TravelingRetninger

Malaysia strandferie: bedste beliggenhed, beskrivelse, strande og anmeldelser

I vådt og sjappet eller koldt og snevejr er så rart at være på en sandstrand under den varme solen. Mange af vores landsmænd i mange år foretrækker at gå i vinteren i varmere klimaer, for eksempel i Malaysia. Uerfarne turister interesseret i hvor i Malaysia strandferie ikke vil skuffe i en sæson? På dette spørgsmål forsøger vi at besvare i denne artikel.

Hvorfor vælge Malaysia?

Strandene i denne solrige land garanterer enhed med fantastisk natur, en ferie væk fra støj og travlhed i store byer. En sådan rejse, især om vinteren, ikke forlader nogen ligegyldig. Her vil du være omgivet af eksotiske planter, smukke landskaber, krystalklart turkisblåt hav.

Mange tror, at en strand ferie i Malaysia (anmeldelser bekræfte dette) - et sandt paradis. Komfortable hoteller og tropisk jungle i harmoni og danner et storslået kompleks for rekreation i sommer og vinter.

feriesteder Malaysia

Denne fjernt land tiltrækker rejsende med sin usædvanlige natur, godt vejr, som altid er egnet til en badeferie.

Især populær blandt turister malaysiske ø. Badeferie på Penang og Langkawi beundre ekstremt smukke og velholdte strande, storslået natur og verdensklasse hoteller. Her er der altid et roligt hjørne for dem, der ønsker at være alene, til at slappe af fra stress og jag. Mange turister egnet milde klima, som er berømt for Malaysia. Badeferie med børn er det specielt godt i vintermånederne, hvor luften opvarmes mere end 32 grader, og frisk vind fra havet giver ikke lider den uudholdelige varme.

På øerne Malaysias mange koralrev, er hjemsted for sjældne fisk og skaldyr. Det er derfor, her ønsker at tilbringe tid elskere af dykning.

Vidunderlige strande dækket med hvid, sort eller gul sand, med eksotiske træer og små bugter - en slags symbol på landet, dets visitkort.

Denne palme paradis i dag bygget luksushoteller med swimming pools, der er fyldt med havvand. Det er ikke underligt, at i dag, for mange rejsende foretrukne ferie Steder blev Malaysia. Sol og strand, til rådighed i en sæson, dreje landet i en global værdi udvej. Især populære og besøgte aktivt strande såsom:

  • "Salang" (Tioman Island).
  • "Teluk-Nepah" og "Pasir Bogak" (Pangkor Island).

På disse strande du kan ikke kun slappe af på det fine sand under den varme sol (eller i skyggen af palmetræer), men også for at nyde windsurfing, dykning, snorkling (snorkling, maske og finner under vandet) eller traditionelt fiskeri.

En række store og små øer berømt for Malaysia. Sol og strand, i henhold til erfarne vandrere, den bedste på Langkawi ø i skærgården, der bærer det samme navn. Sæson varer hele året, kun under "røde tidevand", og ikke værd at storme svømme i nærheden af øen Borneo.

Malaysia i december

Vinter - det bedste tidspunkt at gå til en fabelagtig varm Malaysia. Munter og altid venlige malaysiere, frodige grønne eksotiske planter, fantastiske strande og majestætiske bjerge straks sprede dine efterår-vintertræthed vil gøre ferien unik og uforglemmelig.

Strand ferie i Malaysia i december, som faktisk i enhver anden vinter måneder - et almindeligt fænomen. Efter alt, på dette tidspunkt er det solrigt og meget varmt (nogen endda synes det er varmt). Den gennemsnitlige temperatur når 30 grader.

I december 2015 Malaysia luft blev opvarmet til +32 grader. Den mest "koldt" vand var i regionen Borneo (29 grader).

I december, en masse underholdning byder Malaysia. Sol og strand - er ikke kun forretning. Hvis du kan lide at udforske den store by og hovedstad i staterne, hovedstaden i Malaysia (Kuala Lumpur) helt sikkert interessere dig. Det er en ganske stor moderne by. Ved første øjekast, det påvirker den overflod af grønne områder, som er vidunderligt kombineret med seværdighederne i hovedstaden, og mange af dem er unikke. Af den måde, i hovedstaden er det muligt og badeferie, men vi vil diskutere dette senere.

