Kunst og underholdningMusik

Saratov Philharmonic: en Philharmonic repertoire, kunstnere, kunstnerisk leder

Saratov Regional Philharmonic Schnittke rangerer blandt de førende koncert organisationer i vores land. Der er en bred vifte af aktiviteter for børn og voksne, og også fungerer som et studie for unge kunstnere.

Om Philharmonic

Saratov Regional Philharmonic Society blev åbnet i 1937. I 1946 blev symfoniorkestret bygger på sin base, som er berømt over hele landet og blev kendt selv i Europa. Den kollektive gentagne gange blev prisen-vinder og vinder af diverse festivaler og konkurrencer i all-union, nationalt og internationalt plan.

Brass Band "Volga-Band" blev grundlagt i 1991. I 2005 blev han anerkendt som den bedste festival i Korfu.

I dag, otte professionelle hold arbejder på Philharmonic, der arbejder på det højeste niveau og i forskellige retninger. Alle af dem har været prisvindere i konkurrencer end bekræfte deres færdigheder.

Philharmonic ikke kun holder koncerter med deltagelse af deres kunstnere, men ofte tager på sin scene gæstekunstnere, blandt dem berømtheder. Derudover er der konkurrencer og gennemført en række store projekter. Nogle af de mest berømte - det er festivaler opkaldt Neuhaus og "Tribute Knushevitsky". Philharmonic er også organiseret og deltaget i en lang række kulturelle arrangementer, herunder i stor målestok. Blandt dem: "Bravissimo", "I ensemblet med kroppen," "Beau Monde", "Hjemme IY Panitskogo".

I 2012 fejrede Philharmonic sit jubilæum (75 år). Hvert team arbejder her til ære for denne begivenhed præsenterede deres eget program. Kulminerede i en fest i Moskva. Saratov Symfoniorkester gav en koncert i hovedstaden i hallen opkaldt efter Petra Ilicha Chaykovskogo.

Navnet på den store komponist Alfred Schnittke Saratov Philharmonic bærer 2001.

Kunstnere

Saratov Philharmonic samledes på scenen af sine faglige og talentfulde hold, samt solister og højttalere.

Kunstnere: Olga Alakina, Vyacheslav Bondarenko, Sergey Kochetov, Elena Ponomareva, Tatiana Talalaeva Paul Mangarasyan.

Grupper: "Balagan" (ensemble, der udfører folkemusik), "Trio Sonata" (ensemble udfører gamle musik), "Mango-Express" (pop-jazz ensemble), et symfoniorkester, "Dukker Papa Carlo" (teater) "Volga-band" (brass band), og andre.

Koncerter

Plakat af Saratov Philharmonic fra juni til december 2016 giver publikum til at gå til følgende program:

  • "I parken Cair."
  • "Det er tid, er det tid til at glæde sig."
  • På 75-årsdagen for Gennady Kuzmin.
  • Orchestra Concert "Volga-Band".
  • "Jazz aftener" Med Kramer.
  • "For dem, der er over ...".
  • Musical-litterære sammensætning af fortællingen Leonid Filatov "Om Fedot-Archer" med skuespilleren Daniel Spivakovsky.
  • Koncert for børn "Fra verden af Notke".
  • "Star Called Sun".

Det er ikke alle, der kan tilbyde seerne Philharmonic.

studie Børn

Saratov Philharmonic tilbyder drenge og piger til at blive virkelige kunstnere. For dem, den beskæftiger pop studio "Orange". Det åbnede i 2004. Her unge kunstnere lære at synge og danse, spille musikalske forestillinger. Forestillinger beregnes som on-børn publikum og deres mødre, fædre og bedsteforældre. Koncerter med "Orange" af interesse for alle. De fyre, der arbejdede i studiet, deltage regelmæssigt i forskellige festivaler af børns kreativitet. I 2007 2012, 2013 unge skuespillere blev vindere i en konkurrence afholdt i Yaroslavl, Veliky Ustyug og St. Petersborg ( "Musical forår - børn", "barn Festival" og "Winters Tale").

Lærere række studio "Orange": Ekaterina Barilko Angela Savin, Tatiana Yurasova.

kunstnerisk leder

Saratov Philharmonic fra 2014 levede under ledelse af Emmanuel Leduc bar. Denne talentfulde dirigent blev født i 1971 i Frankrig. Han studerede i de tre konservatorier. Emmanuel begyndte at studere i byen Lyon (Frankrig), fortsatte i Geneve (Schweiz), konkluderede i St. Petersborg. Træning fandt sted i Amsterdam og på Helsinki Sibelius Akademiet.

Emmanuel begyndte sin karriere i Kaliningrad Philharmonic, hvor tre år var leder af kammerorkester. I 2001 blev maestro tildelt en pris fra den franske sammenslutning designet til at fremme kulturelle forbindelser. I 2007 E. Leduc bar debuterede i Rio de Janeiro og i USA. I 2014 blev han maestro og chefdirigent og kunstnerisk leder af Saratov Philharmonic Schnittke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.