TravelingHoteller

Hotel "Radiant" (Nikolaevka). Hvil i Krim

Bedre favorit arbejde kan kun være en længe ventet og velfortjent ferie! De varme sommermåneder med hastige skridt, og alle dem, der har drømme om varme hav noget vand og livgivende luft, Sortehavet, mest sandsynligt, er begyndt at spekulere på vigtige spørgsmål: hvor de skal gå på ferie?

Ferie i Krim - et alternativ til tyrkiske kyst

Godt valg steder på kysten - er allerede halvt en garanti for en fuld sommerferie. Men det omfatter begrebet "god hvile" i sig selv? Selvfølgelig er det er overkommelig og ren strand område og lyse, saftige udsigt Sortehavet, og en hyggelig, komfortable værelse i et hotel eller pensionat, helst til en overkommelig, rimelig pris. Alt dette kan give vacationers Krim pensionat "Radiant." Nikolayevka - ferieby, hvor er dette pensionat - beliggende i den sydvestlige del af halvøen, i en malerisk kvarter af Kap Lucullus og floden Alma.

Nikolaevka nærmeste by - Simferopol, før ham - 40 km. Pension "Radiant" (Nikolaevka) bygget på en miljømæssigt rent område, på bredden af Sortehavet. ferieby Afstand fra større byer, som er de traditionelle turiststeder i Krim, og infrastrukturen i stedet skaber en vidunderlig hyggelig og afslappende atmosfære for hele familien.

pensionen

Et af de vigtigste elementer i denne udvej, hvad, uden tvivl, blive husket pensionat "Radiant" - Krim, eller rettere dens fantastiske natur. Komplekset er beliggende i en anlagt park.

Nicholas Park - en frodig, velholdt og godt vedligeholdt - er dekoreret med blomsterbede, springvand, skulpturer af levende buske, alpine dias og andre ting ... Alt design finder, at skabe et unikt billede af pensionen, er det vanskeligt at selv listen.

I hotellet er der en sport og underholdning kompleks: børnebassin med krystalklart vand og dias, tennisbane, fodboldbane, finske og infrarød sauna, sauna, billard rum, diskotek, jacuzzi, og mere ... andet bemærkelsesværdigt træk ved "Radiant "- stor opvarmet pool vand på ca. 50 m2.

Sand og grus, der støder op til det område, der er tildelt pensionat.

Vi bør også siges om en fantastisk smuk havnefront, der kommer ud et pensionat park. Hvid gelænder, lange mønstrede flisebelagte stier, små cafeer, saloner på den gyldne sandstrand, lyse blomsterbede med eksotiske blomster og raslende blade af acacias, mumlen af et lille springvand og den grænseløse blå hav - alt dette vil helt sikkert brug for at se med egne øjne.

regler bolig

Check-in pension gjort 12 timer om dagen, check-out - 10,00.

En standard sæt af dokumenter, der skal præsenteres for en voksen til at leve i et pensionat "Radiant", - pas, billet.

For familier med børn, er der også en række regler. Den pensionat kan rumme gæster med børn fra 1 år. Når du tjekker barnets fødselsattest præsenteres (med en note om russisk statsborgerskab), gjort forespørgsler om immuniseringer epidokruzhenii. Børn 1-3 år kan bo, men et særligt sted, og maden på samme tid, de er ikke givet.

Dem, der planlægger at gennemgå sundheds-spa-behandlinger, nødvendigvis behøver at udtrække fra historien om sygdommen eller sanatorium kort.

værelser

Komfortabel og moderne pensionat "Radiant" tilbyder overnatning i 205 værelser.

Smuk lejlighed, tredobbelt og seks er beliggende i den smukke, fritliggende trærammer. Disse værelser er udstyret med luksus og udstyret med en privat sauna og terrasse til picnic.

Hovedbygningen af hotellet - sagen nummer 1 - den fem-etagers bygning, der huser klasse værelser og juniorsuiter. Den er designet til samtidig indkvartering af 120 personer. Sag nummer 1 er udstyret med en elevator, satellit-tv, den smukke nye møbler og et sikkert for værdigenstande. WC, bruser, håndvaske er direkte i hvert værelse.

Tre-værelses suite for to gæster er fuldt udstyret med alt nødvendigt: aircondition, køleskab, små husholdningsapparater. Rummet har en komfortabel dobbeltseng, rummelige skabe, et sæt af retter.

Juniorsuiter fordobles. Der er tre standard enkeltsenge + ekstra seng, komfortable nye møbler, køleskab, aircondition, tv, sæt af retter.

De fire boliger № 2 tilbud værelser på mere rimelige priser - værelsestype standard. Udstyret med sådanne standard værelser med tre enkeltsenge, sovesofa som en ekstra seng, aircondition, køleskab, TV, rummelige skab, privat bad og bruser, et sæt af retter.

Ikke-standard typer er tilgængelige i bygningen № 3 - klimatopavilon kaldet "Dream by the Sea". Denne beboelsesejendom, som ligger tættest på havet, ca. 30 meter, hvor værelserne er udstyret med privat bad og bruser, to enkeltsenge og en sofa, et køleskab, aircondition, tv, sæt af retter.

Case 4 repræsenterer № ekonomvariant med delvis bekvemmeligheder. I et relativt beskedne pris gæster i hvert sådant rum har to senge, garderobe, køleskab og TV. Brusere og toiletter (mandlige og kvindelige) er på gulvet.

