Intellektuelle udviklingReligion

Hvorfor kan en månedlig gå i kirke? Mulige årsager er ikke overbevisende!

Spørgsmålet "Hvorfor kan en månedlig gå i kirke?" kontroversiel og tvetydig. I den ortodokse kirke, i modsætning til den katolske kirke, er det stadig ingen logisk svar. Teologer kan ikke komme til enighed som muligt, og ikke forsøge at gøre det. Her for eksempel, katolikker har længe punkteret alle "i": efter deres mening, ingen kritiske dage kan ikke blive forbudt for en kvinde at besøge templet, når det bliver nødvendigt. Men i vores tilfælde, vil dette emne længe forblive kontroversiel.

Hvorfor kan en månedlig gå i kirke i Rusland? På den ene side, årsagen er klar nok, men på den anden - er ikke overbevisende, fordi det forårsager flere spørgsmål end svar. Pointen her er ikke i nogen må kvinder besøger kirker og templer. Alt er meget lettere end du tror! Temple - dette er ikke det sted, hvor blod udgydes. Det er svært at forklare, men vi vil forsøge. Faktum er, i kirken begået en ublodig offer, fordi Kristi blod i templet symboliserer rødvin. Dette er ikke nogen tilfældighed. Kirken accepterer ikke inden for dets mure ægte humant blod, fordi det tilsmudser hellighed skur her! I dette tilfælde er faderen tvunget til at indvie en ny kirke.

Det ser ud til, at forklaringen Hvorfor kan en månedlig går i kirke, lyder fornuftigt, fordi vi alle ved, at mennesket, skæres i templet i nogle emne, skal forlade ham og stoppe blødningen ud. Men denne forklaring kan ikke være overbevisende. Tænk for dig selv, familie og fødslen af et barn - er en naturlig proces, at Kirken ikke kun er vedtaget, men også velsignet. Derfor er den naturlige udrensning af den kvindelige krop, som opstår på månedsbasis, er ikke vederstyggeligt i Guds øjne!

Så det er stadig muligt eller ej?

Kære læsere! For mig var det en stor opdagelse for at finde ud af årsagen til, at i dag kan du besøge templer i de kritiske dage! Folk, der siger dette, peger direkte til Miracle tamponer og puder til at forhindre den direkte strømmen af blod udledning. Fra denne de konstaterer, at der ikke er nogen forhindringer i at besøge templer sådanne kvinder.

Den selvsamme kirke ortodokse denne situation ikke kommentere. Jeg lyttede til denne udtalelse kun på grund af stridigheder om templet under lyset af påsken. Efter ferien, som de siger, ikke vælger, og om natten den påske, mange ortodokse kvinder er villige til at komme i templet for at tilbede. Hvad hvis de har kritiske dage? Nå, er det nu beordret vejen til kirken? Dette er forkert! Her kommer til hjælp af feminine hygiejneprodukter. Jeg tror, at alle her er ganske logisk. Anyway, uanset hvor der findes mange versioner, hvorfor kan en månedlig gå i kirke, eller tværtimod, hvorfor du kan, alt du behøver at respektere dem. Og sikker kan vi sige, at kvinder får lov til at træde ind i templet, når de ønsker det skal være. Bortset fra, at under menstruation skulle være sikre tamponer eller bind!

Generelt i traditionen fra slaviske ortodoksi indeholder en masse af disse tvister og øjeblikke. Jeg har lyst til at sige: "Sami opfundet - og tortur" Hvis du stadig kan selv ikke afgøre spørgsmålet om deltagelse i livet i kirken under menstruation, så rådføre sig med præsten. Jeg tror Kirkefædrene vil være i stand til at hjælpe dig. De vigtigste ting - ikke tøve, fordi der ikke er noget at skamme sig over.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.