FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hypertrofi af de menneskelige muskler: Årsager

Gennem hele sit liv, en person oplever en række fysiske aktiviteter. Det kan være både en professionel styrke øvelser, samt simpelthen relaterede belastninger, der opstår i forskellige situationer.

Når du udøve de muskler, der er involveret i processen, øge. Dette sker på grund af stigningen af fibrene, der udgør musklen. Muskel fiber kan være hele musklens længde, men kan være kortere. Muskel fiber består af et stort antal af kontraktile elementer - myofibriller. I hver celle er endnu mindre elementer - miofiamenty actin og myosin. Og på grund af disse elementer, og der er muskelsammentrækning.

Med regelmæssige vægtløftning muskel fibre øges, vil det være et hypertrofi af musklerne.

Muskelhypertrofi - forøgelse af muskelmasse på grund af "vækst" af muskelfibrene.

Oftest, muskel hypertrofi er til stede i atleter engageret i bodybuilding. Fordi denne sport er at forbedre hans krop med hjælp af magt belastninger, højt kalorieindhold kost og indtagelse af forskellige anabolske agenter. Resultatet er en udtalt muskel definition på kroppen, så er der den muskel hypertrofi.

De processer, der forekommer i musklerne under træning

Grundlaget for den menneskelige krop struktur af et protein er til stede i alle sine væv. Derfor ændringer muskelvæv afhænger af syntese og katabolisme af vævsprotein.

Ved konstant fysisk stress opstår i skeletmuskulatur hypertrofi. Når kroppen er under stress, er indholdet af kontraktile proteiner øges i den tilsvarende muskel. Men som forskning fundet under fysiske virkninger på kroppen proteinsyntese suspenderet og katabolisme aktiveres i de første minutter af helbredelsesprocessen. Således muskelhypertrofi skyldes aktivering af proteinsyntese, snarere end ved at reducere intensiteten af protein henfald på et konstant niveau, intensiteten af proteinsyntese.

Hypertrofi af skeletmuskulatur

Muskelvæv personen udfører motorik, og det danner skeletmuskulatur. Hovedopgaven, som udføres skeletmuskel - kontraktilitet forekommende grund af en ændring i muskel længde, når de udsættes for nerveimpulser. Ved hjælp af deres muskler, kan en person "flytte". Hver muskel udfører "egen" en bestemt handling, kan det kun arbejde i én bestemt retning under påvirkning af leddet. At tilvejebringe fælles bevægelse omkring sin akse involverede muskler par til stede på begge sider i forhold til leddet.

Muskelkraft bestemmer antallet og tykkelsen af de fibre, der er til stede i musklen. De udgør en anatomisk muskel diameter (tværsnitsareal af musklerne foretaget vinkelret på dens længde).

Der er også en indikator, såsom en fysiologisk diameter (tværsnit muskel, vinkelret på fibrene).

Værdien af diameteren af en fysiologisk virkning på muskelstyrke. Jo større diameteren af saltvand, jo mere kraft være kendetegnet ved en muskel.

Under fysisk anstrengelse øger diameteren af musklen, kaldes det den arbejdende muskel hypertrofi.

Arbejdende muskler hypertrofi er til stede, når der er en stigning i mængden af muskelfibre. Hvis en stærk fortykkelse af fiberen kan forekomme på flere nye spaltning med fælles senefibrene. Arbejde hypertrofi opstår hos raske mennesker med forbedret væv funktion eller organ mand. For eksempel, er dette den hypertrofi af skeletmuskulaturen muskel mand.

Årsager til muskel hypertrofi

Muskel hypertrofi, i de fleste tilfælde, forårsager regelmæssig motion. Men stigningen i muskelmasse og påvirker mængden af kalorier forbruges. Hvis kalorier er ikke nok til at opnå en stor mængde af muskler vil ikke fungere.

Ledsage opnåelsen af den ønskede muskel volumen, det vil sige, der er muskel hypertrofi, årsager, som er baseret på disse principper:

 1. Vi har brug for en konstant belastning på musklerne af enhver art, som volumen er forpligtet til at stige.
 2. Indlæsningstid vælges individuelt. Det er ikke nødvendigt at holde sig til standarderne. Behov, der skal behandles lige så meget som kroppen tillader det, men ikke til det punkt af udmattelse.
 3. Ikke forårsage nedbrydning af nervesystemet arbejdes koncentreret, roligt og rimelig.
 4. I de indledende faser af uddannelse kan forekomme smerter i muskler, men dette bør ikke være en undskyldning suspendere klasser.

Også skal der være en afvejet fuldfoder, drikke væsker at opretholde vandbalancen i kroppen.

Stigningen i tyggemusklerne

På grund af de "ekstra" bevægelser af kæben kan opstå hypertrofi tyggemuskler. Underkæben af mennesket presses mod toppen på bekostning af tyggemusklerne. De består af to dele og er placeret på begge sider af kæben. Muskel begynder ved den nedre kant af Kindbuen og slutter ved den ydre overflade af den nedre gren.

Hypertrofi tyggemuskler forårsager en forstyrrelse i den visuelle harmonisk kombination af øvre og nedre dele af ansigtet, forårsager også smerte i tyggemusklerne. En person bliver en "firkantet" eller udvides til bunden. Muskel hypertrofi opstår på grund af øget belastning på dem.

