TravelingRetninger

Seværdigheder i Moskva til børn. Hvor skal vi hen med børn i Moskva?

Når du planlægger at tilbringe skoleferierne i hovedstaden i Rusland, for at gøre sightseeing og underholdning bør være, først og fremmest, at der tages hensyn til interesserne hos børn, og derefter vælge den ønskede sted for voksne.

Fritid i Moskva med børn kan gøres på forskellige måder. For at tilegne sig ny viden er at gå på en sightseeingtur, et museum, en udstilling. Fans af udendørs aktiviteter er bedst at bruge tid på forlystelser, skøjtebaner, rolledromah. Du kan arrangere ture gennem byens gader, parker og haver. Nogle ressourcestærke forældre er i stand til at arrangere underholdning for deres børn, selv fra en tur til byen med sporvogn eller metro.

Begynde at forberede turen skal være på forhånd. Alle seværdigheder i Moskva for barnet skal ske på en liste til behandling i de medlemmer af familien. Valg af mest interessante, bør indsamle oplysninger om dem.

Hvor historien om barnet i Moskva?

Efter familien bestemmes med udvælgelsen af programmet, er det vigtigt at gøre den rigtige rute. Hvis du rejser gennem byen, der skal gøres ved hjælp af offentlig transport, er det nødvendigt at indsamle så mange oplysninger om, hvor meget tid din rejse kan tage på, hvad stationer skal gå, hvilken vej at gå. At vide hvilken vej du skal flytte, vil rejsende spare dig selv fra forvirring, unødvendig bevægelse og tab af kostbar tid.

For sovekabine kræver særlig uddannelse. I en fremmed by let kan forveksles, og søger efter den rigtige rotation til at køre ekstra kilometer. er nødvendig for at rute Først stien ved hjælp af internettet kortet, så synkronisere den med vejen atlas over Moskva veje. God hjælper på vejen kan være en kvalitet elektronisk navigator.

Hvis familien antager bor i byen i flere dage, er den første dag bedre brugt på seværdighederne i Moskva for barnet, og senere på programmet for voksne.

Besøge museer, udstillinger, kunstudstillinger, bør du helt sikkert drage fordel af de tjenester for information. En erfaren guide vil hjælpe til at gøre et besøg kulturhus på en systematisk og mere meningsfuld. Fodring fascinerende oplysninger om, hvad de så, guiden er i stand til at åbne for den nye baby og den vidunderlige verden af udstillingerne. Og så seværdighederne i Moskva for barnet vil være en mindeværdig begivenhed.

De, der ikke kan lide gruppebesøg, kan du bruge den bekvemme tjeneste kaldet audioguide. Besøgende får midlertidig brug cd-afspiller, som rejser gennem alene museet. Lyd vejledning via hovedtelefoner interessante taler om de omkringliggende objekter og guider bevægelsen tripper i den rigtige retning. Desværre er svaret på dine spørgsmål ude af stand til en sådan vejledning.

Varigheden af et museum tur tager normalt ikke mere end halvanden time, og dækker ikke hele samlingen af udstillingsgenstande. Hvis tiden tillader det, kan du være interessant at tilbringe en hel dag. Skal læse de historiske oplysninger, se dokumentarfilm.

For at finde den mest succesfulde rute spændende rejse, er du inviteret til at gennemgå listen, som præsenterer de vigtigste seværdigheder i Moskva for barnet og andre familiemedlemmer.

Kreml

Have ankom i den russiske hovedstad for første gang, skal du sørge for at vise børnene den Kreml og Den Røde Plads. Disse to objekter, som er historiske og kulturelle symboler i Rusland, er kendt over hele verden. Her er de mest berømte seværdigheder i Moskva for børn og deres forældre. Kreml i dag - en af verdens største museer. Dens område er opholdssted for den russiske præsident, så stedet bør defineres som det politiske centrum i landet.

Walking gennem Røde Plads, kan du se St. Vasiliya Blazhennogo, Lenins Mausoleum. Placeret på det område af Kreml Assumption, Ærkeenglen og Bebudelses katedraler, Palace of facetter. Sightseeing monumenter kan kombineres med ture i Domkirkepladsen og Alexanderhaven.

