Sport og FitnessUdstyr

Balance Beam Gymnastik: beskrivelse, typer

Det er umuligt at forestille sig den moderne konkurrence i gymnastik uden et sæt særlige projektiler. Alle af dem repræsenterer kompleksiteten af de atleter i den ene eller anden måde. Den mest originale og usædvanligt sted helt ufattelige kompleksitet gymnastiske øvelser er loggen. Det kræver, at atleten er ikke kun smidighed og styrke til at udføre de elementer, men også en stor følelse af balance.

gymnastik

I det femte århundrede, blev udtrykket kendt i det antikke Grækenland "gymnastik". Han mente et bestemt sæt af sundhed motion, kampsport, og uddannelse. Grækerne brugte gymnastiksalen til træning militær og fysiske udvikling. Man troede, at øvelserne bringe op mod og sans for adel. De udvikler styrke, smidighed, hurtighed, skønhed, ynde.

Gladiators brugt det i deres uddannelse for at forbedre reaktionsevne og øge udholdenhed. I renæssancen, for den omfattende udvikling af gymnastik ungdom var påkrævet.

I 1881 blev det skabt den europæiske Gymnastik Forening, i 1987 blev det International Federation of Gymnastik. I 1896 i Athen, blev gymnastik indgår i det olympiske program. Men kun for mænd. Kvinders gymnastik ved OL kom i 1928, og i 1936 blev medtaget i programmet log gymnastik. Varmer i projektilet atleter spillede for første gang i 1952.

historie

Tidligere for udviklingen af en følelse af balance i atleter anvendes horisontalt faste plade. De blev støttet i en vis højde af flere støtter. De arbejdede ud stop, vendinger, walking, overfald og stiger af.

Ved hjælp af en træner er ikke kun kunstnere, men også atleter. For første gang træstammen som træner kom op for at bruge Sports tyske pædagog Johann Christoph Friedrich GutsMuths. Kun med tiden forbedret shell det blev officielt anerkendt i gymnastiksalen. Vaegtbjaelken med til at udvikle det vestibulære apparat, udvikler en følelse af balance og ligevægt.

design

Fra navnet på projektilet er klar over, hvad der er på spil. Faktisk er dette en vandret stang, meget holdbart, monteret på to stativer. Standard længde til konkurrencer - 5 meter, bredde gymnastiske logs - 10 cm, dens højde - 16 cm, kan højden af projektilet indstilles til 120 cm fra bunden.

Det er lavet af nåletræ træer. Det kan være i et stykke eller lamineret finér tømmer af finerplader. Top belægning med antislip krævede imprægnering. Det kan være hård eller blød. Hjørner og kanter er afrundede langs hele længden af loggen. Projektilet er forsynet med to justerbare stivere af metal.

Producenter af sportsudstyr garantere kvaliteten af dens produkter, inventar, pålidelighed og den højest mulige sikkerhed shell drift.

Balance Beam

Ydeevne på dette apparat tager kun 60-90 sekunder og består af tre faser: raid (stigningen i skallen), performance, sletning. Balance stråle giver atleter til at udføre en række elementer, de har deres egen klassificering:

  • Pounce. Dette er begyndelsen af showet, når gymnast hopper på en skal, som regel ved hjælp af broen. Hop kan være simple eller komplicerede gymnastik elementer (cirkel, max, vandret vægt) eller akrobatik (flips, revolution).
  • Hop. De kan være fremstillet af forskellige positioner - bøjet over, i grupperingen. Avanceret løsning - med fødderne i en horisontal fortynding af sejlgarn.
  • Turn. Athlete kan udføre dem på hans ben, ryg eller mave. Krop holdning er også anderledes: med bøjede ben eller lodret snor.
  • Statisk element. Dens gennemførelse, i overensstemmelse med reglerne, kræver fastsættelse i mindst to sekunder. Disse omfatter strygere, pæle, broer.
  • Akrobatiske element. Den vanskeligste og spektakulære del af forestillingen. Denne gruppe omfatter flip, flips fra forskellige bestemmelser i de brusende stopper.
  • Dismount. Den slutter resultater generelt flip (enkel eller multipel) i forskellige udførelsesformer, med enkle og komplicerede rotationer.

Balance Beam Gymnastik - udelukkende kvindelige shell. I mændenes gymnastik konkurrerer på ringe, parallelle stænger, i hvælving, gulv motion og hesten.

typer af logs

Der er flere varianter af sportsudstyr:

  • Log gymnastik sal. Fås i forskellige modeller. Der er små - en længde på kun 1,5 meter, en bredde på 10-22 cm, til børnehaver. Til sport bruger mønstersektioner fra 3 til 5 meter, en bredde på 10 cm, højde over gulvet på højst 40 cm er fremstillet i to versioner. Med en blød eller en hård coating.
  • Balance Beam Gymnastik- universelle. Denne skal gør det muligt at ændre højden over gulvet, til et maksimum på 120 cm. Det samme sker med en hård eller blød cover.
  • "Bløde" logfiler. Repræsentere en tape længde på 5 m og en bredde på 10 cm, anvendes i uddannelse.
  • Kævlerne kan være fremstillet af aluminium, dækket med elastisk pakning ved anvendelse af et hygroskopisk materiale.

Desuden industrien frembringer en speciel overflade forstørrelsesapparater (hoved stiv struktur), mere præcist bredden af skallen, dækket med imiteret læder. Fastgjort til overfladen med klæbende tape. Derudover er der også en blød dyse, fremstillet af et særligt stof. Avanceret Backup giver dig mulighed for at justere højden (standard skala på 5-10 cm), uden at det er nødvendigt at flytte måtterne. Vægt logs kompenseres af en særlig fjeder fyldt med nitrogen. For at flytte projektilet designet specielle vogne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.