Og elskere af ro tidsfordriv væk fra civilisationen anbefaler vi at gå til de malaysiske øer - Langkawi, Tioman, Penang, Redang.

Selvfølgelig er det russerne ferie i december altid forbundet med fejringen af det nye år, købe gaver til deres kære. Store indkøbscentre er placeret i Kuala Lumpur. Det skal bemærkes, at for nylig hovedstaden i det land blandt de ti bedste byer i verden for shopping.

Malaysia: badeferie i Kuala Lumpur

Unge og moderne by - hovedstaden Kuala Lumpur - tilbyder rejsende at stifte bekendtskab med mange attraktioner, og efter turen til at slappe af på en af de strande i nærheden.

Den nærmeste til byen, og derfor den mest besøgte af dem - "Port Dickson". Det ligger 30 km fra hovedstaden. Stranden er veludstyret: Der er alt hvad du behøver for at slappe af - stole, paraplyer, er der mulighed for at leje udstyr til vandsport.

Hvis turister er villige til at bruge på vejen til kysten omkring en time, kan de gå til øen Pankgor, som ligger nord for Kuala Lumpur. Her er det en af de bedste strande i landet.

Fra hovedstaden er ganske simpelt at komme til Langkawi og Tioman. Dette er et meget smukt sted, så de fleste borgere foretrækker at hvile her.

På øen Langkawi vil have reelle sjove snorklere. De har en unik mulighed for at udforske den undersøiske skønhed Andamanhavet. En Tioman Island har længe været anerkendt som en af de smukkeste i verden. På dette lille stykke jord, kan du vandre gennem junglen. Beach ferie her vil appellere til elskere af fred og ro.

Malaysia i januar

Strand ferie i Malaysia i januar, har sine egne karakteristika. Der er stadig ganske behagelig lufttemperatur (28 ... 33 ° C). Men der er én ulempe - meget høj luftfugtighed.

Anmeldelser om resten i januar - det er entusiastisk beskrivelse af den farverige hovedstad sit ekstraordinære dekoration. Faktisk, i midten af vinteren malaysiere hilste det kinesiske nytår. Men, og på et andet tidspunkt hovedstaden i landet er smuk.

Malaysia: badeferie

På trods af, at næsten alle de strande i landet er veludstyrede, nogle af dem er mere populære. På dem vil vi dække i denne artikel.

blå lagune

Den smukkeste strand på øen Perhentianskih. Krystalklart vand, hvidt sand, tropisk vegetation og meget få mennesker - vil være enig, er næsten perfekt ferie. Men der er én ulempe - på stranden ikke har palmetræer. Nogle gange kaldes det Turtle Bay, fordi ofte kommer her for at lægge æg skildpadder. Bund og sandstrand.

Pamgkor

på størrelse med en lille ø. Men her er den bedste hotel på Emerald Coast "Pangkor Laut Resort", selv om det er muligt at leve i mere billige boliger. Denne strand er perfekt til en afsondret og fredelig ferie.

Penang

Øen og stranden på det - det mest populære på østkysten. Rich vegetation påvirker friskhed. Det bemærkes her en blanding af kulturelle traditioner, der vil helt sikkert være af interesse for enhver turist.

Tioman

De ti mest populære strande omfatter Malaysia Tioman Island. Det er et fantastisk sted. Og ikke bare for en doven ferie på den hvide sandstrand, men også for en bred vifte af vandsport. Der er hvalhajer. Men bare rolig - de er helt sikkert for mennesker.

Borneo

Og det er en stor roligt sted godt beskyttet mod vinden af koraløer. På denne ø, en romantisk atmosfære, så her elsker at slappe af brud og brudgom.

anmeldelser

At dømme efter de anmeldelser, ferie forlade kun gode minder i denne fjernt land. Og det til trods for, at nogle religiøse traditioner førte til visse restriktioner for kvinder (hvilket betyder de gældende regler for påklædning, når man besøger religiøse bygninger og underholdning komplekser).

Som for resten, turister imponerende ung hovedstaden i det land, beundre fauna og flora i Malaysia. I gennemgangen, især en masse varme ord, der afsættes til de malaysiere, som er meget venlige og anvende blidt til gæsterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.