Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Cafe Elektrostal: en beskrivelse af de bedste virksomheder

Hvis du er på udkig efter en billig men lyse og luftige restaurant med en fantastisk atmosfære, fremragende mad, venligt personale, tilbyder vi at være opmærksom på de bedste caféer Elektrostal. De fleste af dem er små cateringvirksomheder, hvor der i en behagelig og afslappet atmosfære vil være i stand til at have en stor tid, ikke overbetale for luksus og fornøjelser.

I Elektrostal sådanne virksomheder er ikke mange, men de er. Anmeldelser af rigtige besøgende til at hjælpe med at vælge de bedste caféer Elektrostal og præsentere dem for din opmærksomhed. Mindre end to timer i bil fra motorvejen Moskva, og du vil sætte pris på valget af stamgæster.

"Trojkaen"

Cafe "trojkaen" (Elektrostal) - et godt sted for dem, der forstår at komfort afhænger ikke kun af de indvendige og serviceniveau, men også de politiske prissætningen institutioner. Cafe menu præsenterer retter af traditionelle europæiske, georgisk, japanske og italienske køkken, så hver besøgende vil finde for dig selv noget særligt. Meget professionelt team af kokke vil kunne vende de enkle og velkendte retter i værker af kulinariske kunst. Alle produkter er købt personligt af administratoren, der overvåger overholdelsen udløbsdatoer, opskrifter, og der bliver nøglen til det fremragende køkken.

Alle besøgende på cafeen "trojkaen" (Elektrostal) venter på en separat bygning med en privat park og to rummelige haller til 120 og 50 personer, samt hyggelige, begravet kan samle store grupper af venner eller organisere en grøn plante lysthus, hvor i den varme årstid romantisk aften. Ansatte i institutioner gør alt for at sikre, at alle besøgende til cafe var fyldt med fantastisk atmosfære og værdsat alle hans fordele.

Adresse: Elektrostal, st. Karla Marksa, 34.

"Mezzanine"

Hvis du kan lide atmosfæriske steder, konceptuelle rum, være opmærksom på cafeen "Mezzanine" (Elektrostal). Kærlighed, et rigtigt hjem komfort, godt humør - det er positionering selv er en lille cafe i en af de mest befolkede byer i Moskva-regionen - Elektrostal. Her vil du ikke møde en stor og støjende virksomheder er usandsynligt, at være i stand til at fejre din fødselsdag eller en anden vigtig begivenhed i dit liv. Men det er forberedt her er nok den bedste kaffe i hele byen: duftende, med en lys og fyldig smag, samt store desserter, til hvem ikke kan modstå selv de mest ligeglade med søde besøgende.

Ofte institutionen bliver et mødested for temafester, her kommer familier med små børn, og alt sammen på grund af den fremragende voksende område, hvor de kan vise, spille brætspil, der giver mulighed for at tale med deres forældre arrangeret for de yngste besøgende. Besøgende bemærkede en utrolig atmosfære på dette sted og høflig tjener. Samlet set en stor familie cafe hvor alle betingelserne for høj kvalitet, behageligt ophold for lidt penge.

Adresse: Elektrostal, Southern Avenue, 12.

"Wiener" café

Hvis du er en kender af fine interiør, rig menu, der kan opfylde selv de mest krævende smag, besøge "wiener" café i Elektrostal. Alle besøgende venter fine europæiske køkken i forfatterens ydeevne, såvel som moderne interiør, skabe den nødvendige atmosfære. Store sted for forretningsmøder, forhandlinger. Ofte caféer vælger at organisere små forsamlinger og fester, firmaarrangementer. Duplex plads til op til 70 personer ophold, og en lille VIP-zone for resten af små virksomheder - noget, som de besøgende kan forvente.

En fantastisk udvalg af retter, omfattende vinkort, et udvalg af cocktails - alt dette finder du her. Hvis du læse anmeldelser af rigtige besøgende, kan du finde en masse positive vurderinger. Bedste Cafe Elektrostal, herunder "wiener" café, formået at bevare sin identitet og tilgængelighed for almindelige brugere.

Adresse: Elektrostal, st. Sport 27.

opsummering

Vi præsenterer dig de bedste caféer Elektrostal, kun de mest bemærkelsesværdige steder, hvor du kan have en stor tid, spiser, nyder den fantastiske atmosfære. Vi håber, at du vil finde blandt de valgmuligheder noget særligt for dig selv, skal du sørge for at komme her med mine venner og familie. Vi har virkelig forsøgt at foretage en objektiv gennemgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.