Sport og FitnessUdstyr

Air rifler "Hatsan" - Strøm under kontrol

Mange sportsfolk, jægere og almindelige mennesker er interesseret i våben. Og for nylig øget interesse for pneumatisk udstyr - pistoler eller rifler. De bruges til forskellige formål - til sportsbegivenheder, til selvforsvar eller til forskellige spil i et åbent område. Meget populær dette våben var blandt de jægere af en and eller en kanin. I de første ti - luft rifler "Hatsan". Dette våben er velkendt i SNG-landene (og ikke kun) og har en fremragende pris-ydelses-forhold.

Det anses for den mest kraftfulde riffel "Hatsan-125" blandt selskabets produkter og "Hatsan-135." Den første er udstyret med åben syn, den anden - optisk. Pneumatisk deri fjedertypen stempel fjederen spændes ved Afslutning tønde. Men i CIS-landene våbnet kommer med en svag fjeder, som kan erstattes af en forbedret selv. Disse luft rifler "Hatsan" har en moderniseret udgave - de selskab installerer gasfjedre.

De mest almindelige kaliber kugler, der anvendes i SNG-landene - 4,5 mm. Derfor luft rifler "Hatsan" er tilgængelig for disse afgifter. Deres seng er lavet af holdbart plast. Bagkappe er justerbar ved hjælp af specielle afstandsstykker. mundingshastighed af ifølge fabrikanten er 380 m / s. I virkeligheden er det dog mindre.

På trods af, at den luft riffel "Hatsan 125" - et magtfuldt våben, selv med letvægts forår, der hun er en meget væsentlig ulempe. Efter hundredvis af skud foråret magt svækkes, og at opnå, er nødvendig den oprindelige ydeevne til at ændre det. Og på dette tidspunkt er det bedre at sætte gasmotor. Og alligevel er der et problem med udløsningsmekanisme: Det er ikke nødvendigt at adskille deres egne - kan bryde lige i hænderne.

Næsten alle luft rifler "Hatsan" har en afbryder. Det er lidt usædvanligt. Men endnu bedre, især for begyndere i nedskydningen af de kraftfulde rifler. I praksis strømmen er meget stor - med våben fangere dræbe en kanin eller en and fra en afstand på op til 50 meter. Og hvis du prøver at skyde på livløse mål, såsom plast eller metal flasker øl, resultaterne er skræmmende. Fra en afstand på 40 meter riffel "Hatsan" gennemborer lige igennem flasken, mens hun står stille. Det samme sker med ballistiske gel 12 cm tyk - kuglen passere igennem.

For riffel med åbne seværdigheder er det meget let at montere optisk sigte. Dette forenkler driften af våben under en sports spil eller jagt. Afhængigt af ændringen, luft rifler "Hatsan" udstyret med en lyddæmper (især i sniper-versioner). Derfor er det nødvendigt at overholde alle sikkerhedsregler, der er anført i manualen, ellers kan du tilfældigvis meget ubehagelige begivenheder i form af skade eller død. Husk, at luft riffel - det er også et våben, men ikke skydevåben, og kræver derfor ansvaret for sin ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.