FormationUngdomsuddannelse og skoler

Sport konkurrencer - vejen til en sund livsstil

Sportskonkurrencer er elsket af børn og voksne i aktivitet, spænding og mangfoldighed. Ingen underholdning så kan ikke energi og lette stemningen, ligesom sportsspil. I sådanne konkurrencer kan deltage både individuelt og hele familier og teams. Konkurrencedygtige ånd og følelse af fællesskab kan samle holdet komplet fremmede, så ofte bruges af arrangørerne af sportskonkurrencer, når du har brug for hurtigt mødte og blev venner mange børn eller voksne. Det er også tilrådeligt at bruge denne form for underholdning på ferie og blandt mangeårige medarbejdere, at gøre det muligt at se på hinanden i en usædvanlig situation, at åbne nye og interessante kvalitet kolleger.

Brugen af sportsudstyr gør det muligt at sprede konkurrencer og gøre dem mere spektakulær. Interessante konkurrencer for børn kan arrangeres, hvis du bruger bolden, keglespil, sjippetove, bøjler osv Sportsudstyr.

For eksempel kan en meget simpel konkurrence for de yngste deltagere, der er i stand til at overveje: børn er i en cirkel og kaste en bold til hinanden. Først kaste, siger han: "One." Den anden svarer: "To" - og så videre. Det efterlader den deltager, der ville kalde det forkerte nummer, derefter går på pension han, og spillet starter igen.

Du kan også skjule benene og give opgaven til at indsamle dem. En, der vil indsamle mest, og der er en vinder. Alles favorit "kartoffel" er stadig mere passende for voksne selskab, da det indebærer at beregne den kraft af virkningen.

Elementær catch-up kan være kompliceret, inviterer deltagerne til at fange en bortløben i rammen.

Hvis der pludselig ved hånden ikke var opgørelsen, så hold sportskonkurrencer kan bruge meget forskellige midler.

Udskiftning bolden tomme plastflasker, kan du lave en stafet, mens du holder flasken mellem knæene. Vind er det hold, hvor ingen af deltagerne ikke droppe flasken, mens den kører.

Ved hjælp af småsten, skaller eller kegler, kan du arrangere en stafet, som et resultat af, hvor hver medarbejder vil nødt til at sætte et billede eller ord.

Lette små kugler kan være fremstillet af sammenkrøllet papir eller avis, indpakning det med tape, og bruges til at målet.

Konkurrencer for børn på gaden, vil gøre det muligt at sætte pris på skønheden i naturen og nyde dens forskellige funktioner.

Interessante konkurrencer, som er i stand til at fange de lange børn kan blive dette: børnene betroet indsamle smuk buket til mor og levere det. Hvem vil gøre den største og smukkeste buket, han er vinderen.

Hoppe reb kan komplicere tyder hoppe på forskellige belægninger: sand, græs, vand og andre.

Anvendelse af en smuk kvist eller en blomst, kan du spille det traditionelle spil "Freeze-otomri".

De fleste simple stafetten kan udføres uden brug af stafetten, og en krans af blomster og urter, som deltagerne vil lægge på hinanden.

Sportskonkurrencer er i stand til væsentligt at diversificere fritid og at bringe den de elementer af både samarbejde og konkurrence. Derudover vil de bidrager til tilegnelsen af færdigheder i en sund livsstil blandt børn og voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.