FormationUngdomsuddannelse og skoler

Analyse episode duel Lenski og Onegin: hvilken værdi den har i romanen?

I den hidtil ukendte A. S. Pushkina s "Eugene Onegin" en af de sørgeligste scener er en duel mellem Lensky og Onegin. Men hvorfor forfatteren har besluttet at bringe dem til en duel? Hvad motiverede unge mennesker? Var det muligt at undgå denne situation? Nedenfor er en analyse af episoden duel Lenski og Onegin præsenteres.

resumé

Inden jeg går til en diskussion af, komponere scenen analyseplan duel mellem Onegin og Lensky. Det er nødvendigt at gennemgå den scene var konsekvent, og læseren er i stand til at forstå, hvad der blev introduceret i episoden af romanen.

  1. Årsager.
  2. Kort beskrivelse.
  3. Kunne være en anden exodus?
  4. Resultatet af duellen.

Årsagerne til kampen

Hvorfor har Lenski kaldte sin ven til en duel? Læsere vil huske, at Vladimir var en mand af blid, romantisk lager, i modsætning til Eugene - træt af verden, altid keder sig, kynisk mand. Årsagen er banalt duel - jalousi. Men hvem og hvorfor jaloux?

Lena bragte en fødselsdagsfest Onegin Tatyana Larina. Hvis Vladimir var deres interesse (det tegnede sig for gommens søster fødselsdag pige, Olga), Eugene savnet. Hertil kommer en anden konto forelsket i ham Tatiana. Alt dette medfører en stimulering af den unge mand, og grunden til hans dårlige humør, han valgte Lena.

Onegin beslutter sig for at tage hævn for en anden forkælet aften og begynder at lede efter sin brud. Olga var en flyvsk pige, så glad for at prininyala frieri Eugene. Lena forstod ikke, hvad der foregik, og besluttede at sætte en stopper for dette, opfordrer hende til at danse. Men Olga ignorerede hans invitation og fortsætter med at valse med Onegin. Ydmyget Lensky tager en ferie og er den eneste ven til en duel.

KORT BESKRIVELSE duel mellem Onyegin og Lena

Eugene får opkaldet via Zaretsky, en ven Lensky. Onegin indser, at han var forkert, at sådan noget vrøvl er ikke værd, fordi det skyde bedre venner. Han angrer og erkender, at der kunne have været undgået mødet, men stolt, behøver unge ikke opgive den skæbnesvangre møde ...

Ved analyse episoden duel Lenski og Onegin skal bemærkes Eugene forsøger at provokere afvisning af Vladimir duel: han kommer for sent til en time, udpege en tjener hans anden. Men Lena foretrækker ikke at lægge mærke til det, og venter på en anden.

Zaretsky tæller sætter antallet af trin, de unge er klar til at skyde. Mens De tager sigte Lensky, Onegin skyder først. Vladimir døde øjeblikkeligt, Eugene, chokeret over denne, forlader. Zaretsky, idet kroppen af Lena, der sendes til Larin.

Det kunne være et andet udfald af kampen?

Analyse episoden duel Lenski og Onegin, skal det bemærkes, at den rolle i denne historie Zaretsky. Hvis du omhyggeligt læse romanen, kan du finde linjer, der antyder, at han bøjede sig for Lensky, Onegin at forårsage brand.

Det er også i stand til at forhindre Zaretsky var en duel. Efter Eugene indså sin skyld og ikke længere ønskede at deltage i denne farce. Og for det andet Levine havde om reglerne for at forsøge at forlige rivaler, men dette blev ikke gjort. Zaretsky kunne annullere duel simpelthen fordi Onegin sent for hende, og hans anden var en tjener, selvom reglerne i duel s sekunder kun kunne være af samme sociale status mennesker. Zaretsky var den eneste leder af duellen, men han gjorde intet for at forhindre den fatale duel.

Resultatet af duel

Hvad skete der med Onegin efter duel? Intet, han netop forladt landsbyen. På det tidspunkt var duellere forbudt, så det er indlysende, at dødsårsagen af Lensky politiet præsenterede helt anderledes. Vladimir Lensky blev rejst en simpel monument, hans forlovede Olga snart glemte om ham og giftede en anden mand.

Som det er beskrevet hovedpersonen i denne scene

Når eleverne skrive et essay om analyse af episoden den duel mellem Onegin og Lensky, så være meget opmærksom på hvilken side er afsløret Eugene. Det ser ud til, at det ikke afhænger af de synspunkter i samfundet, og træt af den kreds af aristokrater, med hvem svir og gøre lystig. Men hvis han ikke giver op på grund af en duel, der rent faktisk er bange for, hvad han vil sige om samfundet? Pludselig ville han blive betragtet som en kujon, ude af stand til at forsvare sin ære?

Analyse duel episode Lensky og Onegin er før læserens øjne en lidt anden måde: Eugene - svag vilje mand, der er styret ikke ved deres egne domme og udtalelser i verden. Af hensyn til hans egoisme, besluttede han at tage hævn over Vladimir, ikke tænker, at såre hans følelser. Ja, han prøvede at undgå kampen, men stadig ingen undskyldning og ikke forklare til andre.

Ved afslutningen af analysen af episoden duel Lenski og Onegin skal skrive om, hvad der er vigtigt for romanen scene. Det var i dette spil, og afslørede den sande karakter af Eugene. Her manifesteret hans åndelige svaghed, den dobbelthed af naturen. Zaretsky kan sammenlignes med den sekulære samfund, der er så bange for fordømmelse helt.

Lensky død siger, at folk er fine mentale organisation kan ikke overleve i et falsk sekulært samfund. De er for høje, følsom og oprigtig. Det skal bemærkes, at Eugene Onegin - en kollektiv karakter, der indarbejder typiske træk ved et verdsligt samfund.

Men som læseren kender, har forfatteren ikke spare Onegin, og i litteraturen det betragtes som en helt med en kynisk afstumpede hjerte. Han afviste kærlighed Tatyana, dræbte en anden, ved menneskelige sanser spillet. Og når angrede og indså, at han havde gjort forkert, var det for sent. Onegin fandt ikke sin lykke, hans skæbne - ensomhed blandt mennesker, der ikke er interesseret i det ...

Det var en kort analyse af episoden den duel mellem Onegin og Lensky, der afslører essensen af scenen i produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.