Lavprisselskaber mulighed for indkvartering i byen er også fritstående bungalows - gæstehuse. Hver kan rumme 3-4 personer og er udstyret med nødvendige møbler, bad, toilet og køleskab.

priser

Hvor meget vil det koste i 2016. stue, som tilbyder pensionat "Radiant"? Priserne er direkte afhængig af sæsonen.

På prisen i 2016 er den mest billig værelse (bygning nummer 4) i perioden fra januar til slutningen af maj og fra oktober til slutningen af året er værd lidt mere end halvanden tusind rubler / placering. En anden ekonomvariant - gæstehus - 1700 rubler. Ét sted i værelsestype standard (skrog nummer 2, 3) i samme periode vil koste omkring 2020 rubler, junior (skrog nummer 1, 3) -. 2190 rubler, og det rum (bygning nummer 1.) - 2680 rubler / placering. Meget dyrere end træramme til leje - 13 750 gnide. tre steder og 18 320 - seks.

Slap af i sommermånederne, og i september, som i enhver hotel, vil koste væsentligt dyrere. Så lej en tre-træramme i juni, juli, værd 17,290 rubler for seks personer i samme varme turistsæsonen -. 21 540 rubler. Værelse pris Luksus på ét sted - 3455 rubler. (Juni), 3980 rubler. (Juli) eller 2930 rubler. (August-September). Overnatning per person i værelse suite i den samme periode vil koste 2850 rubler., 3335 rubler. eller 2370 rubler. Overnatning i turistsæsonen værelse standard: 2540 rubler, 2995 rubler .. eller 2185 rubler. på ét sted. Lavpris muligheder for perioden fra juni til september, også blevet dyrere, men ikke så meget. Guest house 2175 rubler, 2400 rubler .. eller 1840 rubler. Overnatning af én person i tilfælde nummer 4: 1955 rubler, 2150 rubler .. eller 1670 rubler.

Umiddelbart bemærk: alle priser er taget fra den officielle prisliste i begyndelsen af året, og det er muligt, at hastigheden på erhvervelsen af tilladelsen kan variere en smule. I forbindelse med denne pris og den eksisterende rabatordning rådes til at kontrollere direkte fra pensionen administration. Det er også nyttigt at spørge udgifterne til ekstra tjenester under dit ophold.

Behandling og velvære

Men ikke kun komfortable forhold og pulserende natur kendt pensionat "Radiant" (Nikolaevka). Krim er ikke forgæves i lang tid bar den stolte navn "kursted". Det er her, takket være helbredende havvand og fantastiske klima, der kan sammenlignes kun til de klimatiske forhold i det solrige Italien, turister får en uvurderlig mulighed for at styrke og forbedre deres sundhed. Mykolaivka forlig (Krim) berømt medicinsk kombination steppe og havluft, der forbedrer immunsystemet og generelle sundhed.

Opmærksomme professionelle medicinske personale og moderne udstyr - et visitkort institution. "Radiant" - gæstehus, vinder af "Krim Pearl" som den bedste sundhedscenter i 2008.

I "Radiant" driver en privat medicinsk bygning, hvor der for et ekstra gebyr kan du få et kursus af revitaliserende behandlinger på det medicinske fysioterapi udstyr.

sikkerhed

Omsorgsfulde forældre, der kommer til Sortehavskysten med børnene, ikke i mindst bekymrede for, hvordan pensionen er i stand til at give en sikker ophold.

Mange gæster pension, post- anmeldelser om resten i "Radiant", understreger ansvarlig holdning af administrationen mod dette problem. Alle områder i pensionatet er udstyret med en pålidelig hegn og bevogtet. Fremmede i komplekset kan ikke trænge igennem.

Udover selv udvej landsby Nikolaevka (Krim) er kendt som den stille, rolige landsby, hvor de bor forbindtligt, venlige mennesker, og den officielle kriminalitet er ganske lav.

yderligere tjenester

Udover indkvartering, behandling, god strand og pension underholdning og sports-kompleks "Radiant" (Nikolaevka) tilbyder følgende ydelser:

 • Kvalitet måltider, inkluderet i prisen.
 • Fri parkering.
 • Wi-Fi-zone.
 • Skønhedssalon og spa.
 • Massageklinik.
 • Barber.
 • Bibliotek.
 • Ture og animation for børn og voksne.
 • Sportsudstyr udlejning.
 • Winter Garden.
 • Butikker, caféer og barer i pensionatet.
 • Underholdning kompleks til børn.

anmeldelser

Måske kan bedst beskrive pension "Radiant" (Krim) anmeldelser, der er tilbage på rejsesider besøgende, allerede haft tid til at evaluere den service og indbydende atmosfære af dette kompleks i landsbyen Nikolaevka.

De væsentligste fordele, der kan isoleres fra den samlede gennemgang af anmeldelser "Radiant":

 • smukke område, velholdt og registrering område, gode miljøforhold;
 • nærhed til havet og stranden er ren;
 • komfortable, ren stue;
 • god mad;
 • perfekte betingelser for en spændende ferie med deres børn;
 • høflig og venlig personale.

Af de væsentligste ulemper ved turister ubehageligt overrasket af den øgede pris for året. Men man kan ofte finde den opfattelse, at selv en stigning i prisen ikke vil forhindre de besøgende genvælge pension "Radiant" (Nikolaevka) sted for en familie sommerferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.