for konstant sprøjtning desinfektionsmiddel. Det betyder, at dit output vil være et miljøvenligt produkt.

Funktioner af dyrkning og pleje

Da pære "Allegro" - er samobesplodnoe plante, er det nødvendigt at bestøve. For at øge udbyttet og sikre bestøvning af træet, er det bedst at plante dem i nærheden af sorter pære "Chizhovski" og "fra august dug." Øge udbyttet tallene for tyve eller endda tredive procent af rettidig hjælp til at forkorte alt for lange årlige skud.

For at fremskynde processen med modning, er det nødvendigt at sprøjte træet forberedelse "Tour". sprøjtning proces producerer to gange: en gang på et tidspunkt, hvor skuddene nå en længde på 10-12 cm, den anden - efter ti dage. Hvis du ønsker at beskytte træet fra de skarpe temperaturen falder og alt for meget eksponering for sollys, stilken behandle Bordeaux blandingen i en blanding med emulsion maling. Generelt kan denne sort tilskrives den forholdsvis fordringsløse i pleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.