TravelingRetninger

Petrovskaya Kosa: klubber, sejlklub, restauranter

Sommer, sol, strand - hvad kunne være mere vidunderligt end i løbet af ferien? Hvis du vil på en tur eller en traditionel ferie, hver person ønsker at opleve nye følelser, slappe af og have det sjovt fra hjertet. Det anbefales på forhånd, så at sige, at teste farvande, der er at få så mange oplysninger som muligt om det sted, hvor du faktisk skal hen. En af de fantastiske hjørner, hvor du kan slappe vidunderligt med både familie og venner, anses det for Petrovskaya Kosa. Det ligger i St. Petersborg (Rusland) og er meget populær med lokalbefolkningen og besøgende.

Terrænet på kortet

Spit ligger i Petrograd-distriktet. Det kører fra den centrale plads til sejlklub. Nogen tid Petrovskaya Spit blev medtaget i prospektet, der passerer i nærheden. Siden 1940, af ukendte årsager, blev hun bortvist derfra. Rejser til byen er ofte forbundet med steder, der er tæt på ham. For eksempel, mange har hørt om Nobel charmerende hus, Western (gæst) havn, St. Petersborg sejlsport samfund. Hertil kommer, i nærheden af Spit det er skibsbygning selskab "Almaz", og værftet NP "Projekt" Standart".

Natklubber

Ganske ofte, turister og lokale besøger klubberne. Petrovskaya Kosa - det perfekte sted for underholdende. Blandt de mest populære natklubber fremstå klart "Riviera" og SYDNEY Beach Club. Også ønsker at blive underholdt kan interessere klubber "luft", "Sauvage" og "Arctic".

SYDNEY Beach Club betragtes som en af de bedste og mest populære. Det ligger på stranden og opererer primært i sommeren. Den unikke restaurant tilbyder sine besøgende til at nyde den fremragende lyd og lys udstyr, smage de bedste retter fra kokken i restauranten og føle bølge af energi og glæden af partiet udendørs. Og selvom ved første øjekast er det en almindelig telt, men det er så godt rustet, der kan konkurrere med de bedste institutioner i byen. Du kan også besøge andre klubber. Petrovskaya Kosa tilbyder et indblik i den lige så populære "Côte d'Azur", som er placeret på det område af den centrale Yacht institutioner. Det fungerer også om sommeren og meget er ved at ændre på fredage og lørdage. "Cote d'Azur" vil tillade gæster at slappe af og have det sjovt, så kun positive følelser.

"Playground" projekt

Petrovskaya Spit - et magisk sted, der konstant bliver gendannet og forbedret. For eksempel, for ganske nylig det besluttet at bygge et grønt område, er baseret på et eksempel på den "nye Grønland". Den er primært beregnet til at engagere sig i udendørs sportsgrene. Desuden vil platformen (Petrovskaya Kosa) være til rådighed for ferie med familie og venner: du kan solbade på liggestolene, spille minigolf, se på natten film screening og, selvfølgelig, for at besøge partiet. Det er vigtigste funktion er et fantastisk sted.

Arrangørerne hævder, at gæsterne også kan spille basketball, bordtennis, deltage yoga klasser og slappe af i hængekøjer. Projektet "Playground" (Petrovskaya Kosa) blev lanceret i juni og vil køre hele sommeren. På sit område blev bygget scene, som giver dig mulighed for at nyde den nat filmvisninger og en koncert, og publikum, ved den måde, vil være i stand til at se begivenheden fra komfort af senge med bløde puder. Beboere kunne lide den vidunderlige projekt, så planlægger at komme tilbage til det hver sommer.

Restauranter Petrovskaya Spit

Og, selvfølgelig, for ikke at nævne de smarte restauranter, som er placeret i Petrovskaya Spit området. Blandt dem de mest populære er "Sail", og mere. Også, kan turister besøger institutionen "Rynda", "Yalta" og BeOpen! Bar.

restaurant "Sail" er specielt fremtrædende. Det ligger næsten i centrum af St. Petersborg og på samme tid - på det område af den sejlklub. Gæster institutioner vil være i stand til at nyde de fantastiske solnedgange, lyden af surf og måger, og nyd snehvide lystbåde og livlige promenade. De glasvægge i restauranten giver dig mulighed for at blive informeret om begivenheder udenfor og nyde fortryllende, uforglemmelig atmosfære. Besøgende kan bestille en blanding af italiensk, europæisk, russisk og japansk køkken. Tre dage om ugen i restauranten er professionelle backing vokalister og DJs. Nogle gange kan du komme på opførelser af populære stjerner.

Mere restaurant giver gæsterne mulighed for at nyde fisk og skaldyr, de bedste vine i Middelhavet og nyde den spektakulære natur. Chef institution tilbyder en smag retter af muslinger, blæksprutter, østers og rejer. Derudover kan den besøgende ordre fisk, dampet, grillet eller krydderurter.

Og endelig skal du sørge for at besøge BeOpen! Bar. Komfortabel terrasse er indrettet således, at du kan nyde en stille Neva. Institutionen har fokus på europæiske retter og tilbyder en smag af de største cocktail i byen - polutoralitrovye "Mojito". Således Petrovskaya Kosa, som fodrer nogen gourmetrestauranter, er et centrum for underholdning og sjov.

Andre attraktioner på Petrovskaya Spit

Petrovskaya Kosa kendt af mange på grund af det enorme antal af sejlklubber. Det er et sted rig af positiv energi og adrenalin. Det er meget let at finde et spil til hans smag. Næsten alle steder er udendørs, hvilket yderligere lokker besøgende. For eksempel ved Petrovskaya Kosa, 9, er den vidunderlige floden Yacht Club, som kan besøge nogen. Piers designet af mere end 350 skibe og en flåde på mere end hundrede sejlbåde.

Fordele ved den centrale Yacht Club

I det populære Yacht Club placeret: fortøjninger, bedding, kraner, workshops, parkering, brusere, cafeer, restauranter, helikopterlandingsplads, varme og kolde beddinger (beregnet til opbevaring af lystbåde), klasseværelser, et konferencerum, butikker, servicevirksomheder , områder til fester, fester og udstillinger. Dette er den bedste Petersborg Yacht Club (Petrovskaya Kosa), som organiserer events, festivaler, koncerter. På nuværende tidspunkt er det tager 12 hektar jord.

Club parter på spid

Petrovskaya spytte ret almindelig form for underholdning er clubbing. Vidunderligt sted i fri luft kan besøges i en given måned i sommersæsonen. Et udvalg af restauranter, klubber, legepladser tilbyder at arrangere en støjende og festlig fest. Således institutionen "Sommer" byder på levende musik, performance DJs og se på de piger danse Go-Go. Desuden er mange skoler udstyret med et dansegulv, organisere udstillinger og give besøgende mulighed for at synge karaoke eller læse interessante magasiner.

muligheden for besøgende

I mange restauranter, er gæster har ret til at deltage i te-ceremonier, tjener på grillen eller grill, tage en tur på molen og nyder den storslåede natur og benytte sig af en engelsk-talende personale. Hver institution forsøger at skabe de bedste betingelser for privatkunder - lokale og besøger. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille originale kage, vandpibe og prøv uforglemmelige desserter. Men det vigtigste - det er at nyde de smukke landskaber og miljøhistorie, at trække vejret en fuld bryst af frisk luft og nyde solnedgangen spejler sig i vandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.