Zoologisk Museum. Lomonosov

Du kan gå med barnet i Moskva Museum of Zoology, selvfølgelig, hvis han er interesseret i dyreliv. Zoologisk Museum fascinerer og lækkerier unikke udstillinger, der afsættes til beboerne i havet og havets dyb.

Imponerende, storslåede samlinger af insekter, krybdyr og sjældne fugle. Udover spændende udflugter kan også se interessante undervisningsfilm om dyr.

is Museum

Set eksponering isskulpturer er sikker på at imponere ikke kun børn, men også voksne. Usædvanlige krystal labyrint fyldt med masser af transparente skulpturer af eventyrlige figurer og tegneseriefigurer. Belysning af farvet lys ganger effekten af, hvad han så.

Omkring museet er en smuk park, hvor du kan gå, foder protein og besøge en is cafe. Den singularitet af dette sted er, at samtlige fødevarer her serveres i en is skål. Til afslapning kan du sidde på en bænk og bare se på den lokale natur.

Space Museum på ENEA

Usædvanlige museum, der ligger i en af de store haller, fortæller historien om en mystisk og mystiske verden af kosmos. Her kan du se de modeller af raketter og satellitter.

Lokke yngre gæster historien om vejledning om de modige vovser Belka og Strelka, flyvningen af den første mand i rummet. Hans øjne ser børn rumdragt og vil være i stand til at lære hvad de skal spise i vægtløshed astronauter.

sommerfugl hus

I en anden pavillon VDNH hyggelige hus ligger, landsby overraskende i sin skønhed kreationer. Fantastiske besøgende ved det faktum, at mange sommerfugle flyver rundt helt frit i det store rum beplantet med en bred vifte af tropiske planter.

Under opholdet i pavillonen uundgåeligt er der en følelse af at bo i en rigtig regnskov. Dette opnås ved en vis fugtighed, optimal temperatur og myriader eksotiske insekter swirl omkring.

zoo

Besøger Moskva Zoo vil være en reel behandling for hele familien. Det er den ældste dyrepark i Rusland. På det store område er det en reel dyrenes verden, der består af otte tusinde elever. Alle af dem er uendeligt klar til at overraske og glæde besøgende.

På visse tidspunkter af gæsterne får lov til at deltage i fodring af dyr, der ikke kan undgå at behage de yngste besøgende. For elskere af marine dyr i delfinarium, som ligger på det område af den zoologiske afholdes jævnligt forestillinger. Vand tricks og pirouetter smukke delfiner altid forårsaget publikum briste af følelser og en storm af begejstring.

planetarium

Planetarium - det er den bedste gave, der kan gøre Moskva for børn, hvor du kan gå med deres forældre og venner. På dette tidspunkt, kan du se virkelige mirakler. Big Star Hall tilbyder de besøgende en demonstration af stjernerne på en kæmpe skærm. Rummet, kaldet Park himlen indsamlet alle mulige tid meter. Her kan du se en række af sol ure og kalendere. Lunarium forårsage de største følelser af børn, fordi det er tilladt at røre de udstillede genstande er hænder til at prøve på billedet af en astronaut. Museet for Urania er en masse forskellige instrumenter: glober, teleskoper, projektorer.

Filmen studio "Soyuzmultfilm"

Selvfølgelig vil et besøg i Moskva ikke være komplet, hvis børnene ikke viser den berømte fabrik af animerede film.

Turen vil gøre dig bekendt med de mest berømte børnenes tegn - Crocodile Gena Cheburashka og hans ven. Her fortæller de og vise dig, hvordan du tegne tegneseriefigurer, lave dukker og kulisser. Yngre gæster vil blive tilbudt at deltage i en master class på animation.

Hver deltager under vejledning af en professionel animator kan selvstændigt skildre helten i hans fremtidige tegnefilm. Ved afslutningen af programmet vil vise gæsterne de mest berømte tegnefilm.

konklusion

Nu hvor du ved, hvad er de attraktioner i Moskva for børn, fotos , som du kan se i vores artikel. Som du har set, russiske hovedstad tilbyder en bred vifte af stor underholdning for børn. Voksne bare nødt til at vælge den mest hensigtsmæssige til at arrangere deres børn en rigtig ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.