Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Madlavning ænder. lækker mad

And betragtes som en festlig måltid. Det er traditionelt serveret på nytårsaften, jul eller andre familiefester. Madlavning ænder vil tage nogen tid, men resultatet er en lækker godbid.

Når du vælger ænder skal være opmærksomme på, hvordan det er fedtet. Hvis fedt en masse, så er det afskåret. I processen med madlavning det vil drypper, og imprægneret med aroma side parabol, men det bør ikke være for meget. Nu til direkte slagtekrop. Dens meget godt vaskes og skæres i stykker hvis det er nødvendigt. Selvfølgelig giver en større effekt ænder kogt hele, men det er meget svært at skære varmt. Derfor, hvis du ikke er vigtige imponerende udseende, præ-skære ænder i portions stykker.

Madlavning ænder, vil vi starte med marinaden. For at gøre kødet mere mørt og saftigt det vil marinere. En spiseskefuld af god cognac blandes med den samme mængde af æble cider eddike og en teskefuld citronsaft. Ved hjælp af en sprøjte skåret væk ænder på alle sider og lad natten på et køligt sted. Men hvis du ikke har tid til en lang marinering, er det muligt at reducere den tid til 2 timer.

Efter dette er det nødvendigt at gnide slagtekroppen eller stykker af ænder med salt og lidt snit i huden. Nu tager utyatnitsu eller nogen form for fedt og sin olie. Vi spredes i form af to kopper ris. Derefter sætte stykker af ænder. Fra top til at sætte de vaskede svesker, tørrede abrikoser og drys med rosiner. Hvis du spiser æbler eller kvæde, kan du sætte et par stykker. De kombinerer perfekt med andekød og give det smag. Lukke låget eller folie form og sætte det ind i en messing kammer. Madlavning islæt i ovnen i ca. 20 minutter. Dernæst vi trække bakken ud og adskille kødet fra ris ved at flytte dem til forskellige sider. I processen af fedtet drypper ud imprægnere Fig. Bare glem ikke at tilføje dertil et varmt vand. Vand tager omkring to briller.

Solim ris, før det er helt klar. Du kan tilføje lidt ingefær. Brug en masse krydderier er ikke nødvendig. Den smag og aroma af skålen vil tilføje cognac. Madlavning ænder, generelt det tager omkring 2-2,5 timer. Temperaturen i ovnen eksponere 200 grader. En lang proces, men fadet på dens smag er det værd.

Her er en simpel opskrift. Vi har brug for en hel and. Forberedelse vil tage mindre tid, men smagen vil være den samme store. To kopper ris i blød i 1-1,5 timer i koldt vand. På dette tidspunkt, kan du forberede grøntsager og frugter. Clean 7 stykker af sød peber og skær den i halve ringe af medium størrelse. Tage æbler (7 stykker) og fjerne deres kerne. Skær dem store skiver. Nu drys med frugt og grøntsager med salt og rør rundt. To løg skåret i halve ringe eller lidt mindre og steges på en pande til de er gyldenbrune.

Duck slagtekrop at vaske og gnid med salt, peber og karry. Du kan blande krydderier og den resulterende blanding for at behandle den ande. Vi tager den form, hvori vi bage en and og smør den med olie. Sæt slagtekroppen i form. Fyldte ænder vegetabilsk mix, stampning godt. Hinder stegte løg rundt i gryden og sætte oven på greens. Hvis der er stykker af æble, og derefter sætte dem på toppen. Hæld fremstilles vasket ris og fylde halv kop varmt vand. Smører duck med olie og luk folie skålen. Madlavning duck tager to timer. Efter dette, fjerne folien og giver slagtekroppen brunet. Du kan tænde grillen, men sørg for, at andekød ikke var alt for tør. Mens fadet er kogt i ovnen, kan du bruge fritiden efter forgodtbefindende, for eksempel for at forberede en salat.

Duck kød er meget god til det i gryderet og bagt form som grøntsager, frugter og krydderier giver det nye smagsoplevelser og smag noter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.