Hypertrofi tyggemuskler kan forårsage:

 • bruxism - slibning af tænder;
 • kontinuerligt komprimeret kæbe, indtil sletning tænder;
 • smerter i tyggemusklerne.

Korrektion af tyggemuskler

I hypertrofi af tyggemuskler i en person synes uforholdsmæssige ansigtstræk. Der kan også være til stede i konstant smerter i kæben området. For at rette op på denne ubalance, bør den person, se en specialist for medicinsk behandling. Til tog muskel hypertrofi, bør behandlingen påbegyndes til tiden.

I behandlingen af en kæbemuskel, tre - fire steder særlige administrerede lægemiddel, der afslapper muskler og forårsager muskel afslapning lokal. Efter et par dage effekten er synlig, som vil vare omkring seks måneder.

Hypertrofi af hjertemusklen

Der er tidspunkter, hvor der er en unormal udvidelse af hjertet, primært på grund af stigningen i tykkelsen af hjertemusklen - myokardiet.

Mere almindeligt hypertrofi af venstre hjerte, end en regel.

Hypertrofi af hjertet kan forekomme, når:

 • medfødte eller erhvervede hjertefejl;
 • hypertensiv sygdom;
 • intens motion;
 • metaboliske sygdomme, herunder fedme;
 • pludselig belastning når bliver stillesiddende.

Symptomer på hypertrofi af hjertemusklen

En svag hypertrofi i hjertemusklen giver ikke anledning til ændringer i sundhedstilstanden hos den person, og kan gå ubemærket hen. Jo mere den fase af sygdommen, mere tydeligt manifesteret symptomer på sygdommen. En af de bedste muligheder for at diagnosticere sygdommen - en hjerte-ultralyd.

Indikerer tilstedeværelsen af sygdommen er mulig ved tilstedeværelsen af symptomer:

 • svært at trække vejret, vejrtrækningsbesvær;
 • smerter i brystet;
 • træthed;
 • ustabil hjerterytme.

forøget tryk kan fremkalde ventrikelhypertrofi. Hjerte begynder at køre hurtigere, blodet ligger i hjertet, begynder at skubbe hårdere på væggen, og derved udvide og øge hjerte og reducere elasticiteten af væggene. Dette fører til en manglende evne af hjertet til at arbejde som sædvanligt.

Behandling af hjertehypertrofi

I den indledende fase af hjertehypertrofi modtagelig for lægemiddelbehandling. Diagnose udføres for at identificere de grunde, der provokerede udviklingen af hypertrofi, og begynder sin elimination. Hvis for eksempel, at sygdommen udviklet på grund af en stillesiddende livsstil og fedme, den person, der er udpeget af den lille øvelse og justeret sin kost. Produkterne er indført i overensstemmelse med principperne for en sund kost.

Hvis ventrikelhypertrofi er blevet så stor, udført kirurgi og hypertrofisk del fjernet.

amyotrofi

Hypertrofi og atrofi af muskler - er det modsatte af begrebet værdi. Hvis hypertrofi er en stigning i muskelmasse, den atrofi - dens fald. Fibrene, der udgør den muskel, der ikke modtager langsigtet belastning, udtynding, reduceret deres antal og i alvorlige tilfælde kan forsvinde helt.

Muskelatrofi kan forårsage forskellige negative processer i den menneskelige krop, som arvelig og erhvervet. Dette kan for eksempel være:

 • metabolisk sygdom;
 • konsekvens endokrine sygdomme;
 • komplikation af infektionssygdomme;
 • forgiftning;
 • enzymmangel;
 • langvarige postoperative hvile muskler.

Behandling af muskelsvind

Effektiviteten af behandlingen afhænger af den aktuelle fase af sygdommen. Hvis væsentlige ændringer i de muskler, til fuldt ud at gendanne dem mislykkes. Diagnosticeret årsag til atrofi af musklerne, og er tildelt den passende medicinsk behandling. Ud over medicinsk behandling, skal du sørge for at anbefale:

 • fysioterapi;
 • fysioterapi;
 • elektroterapi.

For at opretholde muskeltonus, udnævnt massage, som bør ske regelmæssigt.

Behandling tager sigte på at suspendere hærgen af muskel, fjernelse af symptomer og forbedring af metaboliske processer i kroppen.

Nødvendigvis tilstedeværelse af tilstrækkelig ernæring med essentielle vitaminer indeholder alle elementerne.

konklusion

Således kan vi konkludere, at for skeletmuskulatur hypertrofi, nødt til at gøre en betydelig fysisk anstrengelse. Hvis dette er gjort for at opnå en smuk krop med udtalt muskelmasse, er udførelse af regelmæssig styrketræning kræves fra den person. Imidlertid bør hans kost bygges på principperne om korrekt ernæring.

Det er dog sandsynligt, at modtage uønsket muskel hypertrofi, hvilket er en trussel mod menneskers sundhed, er hypertrofi af hjertemusklen og tyggemusklerne. I de fleste tilfælde forekomsten af disse sygdomme og lidelser associeret med lidelser i det menneskelige legeme. Derfor kræver rettidig diagnose og kontrol over deres sundhed for at forhindre fremkomsten og udviklingen af sygdommen.

En sund livsstil og ordentlig ernæring kan hjælpe en person til at forblive i god form og undgå mulige helbredsproblemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.